Star Çilek Kokusu - Dizi Yorumları

Total 4.5 - 5 arası olursa çok iyi olur :)
Fragmanlar süper görünüyor, ben bu hafta iyi bir yükseliş yaşayacağımızı sanıyorum. Ama kanal dizinin tekrarlarını koymuyor neredeyse, şu an sadece yeni dizilere çalışıyor. Biraz daha tekrar koysa istenileni alabilir diye düşünüyorum.

Fragmanlar süper görünüyor, ben bu hafta iyi bir yükseliş yaşayacağımızı sanıyorum. Ama kanal dizinin tekrarlarını koymuyor neredeyse, şu an sadece yeni dizilere çalışıyor. Biraz daha tekrar koysa istenileni alabilir diye düşünüyorum.
Cuma günü Kiralık Aşk'tan sonra tekrarları olursa iyi olur ama nerde ... Ama kanalın ilk harcayacağı iş Kaderimin Yazıldığı Gün olacak gibi. Maaliyet bakımından Çilek Kokusu avantajlı. Oranlarını yükseltirse kendisini kurtarır :)

Cuma günü Kiralık Aşk'tan sonra tekrarları olursa iyi olur ama nerde ... Ama kanalın ilk harcayacağı iş Kaderimin Yazıldığı Gün olacak gibi. Maaliyet bakımından Çilek Kokusu avantajlı. Oranlarını yükseltirse kendisini kurtarır :)
Aynen, KYG AB ve ABC1 gruplarında çökmüş vaziyette, TOTAL grubu da işte kanalı şu anlık kurtarsa da yetersiz. Cesaret veya Göç Zamanı(özellikle) bu güne gelebilir diye düşünüyorum. :)

Bölüm iyi ilerliyor, bu Eda'ya iyice sinir olmaya başladım. İlla taktı babasına ve görüştüğü kadına. :T:

Aslı fena bir şekilde lafı soktu Çağla'ya. :Z Çağla'yı o eve alan anneyi de kınıyorum .ss

Bölüm genel olarak iyiydi, tabi bölüme son sahnesi damga vurdu. :D Volkan tam elini tuttuğu sırada Burak geliyor. :Z

Fragmanda süperdi. :bhr:

20. Bölüm Fragmanları

1. Fragman

2. Fragman

Bu arada dizi bitecek gibi haberler çıktı ama bence kanal bu hafta Beyaz Show'dan sonraki bölümün reytinglerini bekliyor. İyi bir yükseliş olursa yola devam denir. Final yapma kararı olsaydı yada yalan olsaydı yapımcı ve oyuncular tarafından bir açıklama yapılırdı. Özellikle 2. fragman çok iyi. Bu hafta bir yükseliş olursa bence devam denecek. Hatta beklediğim gibi bir yükseliş yaşarsa sonuçların açıklandığı gün bile açıklama gelir. Umarım yükselir.

@Yiğitt , @darklegend , @tolgab

20. Bölüm Fragmanları

1. Fragman

2. Fragman

Bu arada dizi bitecek gibi haberler çıktı ama bence kanal bu hafta Beyaz Show'dan sonraki bölümün reytinglerini bekliyor. İyi bir yükseliş olursa yola devam denir. Final yapma kararı olsaydı yada yalan olsaydı yapımcı ve oyuncular tarafından bir açıklama yapılırdı. Özellikle 2. fragman çok iyi. Bu hafta bir yükseliş olursa bence devam denecek. Hatta beklediğim gibi bir yükseliş yaşarsa sonuçların açıklandığı gün bile açıklama gelir. Umarım yükselir.

@Yiğitt , @darklegend , @tolgab
2. fragman süper olmuş. :Z

Çağla iyice kafayı yedi, Aslı'yı Volkan'ın kız arkadaşı olarak tanıttı herkese. :( İyice karışacak ortalık.

Aynen bende final olacağını sanmıyorum şimdilik. Çünkü hiç açıklama gelmedi, oyuncular dün Beyaz Show'da da söylemedi bir şey. :)