TV8 O Ses Türkiye - Program Yorumları

AZİZ sanatçı ruhlu her hareketi ile belli. bu yaşta bile böyle bir ses, gerçekten inanılmaz. Kazanmazsa büyük haksızlık olur. Umarım hak eden (Aziz) kazanır...

Faceden yorumlar geliyor şimdi :

ismiini duyunca hadiseye koşanı değil, yanında ki kaybedeni teselli edeni birinci yapın adı da #Emre #Sertkayadır.

Ha yine basladi annem icin annem icin. Su cocugu bi ben mi sevemedim. O ses EMRE olmalı.

Emre Dedik yürüyoruz adım adım. Kirazları toplayın da meyve suyu yapalım. Şampiyon Emre Sertkaya

ismiini duyunca hadiseye koşanı değil, yanında ki kaybedeni teselli edeni birinci yapın adı da #Emre #Sertkayadır.

Ha yine basladi annem icin annem icin. Su cocugu bi ben mi sevemedim. O ses EMRE olmalı.

Emre Dedik yürüyoruz adım adım. Kirazları toplayın da meyve suyu yapalım. Şampiyon Emre Sertkaya
Meyve suyu mu :F Buram buram ergenlik kokuyor :F

İşte bu yüzden Aziz. Bu yorumları gördükçe daha da destekliyorum. Acun bu geceki performanslardan birini söyleyin dedi Annem İçin'i o yüzden iki kere söyledi.

Artık Hadise kazansın. İkisinin sesi de çok iyi değil bana göre.

Gönlüm ikisinin de kazanmasından yana ama Hadise hiç kazanamadığı için gönlüm onda. Ama Emre'ye büyük destek var @hayret bi şey , onun kazanacağını düşünüyorum ben.

Yesss işte bu beee şampiyon Emre helal olsun adamım. :oley: :oley:

Bana kalsa Nutsa kazanmalıydı :( Ama ne zaman en iyiler kazandı ki? Stüdyodaki seyircilerin eline buton verip oylama yapmak nedir ki?
Aslında haklısın çok iyiydi.ayrıca tek başına sahne starı tarzındaydı sanki sahnede ünlü yabancı bir star söylüyor gibiydi başka bir yarışmacıda öyle bir ışık bulmak zor sahne açısından

İşin doğrusu Emre baştan beri çok başarılıydı tebrikler..Gökhan'ın yarışmacısı yine kazandı

Büyük haksızlık olduğunu düşünüyorum ama tabiki hayırlısı olsun, Aziz gönlümüzün şampiyonu. Tebrik ederiz Emre'yi :)

Forum İstatistikleri

Konular
172,746
Üyeler
8,480
Son Üye
galaksi