MusicSurvivor All Star I Büyük Final Sonuçları

@GunesinOglu son oyu çok aramışsın belli Sıla'ya vermeyeceği yüzde bin beşyüz belli olan birine üstelik ki Sıla'yı çok sevmesine rağmen vermeyen birine oy kullandırtman yarışmanın imajını sildi benim gözümden inan onun dışında başka biri Rihanna deseydi son ana kadar hiç tepkim olmazdı ama neyse artık. Tebrikler @sokak sanati :)

noldu şimdi @GunesinOglu kime verdi şeyi yani şampiyonluğu? :

ne bilim güneşin şeysi beklete beklete çatlattı bizi sıkıldık valla :)

misafirlikte-k%C3%BC%C3%A7%C3%BCk-s%C4%B1k%C4%B1ld%C4%B1-galiba-masturbasyon.jpg

neyse kazananı kutluyor kaybedenide kutluyor rihannayı öperek ayrılıyorum kısa bir süreliğine:) açlıktan öleceğim yan tarafta nefis yemek kokuları geliyor gidip biraz bişeyletr atıştırayım :)

Oylarıyla bugüne kadar destekleyen herkese çok teşekkür ederim çok iyi bir başarı yakaladığımı düşünüyorum 5.sezonda olmayacağımı da buradan @GunesinOglu na duyurayım.

Anladım tamamdır.
1.sezon şampiyon oldun 2. turabimi olmak istiyordun

Ayrı konu isterim.:) Ben açarım yoksa.:A
merak etme yılbaşı bölümüne saklıyorum süprizi mustafa sandal yıldız tilbe rihanna ve katy perry sıla iki dizimin yılbaşı bölümünde olacak

Rihanna'yı tebrik ederim. Şunu söyleyebilirim ki sevdiğim en iyi yabancı şarkıcı hatta türk şarkıcılardan bile biraz fazla seviyorum. Tebrikler @sokak sanati
@denizz19 seni de tebrik ederim. Çok iyi bir şekilde yarıştınız. Hakederek geldiniz ikiniz de finale tebrikler.