hayret bi şey
Emekli
Pek anlamam ama eskisi daha iyi gibi duruyordu. Ama kızlar beğendi sanırımKonuyu da cumartesi olarak düzenledim.
Bu arada Yusuf Çim'in yeni saçlarını nasıl buldun, yakışmış değil mi?![]()
Pek anlamam ama eskisi daha iyi gibi duruyordu. Ama kızlar beğendi sanırımKonuyu da cumartesi olarak düzenledim.
Bu arada Yusuf Çim'in yeni saçlarını nasıl buldun, yakışmış değil mi?![]()
Kızlar? 😱Pek anlamam ama eskisi daha iyi gibi duruyordu. Ama kızlar beğendi sanırım![]()
ahahPek anlamam ama eskisi daha iyi gibi duruyordu. Ama kızlar beğendi sanırım![]()
Yani genel olarak kızlar beğendi anlamındaKızlar? 😱
Bende beğendim.![]()
Ay Emre de nerede damga var, orada bitiyor.Yani genel olarak kızlar beğendi anlamındaAlınma hemen
![]()
Biter birazdan ayrılma Star'danay bitmedi şu reklam![]()
Şimdi uzun bir sürek reklam vermez artık. Belki sadece son kısımda reklam verir10 dakika izleyemeden yine reklam verdi. Yok artık. 😱 Sonra niye düşük gidiyor, sürekli Hatırla Gönül'ün fragmanını verip duruyor kanal zaten. Psikolojimi bozdu.![]()
Vermesin bir zahmet, yanlış yaptı kanal. Bak pazartesi günü Kırgın Çiçekler özetle birlikte saat 8'den 11'e kadar hiç reklam vermedi. Reytingleri 9'u aştı. Atv işi biliyor. Star da yeni başlayan diziye 10 dakikada reklam koyuyor.Şimdi uzun bir sürek reklam vermez artık. Belki sadece son kısımda reklam verir![]()