İki arkadaşı da tebrik ediyorum buraya kadar gelmek büyük başarıydı bir kişi kazanacaktı ve kazanan @sokak sanati oldu.
Rihanna'yı tebrik ederim. Şunu söyleyebilirim ki sevdiğim en iyi yabancı şarkıcı hatta türk şarkıcılardan bile biraz fazla seviyorum. Tebrikler @sokak sanati
@denizz19 seni de tebrik ederim. Çok iyi bir şekilde yarıştınız. Hakederek geldiniz ikiniz de finale tebrikler.
Tebrikler @sokak sanati
ve ayrıca bunca zaman kime toplam kaç point verdim onu paylaşacağım meraklılarına duyurulur
VE MUSICSURVIVOR ALL STAR'IN DA SONUNA GELDİK VE ŞAMPİYON BELLİ OLDU!
Yalın,Sezen Aksu,Tarkan,Mustafa Ceceli,Barış Manço gibi güçlü şarkıcıları eleyerek finale kalan Rihanna ve Sıla büyük finalde tekrar yarıştı ve ikili arasındaki mücadeleyi kimin kazandığı belli oldu.
Forumun çoğunun desteğini kazanan ve 1.sezonda da finale kalan Rihanna şampiyon oldu Rihanna'yı ve Rihanna'yı yöneten @sokak sanati ni tebrik ederim . Ödülün @OzaN tarafından verilecek inşallah
Büyük finale kalarak büyük başarı gösteren @denizz19 u da tebrik ederim
Yarışma 128-120 Rihanna üstünlüğüyle sonuçlanmıştır!!
Puan Durumu :
Bu son fikrim iyiydi ama değil mi@sokak sanati asıl ben düşüncelerin için çok teşekkür ederim
@adımutlulukk @denizz19 @Çiğdem- sizlere de çok teşekkür ederim
Bu son fikrim iyiydi ama değil mi
Rihanna'nın aşırı sevdiğim bir şarkıcı olduğu söylenemez, ama galibiyetine sevindim. Tebrikler @sokak sanati.
@adımutlulukk şarkımın finale yakışır özel bir tarafı var nitekim başa baş giderekte gücünü gösterdi Ayrıca 5.sezona bu akşam verdiğim kararla noktayı koydum yarışmanın dediğim gibi iyi olan imajını bir tek hata sildi süpürdü yoksa Rihanna o oy olmasaydı da 1 puanla kazanacaktı buna bu kadar bozulmayacaktım herkeste biliyor bunu
başka bir hediyem daha var sihirli annem halkın yolundaya bak @denizz19 a ilet halkın polisine baksın onada yılbaşı süprizleri var 2 bölüm sonraNe kadar güzel kalpli bir insan İkimizede hediye Hee. Teşekkür ederim reis. Çok destek oldun bana.
Hediye süper. Bu karayı sevmiştim bende
Sen zaten bir beğendiğimi beğensen şaşarım.s.s Teşekkürler. Her ne kadar erkenden gidip desteğini hissetmesemde.
Benim verdiğim pointler genel olarak bu şekildedir , merak eden arasın bulsun kendini
1-Mustafa Ceceli - 159
2-Demet Akalın - 152
3-Tarkan - 149
4-Katty Pery - 107
5-Yalın - 106
6-Sıla ve Barış Manço - 104
7-Yıldız Tilbe - 101
8-Rihanna - 98 al sana etiket @sokak sanati (Pis bide şampiyon olcak )
9-Ahmet Kaya - 89
10-Seksendört - 80
11-Göksel - 78
12-Sertab Erener - 75
13-Mustafa Sandal - 67
14-Hande Yener - 55
15-Atiye - 50
(50 nin altındakileri almadım)
atiye 4 hafta da 50 puan aldı piss ne biçim şampiyonsun sen20 hafta 100 puan bile vermemiş piiiss. Son haftalarda desteğini aldım zaten öncesinde çok melundun.
başka bir hediyem daha var sihirli annem halkın yolundaya bak @denizz19 a ilet halkın polisine baksın onada yılbaşı süprizleri var 2 bölüm sonra
atiye 4 hafta da 50 puan aldı piss ne biçim şampiyonsun sen