MusicSurvivor All Star I Büyük Final Sonuçları

Bence musicsurvivor bitirmeyin devam edin bu yarışmaya 4. 5. Sezonlarıda olsun bu yarışma daima sevilecek bir yarışmadır ayrıca şarkıcı seçimi açısından da zor olacağını sanmıyorum birçok seçilmemiş şarkıcı daha bulunuyor:)

Özelden konuştuğumuzda bakarız dememiş miydin :F yanlış hatırlıyorda olabilirim neyse Oğuzhan Koç bizi bekler. :A
Demiş olabilirim kafam pek yerinde değil bu aralar. :A Ama daha iyisini bulabilirsem verebilirim yani bir ihtimal 4.sezonun olup olmayacağı bir netleşsin de hele :A

Çok yardımcı oldun gerçekten teşekkürler. :A Ben Gökhan Türkmen'i çoktan seçmiştim aslında ama @MayısKralı da ona talip daha iyisini bulursam veririm belki ona ama 4.sezonda Gökhan Türkmen'den de daha iyisini bulmak zor şimdi. :F
Daha yardımcı olamadım ama belliki ikiniz aynı yarışmacı ile yarışmak istiyorsunuz durum böyle olunca da artık biriniz farklı seçeceksiniz başka Yolu'da yok:)

Daha yardımcı olamadım ama belliki ikiniz aynı yarışmacı ile yarışmak istiyordunuz durum böyle olunca da artık biriniz farkı seçeceksiniz başka Yolu'da yok:)
Evet Gökhan Türkmen'i klonlayamayacağımıza göre mecburen öyle olacak. :A

Evet Gökhan Türkmen'i klonlayamayacağımıza göre mecburen öyle olacak. :A
İyi bir şarkıcı şarkılarıda çok iyi lafım yok ama daha iyileri bulunuyor aslında yada anlaşamazsanız ikiniz bir yarışmacıyla yarışın hem yarışmada bir ilk yaşanmış olur bir hafta biriniz bir hafta öbürünüz şarkı seçimi belirlesin:) işin içinden çıkamazsınız başka türlü:)

İyi bir şarkıcı şarkılarıda çok iyi lafım yok ama daha iyileri bulunuyor aslında yada anlaşamazsanız ikiniz bir yarışmacıyla yarışın hem yarışmada bir ilk yaşanmış olur bir hafta biriniz bir hafta öbürümüz şarkı seçimi belirlesin:) işin içinden çıkamazsınız başka türlü:)
Biz hallederiz aramızda ya sen sıkma canını :F