Ben de çıkacağım ya düşündüğüm 3 ülke var; Amerika, İngiltere, Almanya.
Aman neyse vazgeçtim, her yerini öperim.
yanlış anlama yani saygı şeysi olarak perran teyzemi öperim dedim ))
Ben de çıkacağım ya düşündüğüm 3 ülke var; Amerika, İngiltere, Almanya.
Aman neyse vazgeçtim, her yerini öperim.
Avusturalya'ya sebepsiz bir nefretim var sevmiyorum orayı.Iyy. İnsan huzur ister. Tek çare avustralya.
Avusturalya'ya sebepsiz bir nefretim var sevmiyorum orayı.
bende sana teşekkür ediyorum..çok iyi bir iş çıkardın..umarım bu yarışma sona ermez..çünkü forumun en iyi etkinlik yarışması bu yarışma..bu bakımdan da bu yarışmanın sona ermesini istemiyorum..Ben baştan beri bana katlanan jürilere çok teşekkür ederim
@Reytinger @eskici @DarkLeqenD @cevaa @Tzira @turkuazz @destere @ABAY_06 @Amoureux
müthiş bir yarışmanın heyecanını yaşadık..
@sokak sanati tebrik ediyorum seni..finalde oyumu sılaya kullanmıştım ama yarı finaldede tam puan rihannanın olmuştu..yani sıla ile rihanna arasında büyük çekişme oldu...
yarışmayı yabancı bir şarkıcıyla temsil ettin ve çok başarılı bir iş çıkardın...bu yarışmaya damga vurdun..seni tekrardan tebrik ediyorum..
@denizz19 finale kadar adını yazdırdın..zaten daha önceki yarışmalarda başarını kanıtlamıştın..bu defada finale kadar yarıştın..bu yarışmanın bir anlamda iki galibi bulunmaktadır.çünkü finalde olan da kazanmış oluyor böyle bir başarıyı yakalamış olduğu için..sende yarışmaya sıla ile damga vurdun..senide tebrik ediyorum..
sonuç olarak ikinizde yarışmaya damga vurdunuz..ikiniz de büyük heyecan yaşattınız..bu heyecanı bize yaşattığınız için sizlere teşekkür ediyorum..
@GunesinOglu böyle bir yarışmada beni juri olarak seçtiğin için sanada teşekkür ediyorum..yarışmaya 3.haftadan itibaren katıldım..benim için oldukça keyifli bir yarışma oldu..ayrıca yarımayı çok iyi yönetip sundun..herşey için teşekkür ediyorum..
O da Avusturalya'nın dibinde zaten bilemiyorum ya nedense Avrupa/Amerika daha iyi gibi gözüküyor. Neyse daha zamanım var düşünürüz.Yeni Zelanda nasıl. Uff inanılmaz yeşil cennet gibi.
çokkk kibar biriin gerçekten beni yastık oalrak görmen centimen kibar birisi olduğunu gösteriyor tövbe estafurullahiyi bir ikili oldunuz o yüzden takdiri hakettiniz ama mesela bir tarkan seçseydin değil ekip, tarkanla çiftleşmeyi dahi başarsaydın zırnık oy alamazdın benden ) yani tamam ekip felan olmak güzelde birde partneri iyi seçmek lazım )
mesela ben @Çiğdem- i seçtim sırtım yere gelmez zaten düşsemde kızın üstüne düşerim yumuşak yumuşak bişeyde olmaz ekip dediğin düştüğünde sırtına yastık olmalı , yükseldiğinde ayağına asılan balon olmalı ağırlık yapmamalı yoksa çıkarken yere çakılırsın )
yani çok yumuşak kalplisin çok narinsin anlamında söyledim hanı yastıkta yumuşaktır ya kuştüyü yastık meselaçokkk kibar biriin gerçekten beni yastık oalrak görmen centimen kibar birisi olduğunu gösteriyor tövbe estafurullah
Tebrik ederim @sokak sanati Gerçekten çok başarılı bir sezon geçirdin, hak ettin de. Ben de çoğu zaman destek oldum sana. Ay artık susmazsın da.
Seni de tebrik ederim @denizz19 Sen de finale gelerek çok başarılı bir sezon geçirdin. Zaten çekişmeli geçmiş final de.
Son olarak da @GunesinOglu'na teşekkürümü edeyim, gerçekten çok büyük emek verdi yarışmaya. Yarışmayı hazırladığın ve beni de aldığın için çok teşekkür ederim.
Beğenmiyor pis.ss Sen 84'e ne zaman yüksek verdin onun hesabını ver. Ay ben geçen sene sona kalmadım bir kere.Çoğu zaman 20 haftada 5 hafta.ss @vadikızı 'ndan bile daha çok destek aldım. Neyse sen en iyi yerli dizi kategorisi seçimlerine ne zaman başlıcan. Yine en sona kalacak gibisin.
Çoğu zaman 20 haftada 5 hafta.ss @vadikızı 'ndan bile daha çok destek aldım. Neyse sen en iyi yerli dizi kategorisi seçimlerine ne zaman başlıcan. Yine en sona kalacak gibisin.
Beğenmiyor pis.ss Sen 84'e ne zaman yüksek verdin onun hesabını ver. Ay ben geçen sene sona kalmadım bir kere.
Kaç kere verdin cidden.ss Hiç hatırlamıyorum. Yanlış hatırlıyorsun.Kaç kere tam verdim.ss
Yok geç kalmıştın. Benim fil hafızam vardır.
neden bu kadar benim üstüme geliyosun şaka desem bu kadar çok denirmi
çözemedim gerçekten üzülüyorum ama ya
Kaç kere verdin cidden.ss Hiç hatırlamıyorum. Yanlış hatırlıyorsun.