Armağan Çağlayan'ı hiç sevmezdim, hala sevmem.Bayhan reisin taklidini efsane yapardım. Bütün akrabalara yetenek sizsiniz gibi performans göstermişliğim vardır. Armağan Çaglayana da çok irrite olurdum.
Armağan Çağlayan'ı hiç sevmezdim, hala sevmem.Bayhan reisin taklidini efsane yapardım. Bütün akrabalara yetenek sizsiniz gibi performans göstermişliğim vardır. Armağan Çaglayana da çok irrite olurdum.
Yok ben paranın derdindeyimAman abartma bu kadar ya buradan 1.çıkan hangisi iyi yerlerde şuan İrem dışında o da zaten elenenlerden biri. Demek ki 1.lik önemli değilmiş.
Smsi yetmediği için elendi Elendiği için de ayrıldı
Yok artık niye? 😱
Hahahah keşke atmasaydınYok ben paranın derdindeyim
Evet neyse ki kısa sürdü bir daha tekrarlanmamasını umuyoruz.Sanırım aynı kişiyi destekleme hhikayemiz bu kadarmiş
https://fav10.net/forum/threads/survivor-Ünlüler-gönüllüler-genel-sohbet-konusu.254405/@Yiğitt nerde ya ben niye görmedim konuyu
Şimdiden söylim survivorda 4 senedir desteklediğim kişiler 1.oluyor hatirlatayim dedimEvet neyse ki kısa sürdü bir daha tekrarlanmamasını umuyoruz.
O kaslı çocuk var bir tane Turabiye benzeyen sen onu tuttarsın ama kazanamazŞimdiden söylim survivorda 4 senedir desteklediğim kişiler 1.oluyor hatirlatayim dedim
Bu sene her şey farklı olacak Semih'i şampiyon yaptırmayacağız. Zaten tembel birisine benziyor yarışlarda bir halt yapamaz gibi.Şimdiden söylim survivorda 4 senedir desteklediğim kişiler 1.oluyor hatirlatayim dedim
Yok gönüllülerde Semih var onu tutacamO kaslı çocuk var bir tane Turabiye benzeyen sen onu tuttarsın ama kazanamaz
Ütopyada yapıyor muydu ? Finale kadar geldi yatarak, şimdide gelir fan kitlesi olukça fazlaBu sene her şey farklı olacak Semih'i şampiyon yaptırmayacağız. Zaten tembel birisine benziyor yarışlarda bir halt yapamaz gibi.
Melun Semihi şampiyon yaptirmayacaz sözü tanıdık geldiBu sene her şey farklı olacak Semih'i şampiyon yaptırmayacağız. Zaten tembel birisine benziyor yarışlarda bir halt yapamaz gibi.
Hiç şansı yok maaleseffYok gönüllülerde Semih var onu tutacam
Ütopya izlemedim ben bilmiyorum merak ettim bazı Semih videolarına baktım sadece nasıl biri diye. Ütopya'da yarışmalar nasıldı ki bu adam Survivor'daki parkurlarda iş yaparsa şampiyon olabilir ama yapamazsa olamaz.Ütopyada yapıyor muydu ? Finale kadar geldi yatarak, şimdide gelir fan kitlesi olukça fazla
Ütopyada yarışma yoktu cahal.Ütopya izlemedim ben bilmiyorum merak ettim bazı Semih videolarına baktım sadece nasıl biri diye. Ütopya'da yarışmalar nasıldı ki bu adam Survivor'daki parkurlarda iş yaparsa şampiyon olabilir ama yapamazsa olamaz.
İzlemediğimi söylemiştim zaten @Almila mesajıma Ütopya'da yapıyor muydu diye cevap verince yarışma var sandım ne bileyim.Ütopyada yarışma yoktu cahal.