- Reaksiyon puanı
- 22,467
- Puanı
- 860
mileysiz bi hediye olsa şaşarım zatenTebrikler. (Benim oyum olmasaydı kazanamayacaktın.) Al sana benden süper bir hediye.
@sokak sanati
Sana da tebrikler @denizz19![]()
Şu anki queeni ve geleceğin queenini aynı projede görmek onu sevindirecektir bence.mileysiz bi hediye olsa şaşarım zaten![]()
![]()
neyse sizi queen ve queen adayıyla baş başa bırakıyorumŞu anki queeni ve geleceğin queenini aynı projede görmek onu sevindirecektir bence.![]()
Miley bir şey yapmış haberin var dimi.Şu anki queeni ve geleceğin queenini aynı projede görmek onu sevindirecektir bence.![]()
Queen adayı değil, geleceğin queeni bi kere o.neyse sizi queen ve queen adayıyla baş başa bırakıyorum![]()
Mutlaka haberim vardır ama sen söyle yine de, napmış bakalım?Miley bir şey yapmış haberin var dimi.![]()
ikisi de aynı şey değil mi beeQueen adayı değil, geleceğin queeni bi kere o.![]()
Sen bazen ani çıkışlar filan yapıyorsun söylemem.Queen adayı değil, geleceğin queeni bi kere o.
Mutlaka haberim vardır ama sen söyle yine de, napmış bakalım?![]()
Tebrikler. (Benim oyum olmasaydı kazanamayacaktın.) Al sana benden süper bir hediye.
@sokak sanati
Sana da tebrikler @denizz19![]()
Hayır. Queen adayı demek: Miley, selena, Demi veya Arianaikisi de aynı şey değil mi bee![]()
Ani çıkışlarım sadece şu altta mesajını cevapladığım kişiye oluyor. Sana ani çıkış filan yapmam. Söyle hadiiSen bazen ani çıkışlar filan yapıyorsun söylemem.![]()
Ellerim kırılaydı da sana oy vermeyeydim.Queen'imin yanında çok ezik kalmış.![]()
Çıplak fotolarını yayınlamış yani hemde baya.Hayır. Queen adayı demek: Miley, selena, Demi veya Ariana
Geleceğin queeni -> Miley.
Arada fark var.
Ani çıkışlarım sadece şu altta mesajını cevapladığım kişiye oluyor. Sana ani çıkış filan yapmam. Söyle hadii
Ellerim kırılaydı da sana oy vermeyeydim.![]()
Candy dergisi için verdiği pozlardan mı bahsediyorsun ? Onlar aslında yayınlanmayacaktı. Ama onun hayırsız arkadaşı Wayne sızdırdı. Zaten eski bir çekim. Yeni bir çekim değil. Bunu, saçlarının kısalığından da anlayabiliriz.Çıplak fotolarını yayınlamış yani hemde baya.![]()
@sokak sanati nın iftiraları bunlar onu dinleme bence![]()
Bilmiyorum @sokak sanati bilir.Candy dergisi için verdiği pozlardan mı bahsediyorsun ? Onlar aslında yayınlanmayacaktı. Ama onun hayırsız arkadaşı Wayne sızdırdı. Zaten eski bir çekim. Yeni bir çekim değil. Bunu, saçlarının kısalığından da anlayabiliriz.
NOT - Wayne'e küfredersem ban yer miyim ki?![]()
Bilmiyorum @sokak sanati bilir.
Bu kız bence birilerinin etkisi altında kalıyor gibime geliyor sende öyle demiştin çünkü.![]()
Wayne adlı şahıs işte. Güya arkadaşı.Bilmiyorum @sokak sanati bilir.
Bu kız bence birilerinin etkisi altında kalıyor gibime geliyor sende öyle demiştin çünkü.![]()