Star Çilek Kokusu - Dizi Yorumları

Aynen, ergenlik moda olmuş. :F

İDK hiç ergen dizisi değil zaten. :F

KM daha 3'ü geçemeyen reytingleriyle mi 2. olacak? :F
total hiç 3'e düşmedi bu senaristleri sağlam toparlayacaklardır reytingleri yarın görürsün. :D

total hiç 3'e düşmedi bu senaristleri sağlam toparlayacaklardır reytingleri yarın görürsün. :D
AB grubunda 3 reytingi bulamıyor ama. :D

Göreceğiz bakalım, üç tane romantik komedi tarzı dizi var. Seksenler, Güllerin Savaşı, Kertenkele, Sungurlar, Sebahat & Melahat yarın baya çekişmeli bir gün. :D 7-8 yapım arasından bakalım hangisi zirveye konacak?

Dizi 22-23 saat reklam vermedi galiba yoksa ben mi kaçırdım
Eger reklam vermediyse yarin iyi sonuclar alır

Dizimize muhteşem müzikleriyle damga vuran BURAY şu an ''Çilek Kokusu'' dizisinde! :Z

bazı replikler çok saçma. burak kızı dışarı çıkarıyor, volkan -demek bunlar hala ayrılmamış- diyor. ne alaka yani.

Bu Çağla ne kadar sinsi bir kız, gitti kavgayı çıkardı. Zaten Gani'miz eksikti, çok da itici bir çocuk zaten. :T: Volkan da fırsattan faydalanıyor, vay yavrım vay.

Bu Çağla ne kadar sinsi bir kız, gitti kavgayı çıkardı. Zaten Gani'miz eksikti, çok da itici bir çocuk zaten. :T: Volkan da fırsattan faydalanıyor, vay yavrım vay.
Bu volkan dizinin başlarında melek gibi bir karakterdi şimdi bi baktım kötü karakter olmuş😱 ve dizi drama dönmüş

Bu volkan dizinin başlarında melek gibi bir karakterdi şimdi bi baktım kötü karakter olmuş😱 ve dizi drama dönmüş
Aynen, Volkan şimdi kötü karaktere büründü. Aslında yine kötü değil, sadece istediğini almak için sinsi planlar peşinde. Hala niyeti iyi ama kötü sularda yüzüyor. :) Aynen dizi eskiden sadece romantik komedi tarzındaydı, şimdi dram/romantik-komedi tadına döndü.

Burak'ı dövdü tipsiz Gani. :(

Fragman süper görünüyor. :Z

Çağla ne alaka Burak'larda kalıyor onu anlamadım? Bilekliği Aslı'nın kolunda görüyor Burak'ın annesi, bakalım şimdi ne olacak. :D