total hiç 3'e düşmedi bu senaristleri sağlam toparlayacaklardır reytingleri yarın görürsün.Aynen, ergenlik moda olmuş.
İDK hiç ergen dizisi değil zaten.
KM daha 3'ü geçemeyen reytingleriyle mi 2. olacak?![]()
total hiç 3'e düşmedi bu senaristleri sağlam toparlayacaklardır reytingleri yarın görürsün.Aynen, ergenlik moda olmuş.
İDK hiç ergen dizisi değil zaten.
KM daha 3'ü geçemeyen reytingleriyle mi 2. olacak?![]()
AB grubunda 3 reytingi bulamıyor ama.total hiç 3'e düşmedi bu senaristleri sağlam toparlayacaklardır reytingleri yarın görürsün.![]()
22.15'de reklam verdi.Dizi 22-23 saat reklam vermedi galiba yoksa ben mi kaçırdım
Eger reklam vermediyse yarin iyi sonuclar alır
Yeni gununde reklamsiz gitse izleyici cekebilirdi22.15'de reklam verdi.
Aslı okulu kazandı, asıl eğlence şimdi başlıyor.![]()
3 kere reklam verdi, Star Tv yanlış yaptı.Yeni gununde reklamsiz gitse izleyici cekebilirdi
Birazdan 4. reklam da gelir. 23.15'te3 kere reklam verdi, Star Tv yanlış yaptı.
Bu volkan dizinin başlarında melek gibi bir karakterdi şimdi bi baktım kötü karakter olmuş😱 ve dizi drama dönmüşBu Çağla ne kadar sinsi bir kız, gitti kavgayı çıkardı. Zaten Gani'miz eksikti, çok da itici bir çocuk zaten.Volkan da fırsattan faydalanıyor, vay yavrım vay.
Aynen, Volkan şimdi kötü karaktere büründü. Aslında yine kötü değil, sadece istediğini almak için sinsi planlar peşinde. Hala niyeti iyi ama kötü sularda yüzüyor.Bu volkan dizinin başlarında melek gibi bir karakterdi şimdi bi baktım kötü karakter olmuş😱 ve dizi drama dönmüş
İlk defa Çilek Kokusu konusu bölüm yayınlanırken böyle mesaj aldı, her hafta buradayız artık.Güzel bir bölümdü. Umarım yarın reytinglerde güzel olur![]()
Forumdan 3-4 kişi daha çıkarsa konu bayağı iyi olur. Şimdi 3-4 kişiyle bile güzel gittiİlk defa Çilek Kokusu konusu bölüm yayınlanırken böyle mesaj aldı, her hafta buradayız artık.![]()
@cookies izliyor aslında diziyi, neden gelmedi yoruma?Forumdan 3-4 kişi daha çıkarsa konu bayağı iyi olur. Şimdi 3-4 kişiyle bile güzel gitti![]()
@tolgab var sanırım@cookies izliyor aslında diziyi, neden gelmedi yoruma?
Aynı zamanda yine @DarkLeqenD brom izliyor, o da gelmedi konuya.
Başkada izlediğini bildiğim birisi yok.![]()