Star Çilek Kokusu - Dizi Yorumları

Vermesin bir zahmet, yanlış yaptı kanal. Bak pazartesi günü Kırgın Çiçekler özetle birlikte saat 8'den 11'e kadar hiç reklam vermedi. Reytingleri 9'u aştı. Atv işi biliyor. Star da yeni başlayan diziye 10 dakikada reklam koyuyor.
Bu saatten sonra vermezse bizde yükseliriz :)

dizinin en eğlenceli dakikaları geliyor. fragmanda çok beğenmiştim evdeki oyun sahnesini.

Ahahah bu oyun çok güldürdü beni :F

Kalçan geniş diyor, kız şaşırdı kaldı. :D Aslı da Burak'a saydırıyor, Brad Bitt karizmatik diyor. :bhr: :A

bu reklam stratejisini bir yerden hatırlıyorum maalesef. :( dizinin oranlarını düşürmüştü.
Tatlı Küçük Yalancılar'dan hatırlıyor olabilir misin? Hatta o zamanda seninle bu konuyu konuşmuştuk ve yine Star Tv'ye yuh demiştim.

Ben her şeye rağmen yarın iyi sonuçlar bekliyorum yinede. Tüm kategorilerde inşallah en kötü ilk 3'te oluruz :)
Kiraz Mevsimi'ni geçelim, yeter açıkçası. :D Çok istiyorum o diziyi geçmeyi.

Tatlı Küçük Yalancılar'dan hatırlıyor olabilir misin? Hatta o zamanda seninle bu konuyu konuşmuştuk ve yine Star Tv'ye yuh demiştim.

Kiraz Mevsimi'ni geçelim, yeter açıkçası. :D Çok istiyorum o diziyi geçmeyi.
Aynen , şuan benimde en çok istediğim Kiraz Mevsimi'ni geçmek. O dizinin fanları durduk yere saldırıya geçti. Anlam veremedim. Umarım onları geçeriz :)

Aynen , şuan benimde en çok istediğim Kiraz Mevsimi'ni geçmek. O dizinin fanları durduk yere saldırıya geçti. Anlam veremedim. Umarım onları geçeriz :)
Aynen, ergenlik moda olmuş. :F

İliski durumu karisik 1.olacaktır
Ergen dizileri km ve çk aralarında kapissin
İDK hiç ergen dizisi değil zaten. :F

1. idk olur. 2. km 🙄 3. sungurlar denen anlamsız dizi olur. bize 4. lük kalıyor yiğidim. :A
KM daha 3'ü geçemeyen reytingleriyle mi 2. olacak? :F