Bölümün sonuna yetiştim aynı durum oldu. Bir ara bölümün tamamını izleyeceğim
İzle mutlaka, öyle çok önemli bir şey olmadı ama Volkan'ın annesinin yaptıkları yine iyiydi.Bölümün sonuna yetiştim aynı durum oldu. Bir ara bölümün tamamını izleyeceğim![]()
O kadarcık denekle gerçek sonuçlar elde edilemiyor maalesef. Benim çok umudum yok ama inşallah yükselirİzle mutlaka, öyle çok önemli bir şey olmadı ama Volkan'ın annesinin yaptıkları yine iyiydi.Sonu fenaydı, şaşırdım kaldım ben.
İnşallah yarın reytinglere de yansır bu.![]()
Aynen orası öyle, inşallah yükseliriz.O kadarcık denekle gerçek sonuçlar elde edilemiyor maalesef. Benim çok umudum yok ama inşallah yükselir![]()
Bence 26. bölümde sezon finali yapıp yazın tekrar başlamalıAynen orası öyle, inşallah yükseliriz.Benimde umudum yok, hiç olmadı da ama insan umut etmeye devam ediyor. Yazın başından beri izlediğim tek dizi şu an. Hiç yoktan Ocak'ta bitmeli.
![]()
O pek mantıklı gelmiyor kulağa. Çünkü kadrodaki isimler (Mine Tugay, Mahir Günşiray..) falan önü açık isimler. 8-9 ay yazı bekleyip işsiz kalmaları pek doğru olmaz hem. Sonuna kadar devam etmeli dizi yani olmadı biraz daha Star dayanıp konunun bitmesini bekleyebilir.Bence 26. bölümde sezon finali yapıp yazın tekrar başlamalı![]()
Zaten ara versinler yazın çekimlere başlasınlar demiyorum. 13 bölüm yada 26 bölüm çeksinler o arada. Olan bölümleri yazın yayınlasınlar.O pek mantıklı gelmiyor kulağa. Çünkü kadrodaki isimler (Mine Tugay, Mahir Günşiray..) falan önü açık isimler. 8-9 ay yazı bekleyip işsiz kalmaları pek doğru olmaz hem. Sonuna kadar devam etmeli dizi yani olmadı biraz daha Star dayanıp konunun bitmesini bekleyebilir.
Ha evet o olabilir ama yazın o ilgiyi tekrar yakalayabilir mi orası muamma?Zaten ara versinler yazın çekimlere başlasınlar demiyorum. 13 bölüm yada 26 bölüm çeksinler o arada. Olan bölümleri yazın yayınlasınlar.![]()
Daha önce dediğim gibi bu bölümü beklediler. Reytingler kötü gelince final kararı kesinleştiDizimiz 28 Kasım 2015 Cumartesi günü final yaparak ekran macerasını sonlandıracak... Son üç bölüm...
@hayret bi şey @DarkLeqenD @tolgab @cookies
Reytingler açıklandıktan dakikalar sonra Faruk Turgut, 2 saat sonra ise Demet paylaştı.Daha önce dediğim gibi bu bölümü beklediler. Reytingler kötü gelince final kararı kesinleşti![]()
Oha fragmana gel. 😱 Aslı ve Burak'ın aşkına engel...
http://www.startv.com.tr/dizi/cilek-kokusu/fragmanlar/sayfa/1/cilek-kokusu-21-bolum-fragmani
@hayret bi şey @DarkLeqenD @tolgab @cookies
Orası öyle tabi ben fragman için konuştum.Artık hiçbirşey farketmeyecek maalesef. İnşallah final bölümü çok güzel olurda ekran yolculuğunu güzel noktalar.
Dizi açılmaya başlamıştı ama hem reytingler devam etmesine engel oldu hemde yeni yönetmen kalitesiz çekti. Birde senarist herkezin yazabileceği basitlikte bir seneryo yazmaya başladı. Konuşmalar falan çok basitleşti. İlk 13 bölüm falan efsaneydi resmen![]()
AynenOrası öyle tabi ben fragman için konuştum.
Aslında yönetmen sevdiğim bir isim, yönetmeni seviyorum ben. Ama dediğin gibi senaryo çok basitleşti, çocuk dizisi tarzına döndü karşılıklı konuşma yerlerinde. Özellikle ilk bölümlerdeki otel yerleri çok iyiydi.![]()