kazanan @sokak sanati nı kutluyorum tebrikler gerçi elindeki malzeme güzeldi kazanmasaydı saydıracaktım
az bir farkla kaybeden @denizz19 ide kutluyorum, finale büyük bir heyecan ve renk kattı ayrıca sıla bizim mahallenin gülüdür ama dünyaya açılıp değişik güller görünce mecburen kendi mahallemize sırt çevirmek zorunda kaldık
her iki şarkıda harikaydı birinciliği hakediyordu sadece şarkıyı söyleyenlerin özelliği son durumu belirledi rihannanın bacakları daha uzundu yani asil ingiliz atı gibi rihanna, oysa sıla asil arap atı gibi... uzun mesafede kesiliyor, kısa mesafede olsa kesinlikle kazanırdı buna eminim
neyse bacaklara ve yarışlara ara verip bir tebrikte @GunesinOglu na bu kadar güzel ve heyecan dolu bir yarışmayı foruma kazandırdığı için cansıkıntımıza çare olduğu için tebrik ediyoruz
son olarak biz değerli jürilerin dayanılmaz isteklerimize salvolarımıza yerin dibine batırmalarımıza tahammül edip yarışmayı inatla sonuna kadar centilmence sürdüren bugüne kadar elenmiş olsun veya çeyrek veya yarı final veya final görmüş tüm yarışmacıları kutluyorum )
Teşekkürler destere. Her hafta muhteşem puanların ile büyük destek oldun. Kısa zamanda en azından @DarkLeqenD 'den daha fazla yer edindin Riri'nin gönlünde.
15 Kasım'da ilk oyumu vermişim işte verdiğim puanlar
Seksendört'e 2 hafta oy vermişim 17 puan
Musfata Ceceli 30 puan
Demet Akalın tek hafta 9 puan
Yalın 36 puan
Ahmet Kaya 4 haftada 18 puan
Sıla 37 puan
Tarkan 42 puan
Barış Manço 28 puan
Katty Perry yıldızım hiç barışmamış 17 puan
Rihanna 35 puan finale kadar Rihanna'ya daha çok oy vermişim
Yıldız Tilbe 3 hafta 9 puan
Bu kadar az mı. Sen umduğumu bulamadıklarım arasında yer alacaksın.
Gerçekten büyük mücadele oldu gerek finalde gerek yarışma boyunca, finale kalan iki isim de yarışmanın favorileriydi büyük tebrikler @sokak sanati, gerçekten kendini yırttın.
@denizz19 seni de tebrik ederim All Star sonuçta ilk 5'de bitirmek bile büyük başarıdır. Bundan dolayı bir tebrik de @Bully'e.
Teşekkürler mrt karşim. Keşke finalde senle karşılaşip fark atsaydim ama Sıla'da yetti bize.
İnanılmaz bir mücadele verdik ve çok uzun bir serüvendi. Karşılığını ve ilk sezonun rövanşını aldım. 16. Haftaya kadar verdiğin puanlar için teşekkür ederim tekrardan.))
Tebrikler Umut'um (@sokak sanati) final için çok iyi bir şarkı seçimi yamışsın valla finale kadar gelmeni beklemiyordum azmettin başardın ve sonundada hakederek kazandın.
@denizz19 üzgünüm malesef sende çok iyi yarıştın finale gelmek bile büyük başarı tekrar tebrikler. Final şarkını iyi ama Riri karşısında zayıf kaldı hiç zorlamadı beni final puanlarını verirken.
@GunesinOglu reis sanada tebrikler'imi ve teşekkürilerimi sunuyorum.
Hakettiği mi ve müthiş azmimi dile getirdiğin için teşekkür ederim Akın'ım. Valla çok didindim ama oldu sonunda. Forumda zor bit olayı daha başardım. 2015 forumda benim açımdan güzel sonlandı. Sanada teşekkür ederim bu güzel desteğin için.