- Reaksiyon puanı
- 22,467
- Puanı
- 860
mileysiz bi hediye olsa şaşarım zatenTebrikler. (Benim oyum olmasaydı kazanamayacaktın. ) Al sana benden süper bir hediye. @sokak sanati
Sana da tebrikler @denizz19
Şu anki queeni ve geleceğin queenini aynı projede görmek onu sevindirecektir bence.mileysiz bi hediye olsa şaşarım zaten
neyse sizi queen ve queen adayıyla baş başa bırakıyorumŞu anki queeni ve geleceğin queenini aynı projede görmek onu sevindirecektir bence.
Miley bir şey yapmış haberin var dimi.Şu anki queeni ve geleceğin queenini aynı projede görmek onu sevindirecektir bence.
Queen adayı değil, geleceğin queeni bi kere o.neyse sizi queen ve queen adayıyla baş başa bırakıyorum
Mutlaka haberim vardır ama sen söyle yine de, napmış bakalım?Miley bir şey yapmış haberin var dimi.
ikisi de aynı şey değil mi beeQueen adayı değil, geleceğin queeni bi kere o.
Sen bazen ani çıkışlar filan yapıyorsun söylemem.Queen adayı değil, geleceğin queeni bi kere o.
Mutlaka haberim vardır ama sen söyle yine de, napmış bakalım?
Tebrikler. (Benim oyum olmasaydı kazanamayacaktın. ) Al sana benden süper bir hediye. @sokak sanati
Sana da tebrikler @denizz19
Hayır. Queen adayı demek: Miley, selena, Demi veya Arianaikisi de aynı şey değil mi bee
Ani çıkışlarım sadece şu altta mesajını cevapladığım kişiye oluyor. Sana ani çıkış filan yapmam. Söyle hadiiSen bazen ani çıkışlar filan yapıyorsun söylemem.
Ellerim kırılaydı da sana oy vermeyeydim.Queen'imin yanında çok ezik kalmış.
Çıplak fotolarını yayınlamış yani hemde baya.Hayır. Queen adayı demek: Miley, selena, Demi veya Ariana
Geleceğin queeni -> Miley.
Arada fark var.
Ani çıkışlarım sadece şu altta mesajını cevapladığım kişiye oluyor. Sana ani çıkış filan yapmam. Söyle hadii
Ellerim kırılaydı da sana oy vermeyeydim.
Candy dergisi için verdiği pozlardan mı bahsediyorsun ? Onlar aslında yayınlanmayacaktı. Ama onun hayırsız arkadaşı Wayne sızdırdı. Zaten eski bir çekim. Yeni bir çekim değil. Bunu, saçlarının kısalığından da anlayabiliriz.Çıplak fotolarını yayınlamış yani hemde baya.
@sokak sanati nın iftiraları bunlar onu dinleme bence
Bilmiyorum @sokak sanati bilir.Candy dergisi için verdiği pozlardan mı bahsediyorsun ? Onlar aslında yayınlanmayacaktı. Ama onun hayırsız arkadaşı Wayne sızdırdı. Zaten eski bir çekim. Yeni bir çekim değil. Bunu, saçlarının kısalığından da anlayabiliriz.
NOT - Wayne'e küfredersem ban yer miyim ki?
Bilmiyorum @sokak sanati bilir.
Bu kız bence birilerinin etkisi altında kalıyor gibime geliyor sende öyle demiştin çünkü.
Wayne adlı şahıs işte. Güya arkadaşı.Bilmiyorum @sokak sanati bilir.
Bu kız bence birilerinin etkisi altında kalıyor gibime geliyor sende öyle demiştin çünkü.