MusicSurvivor All Star Şampiyonu I Rihanna (sokak sanati)

Hep öyle o. :F İşine gelenleri ayıklıyor bildirimlerinde. :A

bak özelden sana maili şifreyi verim bak kaç tane bildirim gelmiyor kaç tanesi geliyor
allah aşkına bak gönderim bak:T @Çiğdem - enlerde yaptığında bana bildirim gelmemiş çoğunda gelmiyor DOUBLEPOST=1450377797]
Hep öyle o. :F İşine gelenleri ayıklıyor bildirimlerinde.
Sen Ozana söyle o zaman. :)

söylecem ozanı forumda yakalarsam eğer

@sokak sanati destegimi aldin zaten sılaci oldugum icin oyumu ona verdim ama seni de destekledim yarisma da :D rihannayi zaten severdim ama sayende daha cok sevdim ve sarkilarini da dinler oldum :D yani seni de destekledim öyle düsünme yani :F

@sokak sanati destegimi aldin zaten sılaci oldugum icin oyumu ona verdim ama seni de destekledim yarisma da :D rihannayi zaten severdim ama sayende daha cok sevdim ve sarkilarini da dinler oldum :D yani seni de destekledim öyle düsünme yani :F

Peki peki.:bhr: Küçğük bşr atarı hakettin.:( Rİhanna'yı sevdirmem yeterli zaten.:Z

@sokak sanati sampiyon olmussun tebrikler :D
@denizz19 sana da tebrikler ben senin sampiyon olmani bekliyordum ama ikincilikte iyidir :D
Eyvallah çok destek oldun bu güne kadar onun için sana da ayrıca bir teşekkür edeyim :D sıkıntı yok dediğim gibi hakkımla alabildiğim en iyi oyları aldım. Benimle olan problemleri yüzünden hırs yapıp oy kullananlar bile oldu düşün yani bu kadar sağlam bir finaldi. :)