TV8 O Ses Türkiye - Program Yorumları

İzlemediğimi söylemiştim zaten @Almila mesajıma Ütopya'da yapıyor muydu diye cevap verince yarışma var sandım ne bileyim. :A
İzlemiyor olabilirsin de bir fikri olur insanın. :F Şimdi birisi geçip O Ses Türkiye'de parkur mu koşuyorlar derse gülerim yani :F

İzlemediğimi söylemiştim zaten @Almila mesajıma Ütopya'da yapıyor muydu diye cevap verince yarışma var sandım ne bileyim. :A
Yoktu ama yapılması gereken bir sürü iş varken sevgilisi ile zaman geçiriyordu. Türkan ablamıza yazık oldu :D Uyuz'un teki ama kolay kolay elenmez şimdiden fan sayfaları falan açılmış :ppp:

Of bi git başımdan gece gece uyuyacam ben sabah erken kalkmam lazım okul var. :T:
Hadi yat canısı, sütünü içmeyi unutma :bhr: :A

Yoktu ama yapılması gereken bir sürü iş varken sevgilisi ile zaman geçiriyordu. Türkan ablamıza yazık oldu :D Uyuz'un teki ama kolay kolay elenmez şimdiden fan sayfaları falan açılmış :ppp:
Ben de Türkan kazansın isterdim, kadın hiç boş durmazdı. :(

Semih kazanamadı en azından, aslında Tuncay da hak etmiyordu. :D
Orası öyle valla Tuncay dansa Semih'in kazanmasını isterdim :F Acun orada da yaptı bir şeyler de neyse 😎

Dengesizliği buradan anlayabilirsin @Bully :F

v201412020412471262285.mp4.jpg
utopya-da-semih-ve-kurretulayn-aski-bitti-mi_435661_1.jpg

EDIT :
utopya-da-tuncay-semih-in-altar-ve-kurretulayn-in-arkasindan-konustugunu-soyleyince-ortalik-karisti_436198_1.jpg

Son düzenleme:
Programın yeni sezon yorumlarını bu başlık altından yapabilirsiniz.

Konu Güncel (4 Ekim 2016).

eski tadi kalmamis programin. bu sene guclu diziler var

Vay be özlemişiz girişlerini, Yıldız Tilbe :Z

Stüdyo 'YILDIZ' diye yıkılıyor. :bhr: