MusicSurvivor All Star Şampiyonu I Rihanna (sokak sanati)

Teşekkürler destere. Her hafta muhteşem puanların ile büyük destek oldun. Kısa zamanda en azından @DarkLeqenD 'den daha fazla yer edindin Riri'nin gönlünde.:A

Bu kadar az mı.:( Sen umduğumu bulamadıklarım arasında yer alacaksın.:A

Teşekkürler mrt karşim.:Z Keşke finalde senle karşılaşip fark atsaydim ama Sıla'da yetti bize.:A
İnanılmaz bir mücadele verdik ve çok uzun bir serüvendi. Karşılığını ve ilk sezonun rövanşını aldım. 16. Haftaya kadar verdiğin puanlar için teşekkür ederim tekrardan.:)))

Hakettiği mi ve müthiş azmimi dile getirdiğin için teşekkür ederim Akın'ım.:bhr: Valla çok didindim ama oldu sonunda. Forumda zor bit olayı daha başardım. 2015 forumda benim açımdan güzel sonlandı. Sanada teşekkür ederim bu güzel desteğin için.:X
ne yapsam yaranamıyorum :T

Son düzenleme:
Umut tebrik ederim. Gerçekten zoru, hatta imkansızı başardın. Biri bana All-Star başlamadan önce Rihanna şampiyon olacak dese kafa mı buluyon benle rderdim herhalde. :D Yarışmayı kazanmayı en çok isteyen sendin, her hafta üstüne koya koya gittin ve büyük azmin ve hırsınla şampiyonluğu elde ettin, zaferinin tadını çıkar, hakkındır. :D @sokak sanati

@denizz19 kardeşim Sıla gönüllerin şampiyonu üzülme. :A 2 şampiyonluğun vardı zaten Gökhan Özen faciasını saymazsak ( :A ) musicsurvivor'ın en başarılı yarışmacısı sensin. :D

MusicSurvivor'ı kendi açımdan değerlendirecek olursam 2 yarı final, bir de finalle başarılı gittiğimi düşünüyorum gönül isterdi ki şampiyon da olalım kim bilir olur belki bir gün, belki de olmaz. :D

@GunesinOglu senin de emeklerine sağlık. Foruma damganı vurdun ve büyük renk kattın cidden yarışmayla yoksa son 1 yılda baya sıkılacaktık. :D İyi ki katılmışsın aramıza. :X

Yalnız yaptığın yanlışı görmedim sanma. Yapmadığım bir şeyin yapmışım gibi gösterilmesi en sevmediğim şeydir, bu yaptığının bir bedeli olacak biliyorsun dimi?

@Bully nin puanları :

4-Sıla
0-Rihanna

0 ı yazmak çok zevkli :A

Umut tebrik ederim. Gerçekten zoru, hatta imkansızı başardın. Biri bana All-Star başlamadan önce Rihanna şampiyon olacak dese kafa mı buluyon benle rderdim herhalde. :D Yarışmayı kazanmayı en çok isteyen sendin, her hafta üstüne koya koya gittin ve büyük azmin ve hırsınla şampiyonluğu elde ettin, zaferinin tadını çıkar, hakkındır. :D @sokak sanati

@denizz19 kardeşim Sıla gönüllerin şampiyonu üzülme. :A 2 şampiyonluğun vardı zaten Gökhan Özen faciasını saymazsak ( :A ) musicsurvivor'ın en başarılı yarışmacısı sensin. :D

MusicSurvivor'ı kendi açımdan değerlendirecek olursam 2 yarı final, bir de finalle başarılı gittiğimi düşünüyorum gönül isterdi ki şampiyon da olalım kim bilir olur belki bir gün, belki de olmaz. :D

@GunesinOglu senin de emeklerine sağlık. Foruma damganı vurdun ve büyük renk kattın cidden yarışmayla yoksa son 1 yılda baya sıkılacaktık. :D İyi ki katılmışsın aramıza. :X

Yalnız yaptığın yanlışı görmedim sanma. Yapmadığım bir şeyin yapmışım gibi gösterilmesi en sevmediğim şeydir, bu yaptığının bir bedeli olacak biliyorsun dimi?

@Bully nin puanları :

4-Sıla
0-Rihanna

0 ı yazmak çok zevkli :A

Neticeye bak gülüm. Seni ve SIla'yı katlayarak 1. oldum.:A Sen 1 verdim bir etki olmadı.:A @Yiğitt sende.:s.s

Ne yanlışı yaptı Cengiz sana.:F İyti yapmış.:Z

Neticeye bak gülüm. Seni ve SIla'yı katlayarak 1. oldum.:A Sen 1 verdim bir etki olmadı.:A @Yiğitt sende.:s.s

Ne yanlışı yaptı Cengiz sana.:F İyti yapmış.:Z
Ayy ben o kadar tebrik edeyim seni ettiğin laflara bak. ss 8 puan farkla şampiyon olmak katlamak olmasa gerek ilk sezonun final sonuçlarıyla karşılaştırıldığında. :A Çeyrek finalden sonra sevdiğim bir şarkım kalmamıştı tüm sevdiğim şarkılarını çeyrek finale kadar kullandın napabilirim. :A

0'ı yazmak çok zevkli kısmını ben yazmamıştım senin gibi mikserlik yapmaya çalışmış aklınca. :A

Ayy ben o kadar tebrik edeyim seni ettiğin laflara bak. ss 8 puan farkla şampiyon olmak katlamak olmasa gerek ilk sezonun final sonuçlarıyla karşılaştırıldığında. :A Çeyrek finalden sonra sevdiğim bir şarkım kalmamıştı tüm sevdiğim şarkılarını çeyrek finale kadar kullandın napabilirim. :A

0'ı yazmak çok zevkli kısmını ben yazmamıştım senin gibi mikserlik yapmaya çalışmış aklınca. :A

Yarı finalde katladım işte seni.Finalde de Sıla'yı katladım:A Çok fark atmak istesem ve sizi rezil etmek istesem yapardım.:A AYrıca All Star'ın şampiyonu demek 1. 2. ve 3. sezonun şampiyonu demek.:A Nanik sana.:Z

Bende sana kaç kere 1 verdim. Çok güzeldi onlarda.:Z

Yarı finalde katladım işte seni.:A Çok fark atmak istesem ve sizi rezil etmek istesem yapardım.:A AYrıca All Star'ın şampiyonu demek 1. 2. ve 3. sezonun şampiyonu demnek.:A Nanik sana.:Z

Bende sana kaç kere 1 verdim. Çok güzeldi onlarda.:Z
Off neyse uza konuya yazdığıma pişman ettirdin. ss