Star Çilek Kokusu - Dizi Yorumları

Ahahah üniversite anları başladı, eğlence başlasın. :Z

Çağla yine ortalık karıştırma peşinde. :T: Aslı'ya yabancılık çekme diyor, sanane :T:

Çağla'nın babası eksikti dizide bir. :F

Çağla'lar Volkan'ların evine taşınıyor, bakalım Çağla'nın da dediği gibi eğlence başlıyor. :D

O kadarcık denekle gerçek sonuçlar elde edilemiyor maalesef. Benim çok umudum yok ama inşallah yükselir :)
Aynen orası öyle, inşallah yükseliriz. :) Benimde umudum yok, hiç olmadı da ama insan umut etmeye devam ediyor. Yazın başından beri izlediğim tek dizi şu an. Hiç yoktan Ocak'ta bitmeli. :(

Bence 26. bölümde sezon finali yapıp yazın tekrar başlamalı :)
O pek mantıklı gelmiyor kulağa. Çünkü kadrodaki isimler (Mine Tugay, Mahir Günşiray..) falan önü açık isimler. 8-9 ay yazı bekleyip işsiz kalmaları pek doğru olmaz hem. Sonuna kadar devam etmeli dizi yani olmadı biraz daha Star dayanıp konunun bitmesini bekleyebilir.

O pek mantıklı gelmiyor kulağa. Çünkü kadrodaki isimler (Mine Tugay, Mahir Günşiray..) falan önü açık isimler. 8-9 ay yazı bekleyip işsiz kalmaları pek doğru olmaz hem. Sonuna kadar devam etmeli dizi yani olmadı biraz daha Star dayanıp konunun bitmesini bekleyebilir.
Zaten ara versinler yazın çekimlere başlasınlar demiyorum. 13 bölüm yada 26 bölüm çeksinler o arada. Olan bölümleri yazın yayınlasınlar. :)

Zaten ara versinler yazın çekimlere başlasınlar demiyorum. 13 bölüm yada 26 bölüm çeksinler o arada. Olan bölümleri yazın yayınlasınlar. :)
Ha evet o olabilir ama yazın o ilgiyi tekrar yakalayabilir mi orası muamma? :) Faruk Turgut bunu hesap yapar, böyle bir tehlikeyi göze almaz.

Artık hiçbirşey farketmeyecek maalesef. İnşallah final bölümü çok güzel olurda ekran yolculuğunu güzel noktalar.

Dizi açılmaya başlamıştı ama hem reytingler devam etmesine engel oldu hemde yeni yönetmen kalitesiz çekti. Birde senarist herkezin yazabileceği basitlikte bir seneryo yazmaya başladı. Konuşmalar falan çok basitleşti. İlk 13 bölüm falan efsaneydi resmen :(

Artık hiçbirşey farketmeyecek maalesef. İnşallah final bölümü çok güzel olurda ekran yolculuğunu güzel noktalar.

Dizi açılmaya başlamıştı ama hem reytingler devam etmesine engel oldu hemde yeni yönetmen kalitesiz çekti. Birde senarist herkezin yazabileceği basitlikte bir seneryo yazmaya başladı. Konuşmalar falan çok basitleşti. İlk 13 bölüm falan efsaneydi resmen :(
Orası öyle tabi ben fragman için konuştum. :(

Aslında yönetmen sevdiğim bir isim, yönetmeni seviyorum ben. Ama dediğin gibi senaryo çok basitleşti, çocuk dizisi tarzına döndü karşılıklı konuşma yerlerinde. Özellikle ilk bölümlerdeki otel yerleri çok iyiydi. :bhr:

Son Mesajlar

Forum İstatistikleri

Konular
176,322
Üyeler
8,559
Son Üye
Fato