TV8 O Ses Türkiye - Program Yorumları

Tebrikler Emreye.. Hadiseye çok üzülüyorum nereye kadar bu loserlık :(

Emre kazandı , tebrikler. Ama bence hakeden kazanmadı. Finale kalanlar arasında Aziz hakediyordu ama yarışma genelinde Nutsa hakediyordu.

İnşallah bundan sonra bu platformda Hadise yer almaz. Acun fazla abarttı. Birde eğer Aziz şampiyon olsaydı Acun Hadise'yi destekliyor ondan birinci oldu denecekti. O yüzden çokta üzülmedim :D

Böyle Acun veda edince duygulanıyorum lan. :( Vay be bu yıl da bitti program.. Zaman ne çabuk geçiyor.

Daha önce Hadise hiç kazanamadığı için o kazansın istiyordum ama yarışmacı olarakta Gökhan'ın yarışmacısını baştan beri başarılı bulmuştum..iki yarışmacıda iyiydi..

Hak eden kişi kazanmıştır helal olsun. Yolu oldukça açık. Gözlerini kameraya dikemedi bile konuşurken. Albümü bekliyoruz. :)

@hayret bi şey Aziz ilk başta çok sevilmişti ama sonradan bazı hareketlerine baya kişi gıcık olmuştu biliyorsun :X
O gıcık olanlarda insanları hareketleriyle ve dış görünüşüyle yargılamayın diyenler. Ama işlerine gelmeyince kendileri yadırgıyorlar. Yaptıkları yorumların hepsini takip ettim.

Buse dün nasıl elendi bu arada.:( Ben onu çok seviyordum her Rock söylüyordu ama iyiydi yani.:D

Emre ve Aziz arasında bir Final olacağını tahmin ediyordum. Emre bencede haketti. Çok farklı şeyler söyleyebiliyor ki Pazar günü süperdi. O nasıl bir türkü söylemekti. Sarı gelini söyledi sanırım muhteşemdi.:D Buse'nin sevgilisi olaması sebebiyle mutlu oldum kazanmasına:D

Aziz biraz daha sevecen davransa iyi olurdu. Güzeldi ama biraz Ego vardı sanki o sebeple antipatik geldi bazen. Oda o yaşta buralarakadar geldi tebrikler.:X

Buse dün nasıl elendi bu arada.:( Ben onu çok seviyordum her Rock söylüyordu ama iyiydi yani.:D

Emre ve Aziz arasında bir Final olacağını tahmin ediyordum. Emre bencede haketti. Çok farklı şeyler söyleyebiliyor ki Pazar günü süperdi. O nasıl bir türkü söylemekti. Sarı gelini söyledi sanırım muhteşemdi.:D Buse'nin sevgilisi olaması sebebiyle mutlu oldum kazanmasına:D

Aziz biraz daha sevecen davransa iyi olurdu. Güzeldi ama biraz Ego vardı sanki o sebeple antipatik geldi bazen. Oda o yaşta buralarakadar geldi tebrikler.:X

Onlar ayrıldı :A her yerine hep diyecektin herhalde :A

Cok sevindim! Facebookdaki 10 yorumun 8i Emre diyordu zaten. Azizin sesini begeniyordum AMA cok abartilma ve hadisenin tavirlari sonu oldu. Bu sene cok kisinin hakki yenildi. Bence hakedenler Finale cikmadi. Hakedenler birinci oldumu bilemem AMA belki sesleri cok daha iyi olanlar sans verilmeden elendi. Aziz canli yayinlarda sarki sözu unutma, ses kaymasi ve hatalara ragmen hep tur atlamasi sacmaydi Zaten.
Ebru gundesin takimi gucluydu AMA finallere baskalarindan kaptigi kisilerle girdi. Gökhan hep fazla kisilerle ilerledigi icin kendi yarismacilari birbiriyle yarisma zorunda birakildi.
Gökhan in eledigi ikili Adam, ilke, duygu kutlu, alpaslan favorilerimin arasindaydi