Bende bu kanıdayım.Ne haksızlığı be Emre herşeyiyle haketti bu yarışmayı be türküleriyle coşturdu bizi
O gıcık olanlarda insanları hareketleriyle ve dış görünüşüyle yargılamayın diyenler. Ama işlerine gelmeyince kendileri yadırgıyorlar. Yaptıkları yorumların hepsini takip ettim.@hayret bi şey Aziz ilk başta çok sevilmişti ama sonradan bazı hareketlerine baya kişi gıcık olmuştu biliyorsun
Yakın tarihte albüm yapamaz. Yasak.Hak eden kişi kazanmıştır helal olsun. Yolu oldukça açık. Gözlerini kameraya dikemedi bile konuşurken. Albümü bekliyoruz.
Buse dün nasıl elendi bu arada. Ben onu çok seviyordum her Rock söylüyordu ama iyiydi yani.
Emre ve Aziz arasında bir Final olacağını tahmin ediyordum. Emre bencede haketti. Çok farklı şeyler söyleyebiliyor ki Pazar günü süperdi. O nasıl bir türkü söylemekti. Sarı gelini söyledi sanırım muhteşemdi. Buse'nin sevgilisi olaması sebebiyle mutlu oldum kazanmasına
Aziz biraz daha sevecen davransa iyi olurdu. Güzeldi ama biraz Ego vardı sanki o sebeple antipatik geldi bazen. Oda o yaşta buralarakadar geldi tebrikler.
O Ses'e inat popstar destekçileri.Ahahaha Bayhan'ın TT listesinde ne işi var
Daha çok bıkacaksın benden. Survivor'da ünlüleri destekliyoruz dimi
Onlar ayrıldı her yerine hep diyecektin herhalde
Bu ne sertlik Hayrettin.Yakın tarihte albüm yapamaz. Yasak.
Daha çok bıkacaksın benden. Survivor'da ünlüleri destekliyoruz dimi