yarışmayı sunuyor o yedek acun tüm finallerde var
Biz zirvede bıraktık.
yarışmayı sunuyor o yedek acun tüm finallerde var
yine finalleri sen sunmaya gelirsen ozaman karşı çıkıcam ona göreBiz zirvede bıraktık.
yine finalleri sen sunmaya gelirsen ozaman karşı çıkıcam ona göre
yarışmacı olarak katılmak isterdim ama katılamayacağım..çünkü bu aralar çok yoğunum..
Kışkırtıcı mesaj şikayet etsem ceza alırsın.
Kışkırtıcı mesaj şikayet etsem ceza alırsın.
Ay sonuna doğru ya da ay sonunda başlayacak yarışma biraz sakin ol.
Sen Sertab Erener'le bile başarı yakalayamamış birisin Fettah Can'la mı geçeceksin beni, komikmiş.Yarışma burası kışkırtma mı olurmuş.
Mart'ta diye sevinmiştik neyse.
Fettah Can'dan vazgeçtik zaten.Sen Sertab Erener'le bile başarı yakalayamamış birisin Fettah Can'la mı geçeceksin beni, komikmiş.
Mart'ın sonu da Mart'tan sayılıyor.
Yarışmamda Delirme şarkısıyla aldığı sonuç seni bu fikre itti sanırım Kimi düşünüyorsun diye sormayacam ilgilenmiyorum ne halin varsa gör.Fettah Can'dan vazgeçtik zaten.
Yarışmamda Delirme şarkısıyla aldığı sonuç seni bu fikre itti sanırım Kimi düşünüyorsun diye sormayacam ilgilenmiyorum ne halin varsa gör.
Of bana ne ya mümkünse yarışma başlayana kadar bulaşma bana daha 1 ayımız var nerdeyse.Yok Fettah Can'dan sonra bir kaç yarışmacı değiştirdim @GunesinOglu 'na sor.
bencede başka seç..biraz daha farklı bir tarzda olan biri olsunFettah Can'dan vazgeçtik zaten.
Bi bitmedinİz beAhah yap bence Berkay ile gelirim.
Bi bitmedinİz be
Sana hesap mı vereceğim kiminle gelirsem geleyim seni elemeden elenir miyim hiçSende Sıla ile yarışmaktan bıkmışsındır artık Hande ya da 2. sezon yarıştığın yarışmacıyla gel.
Sen dördüncü sezondan haber ver bence. Aynı isimlerden bıktık.@eskici Acun un yeni fikriyle bir de Best Star mı yapsam haha