Ne gerek var.Demet de Kanal D'me gelsin.![]()
Ne gerek var.Demet de Kanal D'me gelsin.![]()
bunu izleyeceğime kiraz mevsi'ni izlerim ki onuda zorunlu olarak bıraktım.
Fragman çok iyi olmuş. Cumartesiye iddialı bir giriş yapacağız inşallah
Açıkçası ben pek sanmıyorum ama inşallah öyle olur.Fragman çok iyi olmuş. Cumartesiye iddialı bir giriş yapacağız inşallah![]()
Ben iyi reklamı yapılırsa tüm kategorilerde en az ilk 3'e gireceğini düşünüyorum. Çarşamba günü o rakipler karşısında iyi sonuç alan dizi en az bunu yapar bence. İlerleyen haftalarda zirveyi bile zorlayabilir. Burada kanala iş düşüyorAçıkçası ben pek sanmıyorum ama inşallah öyle olur.![]()
Star Tv çok iyi tanıtım yapıyor bence ama rakipleri aynı kitleye hitap ediyor bence. Sıkıntı orada. Kiraz Mevsimi ve İDK ile kitlelerinin aynı olduğunu düşünüyorum, o nedenle ortalama başlayıp öyle devam edeceğini düşünüyorum ben.Ben iyi reklamı yapılırsa tüm kategorilerde en az ilk 3'e gireceğini düşünüyorum. Çarşamba günü o rakipler karşısında iyi sonuç alan dizi en az bunu yapar bence. İlerleyen haftalarda zirveyi bile zorlayabilir. Burada kanala iş düşüyor![]()
Kiraz Mevsimi'nin bizi çok zorlayacağını düşünmüyorum ben. Ama İlişki Durumu Karışık sıkı bir rakip. Ama Çilek Kokusu daha çok dram ağırlıklı. O yüzden çokta aynı kitleye hitap etmiyorStar Tv çok iyi tanıtım yapıyor bence ama rakipleri aynı kitleye hitap ediyor bence. Sıkıntı orada. Kiraz Mevsimi ve İDK ile kitlelerinin aynı olduğunu düşünüyorum, o nedenle ortalama başlayıp öyle devam edeceğini düşünüyorum ben.
Bakalım, merak ediyorum cumartesi gününün reytinglerini.Kiraz Mevsimi'nin bizi çok zorlayacağını düşünmüyorum ben. Ama İlişki Durumu Karışık sıkı bir rakip. Ama Çilek Kokusu daha çok dram ağırlıklı. O yüzden çokta aynı kitleye hitap etmiyor![]()
AynenBakalım, merak ediyorum cumartesi gününün reytinglerini.Büyük kapışma orada da başlıyor bu hafta.
Kan çekmiştir onları rollerinden dolayıAy bu Ekin Mert Daymaz ile bizim Çağla sevgiliymiş, ben şok 😱 @cookies @ozgur2113
Ekli dosyayı görüntüle 46698
Aynen, bana da sevgili olacaklar gibime geliyorlar ileride.Kan çekmiştir onları rollerinden dolayıYakında dizide de sevgili olurlar
![]()
😱 Çok şaşırdım be.Ay bu Ekin Mert Daymaz ile bizim Çağla sevgiliymiş, ben şok 😱 @cookies @ozgur2113
Ekli dosyayı görüntüle 46698
Vee bugün günlerden Çilek KokusuBiran önce yarın olsun istiyorum.![]()
Konuyu da cumartesi olarak düzenledim.