O dersini almıştır bence gidip en bilinmedik şarkıyla çıkmaz artık diye düşünüyorum. Zaten İrem'in az şarkısı var hepsi de hit. ss@Billy Kane Gülşen i nasıl batırdı Burada da batırır (((
O dersini almıştır bence gidip en bilinmedik şarkıyla çıkmaz artık diye düşünüyorum. Zaten İrem'in az şarkısı var hepsi de hit. ss@Billy Kane Gülşen i nasıl batırdı Burada da batırır (((
@Bully bence İrem Derici , Ziynet Sali daha iddialı olur bu sene çıkardığı şarkılarla
Oğuzhan Koç ta çok iyi aa ama sen yarışmayı başlatırsan tabi.
İnşallah inşallah
Yavuz Bingöl, Edip Akbayram, Mahsun Kırmızıgül, İbrahim Tatlıses, Müslüm Gürses, Orhan Gencebay gibi isimler de değerlendirilebilir gibime geliyor. İlk aklıma gelenler. Ahmet Kaya o kadar iddialı isimleri eledi, bu isimler de güçlü.@GunesinOglu sen kimse kalmadı diyorsun ama daha onlarca iyi şarkıcı var. Benim Albümüm yarışmasında da gördük ki tüm şarkıların iyi bilinmesi çok önemli değil millet seviyor şarkı dinlemeyi ve bu tarz etkinlikleri.
Bence 4. sezon hatta 6. sezona kadar rahat çıkar yeni şarkıcılarla. Ondan sonra onların all-starı yapılıp 7. sezonda sıfırdan başlanabilir. Zaten o zamana kadar şarkıcıların yeni şarkıları çıkacağından ekstra tat gelmiş olur. Bir de sıfırlama olduğunda kişilerin daha önceden seçtikleri şarkıları seçememe şartı konulur ve böylece kendimizi tekrar etmemiş oluruz.
@GunesinOglu sen kimse kalmadı diyorsun ama daha onlarca iyi şarkıcı var. Benim Albümüm yarışmasında da gördük ki tüm şarkıların iyi bilinmesi çok önemli değil millet seviyor şarkı dinlemeyi ve bu tarz etkinlikleri.
Bence 4. sezon hatta 6. sezona kadar rahat çıkar yeni şarkıcılarla. Ondan sonra onların all-starı yapılıp 7. sezonda sıfırdan başlanabilir. Zaten o zamana kadar şarkıcıların yeni şarkıları çıkacağından ekstra tat gelmiş olur. Bir de sıfırlama olduğunda kişilerin daha önceden seçtikleri şarkıları seçememe şartı konulur ve böylece kendimizi tekrar etmemiş oluruz.
Çok fazla var ya.Yavuz Bingöl, Edip Akbayram, Mahsun Kırmızıgül, İbrahim Tatlıses, Müslüm Gürses, Orhan Gencebay gibi isimler de değerlendirilebilir gibime geliyor. İlk aklıma gelenler. Ahmet Kaya o kadar iddialı isimleri eledi, bu isimler de güçlü.
Yabancılara Nancy Ajram'ı da dahil edelim tabii.Çok fazla var ya.
Gripin, Mor ve Ötesi, Yüksek Sadakat, Pinhani, Ezginin Günlüğü, Sibel Can, Zeki Müren, Volkan Konak, Zara, Ziynet Sali, Gökçe, Zeynep Dizdar, Yaşar, Hakan Peker, Burak Kut, Emre Altuğ, İzel, Tan, Pamela, Rafet El Roman, Kutsi, Ferhat Göçer, Hayko Cepkin, Yusuf Güney, Halil Sezai, Betül Demir, Aynur Aydın, Merve Özbey, Hepsi, Ceza
Yabancılardan will.i.am, Lana Del Rey, Ariana Grande, Sia, Inna
Yabancılardan onlarcası çıkar da en popülerleri saydım.Yabancılara Nancy Ajram'ı da dahil edelim tabii.
Çoğu kişi iki kez aynı kişiyle yarıştı zaten. Bence bir çekiciliği olmaz aynı şeyi üçüncü kez yapmanın.Bencede ama şu Best Star işide güzel,isteyen eski şarkıcısıyla isteyen yeni şarkıcısıyla yarışabilir. 5. Sezon için rahat şarkıcı bulunurda 7. sezon falan zor.
Yabancılardan onlarcası çıkar da en popülerleri saydım.
Çoğu kişi iki kez aynı kişiyle yarıştı zaten. Bence bir çekiciliği olmaz aynı şeyi üçüncü kez yapmanın.
Çok fazla var ya.
Gripin, Mor ve Ötesi, Yüksek Sadakat, Pinhani, Ezginin Günlüğü, Sibel Can, Zeki Müren, Volkan Konak, Zara, Ziynet Sali, Gökçe, Zeynep Dizdar, Yaşar, Hakan Peker, Burak Kut, Emre Altuğ, İzel, Tan, Pamela, Rafet El Roman, Kutsi, Ferhat Göçer, Hayko Cepkin, Yusuf Güney, Halil Sezai, Betül Demir, Aynur Aydın, Merve Özbey, Hepsi, Ceza
Yabancılardan will.i.am, Lana Del Rey, Ariana Grande, Sia, Inna