Bir de buradan yazayım öncelikle @sokak sanati seni tebrik ederim azmini kutlarım başarılı şekilde Rihanna'yı yönettin ve büyük finalde zirveyi aldın senin adına sevindim, Mutlu da oldum ben bu yarışmadan ilk sezon zirve keyfini yaşadığım için senin kazanman bende üzücü bir etki yaratmadı inanabilirsin Ödülün bayağı yakışacak sana 😉
Bana dediğim gibi oylarıyla bu güne kadar pek çok arkadaş destek verdi onların haklarını ödeyemem her zaman yakınlıklarını hissettiğim herkese teşekkür ederim Finalde verilen oylar kazanmamdan çok daha değerliydi benim için tabi gönül isterdi kazanmak ama olsun problem yok.
Biraz uzattım ama açıklama yapmak zorundayım yine de. Kendisiyle konuşmuştum daha önce Ziynet Sali ile 5.sezonda yarışacağıma dair bilgi vermiştim ama çekilme kararı aldığımı da bu konu altında bildirmek ve duyurmak istiyorum herkese. Emek harcadın bu sezon bayağı @GunesinOglu sana da bu emeklerin için teşekkürler. 5.sezonda yarışacak herkese şimdiden başarılar diliyorum.
Öncelikle çok tebrikler Umut. Biliyorsun zaten en baştan hep destek verdim, çünki gerçekten Riri bunu hakediyor. Belki bir başkasinda olsa bunu başaramazdi ama senin büyük azminle kazandin. Tekrardan tebrikler @sokak sanati
@denizz19 seni de çok tebrik ederim.
Tebrik ederim @sokak sanati sevindim adına, final de Sıla'ya verdim oyumu ama sana da tam puan verdiğim haftalar olmuştu.
Vay be baya çekişmeli olmuş. @sokak sanati tebrikler yabancı şarkılarla arası pek olmayan forumda şampiyonluk gerçekten büyük başarı.
@denizz19 sana da tebrikler finale gelmek büyük başarı. Bence finale biraz daha iddialı bir şarkı saklayabilirdin ama Acısa da Öldürmez de epey seviliyormuş aslında aldığı puana bakılırsa.
Tebrikler @sokak sanati
Yarışmanın şampiyonu @sokak sanati ve ikincisi @denizz19'u tebrik ediyorum. Böyle bir sonuç çıkmasına şaşırmadım değil, Rihanna'nın bu denli popüler olduğunu bilmiyordum. İlk sezonda yabancı şarkıcılar dökülüyordu puan olarak? Bir de şunu merak ediyorum, niye Rihanna? Sesi ve görüntüsü dolayısıyla mı yoksa şarkı sözlerinindeki "anlam" dolayısıyla mı? Eğer anlamdan ötürüyse şapka çıkarmak gerekir, bu denli yüksek seviye İngilizce biliniyor o halde. Aksi taktirde Sıla'nın Acısada Öldürmez parçası, hem sözlerindeki anlam hem de müziğindeki armoni bakımından hiç de geride değil hatta öndedir Rihanna'nın.
Tabi yanlış anlaşılmasın, iki şarkıcı hakkında da herhangi bir hayranlık ya da düşmanlığım hiç olmadı. Bu hafta yarışan iki şarkı hakkındaydı kıyaslamam. Sonuç olarak çoğunluğun kararına saygı duymak gerekir. Tekrardan tebrik ediyorum @sokak sanati'ni, umarım bu hafta beğenmedim diye TMFE'i izlemekten vazgeçmez.
İki arkadaşı da tebrik ediyorum buraya kadar gelmek büyük başarıydı bir kişi kazanacaktı ve kazanan @sokak sanati oldu.
@sokak sanati Umut'um inan ki kendim kazanmış kadar sevindim çünkü ilk sen bu yabancı algısını kırdın sonra da ben kırdım. O yüzden sevincini hissedebiliyorum.
@denizz19 Sıla severim zaman zaman şarkılarına tam puanın bir alti bile verdim. O yüzden sana da Tebrikler. Sıla'yı sonuna kadar savundun baya azimlisin.
Ve bir tebrik @GunesinOglu 'na. Hersey icun cok sağol cok emek verdin iyi ki varsın forumda Cengiz.
@denizz19 çok tebrikler 2.sezon hariç 3 sezonda finaldesin 2 şampiyonluk var all starda tabi tşampiyonluk daha özeldi ama final başarında iyidir bence aramızdan en iyi yarışanlardansın
@sokak sanati bende 1.sezona avril lavigne yabancıyla katılmıştım oyüzden yabancıları dsteklemem çok normaldi rihannayı zaten 1.sezonda final dahil desteklemiştim bu sefer kazanmana sevindim yabancı bir dünya starı olarak all star şampiyonluğuna yakıştı bence
ocak ayından beridir yanı 1 yıldır survivorla yatıp kalkıyoruz @GunesinOglu format içi öncelikle çok teşekkürler özellikle son 1 yıl forumun en durgun dönemiydi senin yarışman forumu ayakta tuttu bence umarım devam edebiliriz
2 farklı şarkıcımı all stara getirelek başarı sağladım bence 2.sezondan çeyrek finalden 1 hafta önce elenen mustafa sandal 3.sezonda final başarısı gösterdiğim burcu güneş ama malesef iki şarkıcımda all starda erken elediler yinede ben mustafa sandalla elimden geleni all stardada yaptım 2.sezondan bile iyi başlamıştık elendiğim haftaya kadar başarılı sonuçlar alıp final puanı durumumda iyiydi ama sezen aksular gülşenler ve bir çok iddalı aşrkıcılar gibi risk aldığım hafta maleef bende elenmiştim sağlık olsun eğlendim ben
Teşekkür ederim beni sevmeyen ve oy vermeyen kişi.ss Sevincimi seninle paylaşmıyorum. Ohh olsun sana.
Teşekkürler karşim. Ne hissettiğini çok iyi anlıyorum bence de en iyisi Rihanna. Daha üstü yok.D Desteğin için tekrardan teşekkür ederim.
Som haftalarda çok büyük destek verdin ve bunu bariz hissettim. Teşekkür ederim kadim dostum.
İstatistiklerini paylaştığında beni etiketlersen güzel olur.
Öncelikle sana teşekkür ederim. Forums hem yarışman ile hemde kendi eğlenceli hallerin ile çok büyük katkı sağladın. İnanılmaz eğlenceli birisin. İyi ki gelmişsin foruma. 2015 yılını sen götürdün forumda.
Sonra Rihanna'ya teşekkür ederim. 20 hafta boyunca beni taşıyan muhteşem şarkıları için teşekkür ederim. Her şarkıcı yapamazdı bunu. Muhteşemsin Rihanna.
Emeklerimin karşılığını aldığım için ve bunu bana yaşattığı için beni destekleyen herkese tek tek teşekkür ettim zaten tekrardanda edeceğim ama toplu bur şekilde buradan teşekkür ederim.
@sokak sanati öncelikle seni tebrik ederim. İlk başta oyumu Sıla'ya vermeyi düşünüyordum genel bir sezona bakarsak ama Diamonds sevdiğim bir Riri şarkısı olduğundan sana verdim oyumu. Eğer Sıla'ya verseydim eşitlik olacakmış. @denizz19 Sanada çok tebrikler, 5.sezonda yarışmam diyorsun ama yarışman gerekir bence. Final parçan biraz sönük kaldı açıkçası.
Ve MusicSurvivor gerçekten çok kaliteli, kaliteliği olduğu kadarda zor bir yarışma. Keşke daha önceden üye olsaydım ve bu yarışmaya ilk 2 sezonda katılabilseydim. 5. Sezona katılacağım umarım. Bu yarışmayı o kadar sevdim ki, aklıma gelen her türlü fikri @GunesinOglu na söylüyorum. (Son fikrim umarım olur. ) umarım hep burada olur ve @Çiğdem- in dediği gibi forumu durgunluktan kurtarırsın kardeşim.
Şimdiden herkese musmutlu yıllar ayrıca.
rihannayı sevmiyorumn diye senidemi sevmicem saçmalama istersen
seni seviyorum ben
Teşekkürler en sevdiğim Fox'un dizisinin ismine sahip çocuk. Valla finalde bende onun bana avantaj sağladığını düşünüyorum. Şarkım diğer şarkıya göre güzeldi. Sıla'nın efsane olmuş daha değişik şarkıları var. Bu bana büyük avantaj sağladı ve bunu yorumlarda da görebiliyorum
Tekrardan teşekkür ederim.
Hiç belli etmiyorsun yani. @destere 'de öyle diyor. Yalan mı söyliceza biz.ss
@destere ne diyormuş ben en baştan beri sıla hayranı olduğumu söyledim
senide seviyorum ne zaman sevmedim dedim acaba
dinlenmek senin de hakkın tabi doğru diyon