Doğru, bugün tv'de ne var konusunda gördüm izlediğini.@tolgab seni de bekliyoruz yorum konusuna, hiç gelip yorum atmıyorsun.
![]()
Dizileri genelde netten izlediğim için yorum konularına katılamıyorum.
Doğru, bugün tv'de ne var konusunda gördüm izlediğini.@tolgab seni de bekliyoruz yorum konusuna, hiç gelip yorum atmıyorsun.
![]()
Total 4.5 - 5 arası olursa çok iyi olur18. BÖLÜM FRAGMAN 2 !!
http://www.startv.com.tr/dizi/cilek-kokusu
@hayret bi şey @DarkLeqenD @tolgab @Billy Kane @ozgur2113
Oha bu Gonca yine boş boğazlılık yapıyor, bölüm gerçekten müthiş olacak gibi.Reytinglerimiz artacak bu hafta.
Fragmanlar süper görünüyor, ben bu hafta iyi bir yükseliş yaşayacağımızı sanıyorum. Ama kanal dizinin tekrarlarını koymuyor neredeyse, şu an sadece yeni dizilere çalışıyor. Biraz daha tekrar koysa istenileni alabilir diye düşünüyorum.Total 4.5 - 5 arası olursa çok iyi olur![]()
Cuma günü Kiralık Aşk'tan sonra tekrarları olursa iyi olur ama nerde ... Ama kanalın ilk harcayacağı iş Kaderimin Yazıldığı Gün olacak gibi. Maaliyet bakımından Çilek Kokusu avantajlı. Oranlarını yükseltirse kendisini kurtarırFragmanlar süper görünüyor, ben bu hafta iyi bir yükseliş yaşayacağımızı sanıyorum. Ama kanal dizinin tekrarlarını koymuyor neredeyse, şu an sadece yeni dizilere çalışıyor. Biraz daha tekrar koysa istenileni alabilir diye düşünüyorum.
Aynen, KYG AB ve ABC1 gruplarında çökmüş vaziyette, TOTAL grubu da işte kanalı şu anlık kurtarsa da yetersiz. Cesaret veya Göç Zamanı(özellikle) bu güne gelebilir diye düşünüyorum.Cuma günü Kiralık Aşk'tan sonra tekrarları olursa iyi olur ama nerde ... Ama kanalın ilk harcayacağı iş Kaderimin Yazıldığı Gün olacak gibi. Maaliyet bakımından Çilek Kokusu avantajlı. Oranlarını yükseltirse kendisini kurtarır![]()
Nasıl bir klişe sahne olmuş
yüzyılın kapağı morarmıcakta ne yapcak
Ay hadi ordan. Kalbindeymiş geç kızım bunları geçay bu da kıskanç çıktı![]()
ay sen zaten hep kaybedne kadının yanındasın maho olsun çağla olsunAy hadi ordan. Kalbindeymiş geç kızım bunları geç![]()
![]()
2. fragman süper olmuş.20. Bölüm Fragmanları
1. Fragman
2. Fragman
Bu arada dizi bitecek gibi haberler çıktı ama bence kanal bu hafta Beyaz Show'dan sonraki bölümün reytinglerini bekliyor. İyi bir yükseliş olursa yola devam denir. Final yapma kararı olsaydı yada yalan olsaydı yapımcı ve oyuncular tarafından bir açıklama yapılırdı. Özellikle 2. fragman çok iyi. Bu hafta bir yükseliş olursa bence devam denecek. Hatta beklediğim gibi bir yükseliş yaşarsa sonuçların açıklandığı gün bile açıklama gelir. Umarım yükselir.
@Yiğitt , @darklegend , @tolgab