Star Çilek Kokusu - Dizi Yorumları

15. BÖLÜM YORUMU

Bölüm genel olarak iyiydi, sıkılmadan izledim. Burak'ın babası kalp spazmı geçirdi, Volkan beni sinir etmeye başladı. :T: İyi biri gibi görünüyordu, şimdi tamamıyla sinir oldu. Çağla desen uyanık, evleniyoruz diyor bir de. 😱 Aslı'm baya üzüldü, olanlara neyse ki sonu iyi bitti. :Z Aslı ve Burak barıştı.

Fragmanların ikisi de çok iyi duruyor. Özlenen Aslı ve Burak sahneleri yeniden başlıyor. :Z

16. bölümü yeni izledim. Bölüm gayet iyiydi, böyle bölümler istiyoruz artık. :D Bölümün sonu süperdi. Bizim Aslı atara geldi, Çağla moss oldu. :Z :A

Fragmanlarda süper görünüyor, Burak'ın saçlar süper olmuş. :love1:

Açıkçası ben pek sanmıyorum ama inşallah öyle olur. :D
Ben iyi reklamı yapılırsa tüm kategorilerde en az ilk 3'e gireceğini düşünüyorum. Çarşamba günü o rakipler karşısında iyi sonuç alan dizi en az bunu yapar bence. İlerleyen haftalarda zirveyi bile zorlayabilir. Burada kanala iş düşüyor :)

Ben iyi reklamı yapılırsa tüm kategorilerde en az ilk 3'e gireceğini düşünüyorum. Çarşamba günü o rakipler karşısında iyi sonuç alan dizi en az bunu yapar bence. İlerleyen haftalarda zirveyi bile zorlayabilir. Burada kanala iş düşüyor :)
Star Tv çok iyi tanıtım yapıyor bence ama rakipleri aynı kitleye hitap ediyor bence. Sıkıntı orada. Kiraz Mevsimi ve İDK ile kitlelerinin aynı olduğunu düşünüyorum, o nedenle ortalama başlayıp öyle devam edeceğini düşünüyorum ben.

Star Tv çok iyi tanıtım yapıyor bence ama rakipleri aynı kitleye hitap ediyor bence. Sıkıntı orada. Kiraz Mevsimi ve İDK ile kitlelerinin aynı olduğunu düşünüyorum, o nedenle ortalama başlayıp öyle devam edeceğini düşünüyorum ben.
Kiraz Mevsimi'nin bizi çok zorlayacağını düşünmüyorum ben. Ama İlişki Durumu Karışık sıkı bir rakip. Ama Çilek Kokusu daha çok dram ağırlıklı. O yüzden çokta aynı kitleye hitap etmiyor :)

Kiraz Mevsimi'nin bizi çok zorlayacağını düşünmüyorum ben. Ama İlişki Durumu Karışık sıkı bir rakip. Ama Çilek Kokusu daha çok dram ağırlıklı. O yüzden çokta aynı kitleye hitap etmiyor :)
Bakalım, merak ediyorum cumartesi gününün reytinglerini. :D Büyük kapışma orada da başlıyor bu hafta.