MusicSurvivor All Star Şampiyonu I Rihanna (sokak sanati)

ikisi de aynı şey değil mi bee :T:
Hayır. Queen adayı demek: Miley, selena, Demi veya Ariana
Geleceğin queeni -> Miley.
Arada fark var. :T:
Sen bazen ani çıkışlar filan yapıyorsun söylemem. :F
Ani çıkışlarım sadece şu altta mesajını cevapladığım kişiye oluyor. Sana ani çıkış filan yapmam. Söyle hadii :bhr:
Queen'imin yanında çok ezik kalmış.:A
Ellerim kırılaydı da sana oy vermeyeydim. :T:

Hayır. Queen adayı demek: Miley, selena, Demi veya Ariana
Geleceğin queeni -> Miley.
Arada fark var. :T:

Ani çıkışlarım sadece şu altta mesajını cevapladığım kişiye oluyor. Sana ani çıkış filan yapmam. Söyle hadii :bhr:

Ellerim kırılaydı da sana oy vermeyeydim. :T:
Çıplak fotolarını yayınlamış yani hemde baya. :(

Çıplak fotolarını yayınlamış yani hemde baya. :(
Candy dergisi için verdiği pozlardan mı bahsediyorsun ? Onlar aslında yayınlanmayacaktı. Ama onun hayırsız arkadaşı Wayne sızdırdı. Zaten eski bir çekim. Yeni bir çekim değil. Bunu, saçlarının kısalığından da anlayabiliriz.
NOT - Wayne'e küfredersem ban yer miyim ki? (b)

Tebrik eden arkadaşlarıma teşekkür ediyorum kısmet diyelim sağlık olsun dediğim gibi sizlerin Takdir-i bu sonuç o yüzden üzülmüyorum :)

Candy dergisi için verdiği pozlardan mı bahsediyorsun ? Onlar aslında yayınlanmayacaktı. Ama onun hayırsız arkadaşı Wayne sızdırdı. Zaten eski bir çekim. Yeni bir çekim değil. Bunu, saçlarının kısalığından da anlayabiliriz.
NOT - Wayne'e küfredersem ban yer miyim ki? (b)
Bilmiyorum @sokak sanati bilir. :A

Bu kız bence birilerinin etkisi altında kalıyor gibime geliyor sende öyle demiştin çünkü. (b)

Bilmiyorum @sokak sanati bilir. :A

Bu kız bence birilerinin etkisi altında kalıyor gibime geliyor sende öyle demiştin çünkü. (b)
Wayne adlı şahıs işte. Güya arkadaşı.
Wayne önceden Kesha'yı değiştirmişti. Araları bozulduktan sonra Kesha rehabilitasyona yatmıştı. Miley'nin de sonunun böyle olacağından korkuyoruz. :T