İzlemiyor olabilirsin de bir fikri olur insanın. Şimdi birisi geçip O Ses Türkiye'de parkur mu koşuyorlar derse gülerim yaniİzlemediğimi söylemiştim zaten @Almila mesajıma Ütopya'da yapıyor muydu diye cevap verince yarışma var sandım ne bileyim.
İzlemiyor olabilirsin de bir fikri olur insanın. Şimdi birisi geçip O Ses Türkiye'de parkur mu koşuyorlar derse gülerim yaniİzlemediğimi söylemiştim zaten @Almila mesajıma Ütopya'da yapıyor muydu diye cevap verince yarışma var sandım ne bileyim.
Of bi git başımdan gece gece uyuyacam ben sabah erken kalkmam lazım okul var.İzlemiyor olabilirsin de bir fikri olur insanın. Şimdi birisi geçip O Ses Türkiye'de parkur mu koşuyorlar derse gülerim yani
Yoktu ama yapılması gereken bir sürü iş varken sevgilisi ile zaman geçiriyordu. Türkan ablamıza yazık oldu Uyuz'un teki ama kolay kolay elenmez şimdiden fan sayfaları falan açılmışİzlemediğimi söylemiştim zaten @Almila mesajıma Ütopya'da yapıyor muydu diye cevap verince yarışma var sandım ne bileyim.
Hadi yat canısı, sütünü içmeyi unutmaOf bi git başımdan gece gece uyuyacam ben sabah erken kalkmam lazım okul var.
Ben de Türkan kazansın isterdim, kadın hiç boş durmazdı.Yoktu ama yapılması gereken bir sürü iş varken sevgilisi ile zaman geçiriyordu. Türkan ablamıza yazık oldu Uyuz'un teki ama kolay kolay elenmez şimdiden fan sayfaları falan açılmış
Annaç , çok tatlıydı, bende istiyordumHadi yat canısı, sütünü içmeyi unutma
Ben de Türkan kazansın isterdim, kadın hiç boş durmazdı.
Semih kazanamadı en azından, aslında Tuncay da hak etmiyordu.Annaç , çok tatlıydı, bende istiyordum
Sende mi Türkan'cıydın. Bende onu tutuyordum sonra işte Semih.Yoktu ama yapılması gereken bir sürü iş varken sevgilisi ile zaman geçiriyordu. Türkan ablamıza yazık oldu Uyuz'un teki ama kolay kolay elenmez şimdiden fan sayfaları falan açılmış
Semih kazanamadı en azından, aslında Tuncay da hak etmiyordu.
Tek Semra okuduğu düelloya baktım, o da elendi.
Noldu?
İşte o bence rezillikti.Kız çok iyi bir performans sergiledi ve kazanamadı.
Ay üşenmemiş mesajları aramış.@Ahmad Samra'mızın buralardan Esc ye gideceğini tahmin edebilir miydik
Ay üşenmemiş mesajları aramış.
Aynen ya haklisin.
Yine ballada olacak, 2014'deki gibi sıralama olmaz umarim.
Ebru Gündeş dobralığı yok Sibelde. Çok cıvık kalıyor.