- Reaksiyon puanı
- 65,202
- Puanı
- 1,059
Daha iyi aslında, millet nasılsa tekrarı var diyip saatinde yayınlanan bölüme rağbet göstermiyor. Bu da reytinglere olumsuz yansıyor.Kotu haber bitince tekrari da yok
Daha iyi aslında, millet nasılsa tekrarı var diyip saatinde yayınlanan bölüme rağbet göstermiyor. Bu da reytinglere olumsuz yansıyor.Kotu haber bitince tekrari da yok
Enişte bir kaza kurşununda ölür. Ölmeye de adam lazım sonuçta. Karısını da sevmiyorum ben çok konuşuyor.civciv ve ilyas çok iyiler bence ama ayyy şuuu enişte beye çok sinir oluyorum
ben o kadının iyilik yaptığına inanmıyorum nazlılara kesin bir planı var o cadolozun ama kokusu çıkarEnişte bir kaza kurşununda ölür. Ölmeye de adam lazım sonuçta. Karısını da sevmiyorum ben çok konuşuyor.
Enişte bir kaza kurşununda ölür. Ölmeye de adam lazım sonuçta. Karısını da sevmiyorum ben çok konuşuyor.
Hızır öğrenirse onu keser heralde. Dizide ufak tefek hatlar olsa da zamanla oturacaktır daha 5. bölümü izliyoruz. En az 10-15 bölüm geçmesi gerekiyor.ben o kadının iyilik yaptığına inanmıyorum nazlılara kesin bir planı var o cadolozun ama kokusu çıkar
Bölümün sonu herhalde Nazlının bebegini dusurdu yalanini Cakira soylemesi ile biterHızır öğrenirse onu keser heralde. Dizide ufak tefek hatlar olsa da zamanla oturacaktır daha 5. bölümü izliyoruz. En az 10-15 bölüm geçmesi gerekiyor.
Hem bildiğim kadarıyla ilk 5 bölüm stok vardı. Gelen eleştirilere göre senaristler yanlışlarını düzeltip daha iyi şeyler yazacaklardır. Oyuncu takviyesi de bekliyorum ama hemen şimdi değil. Daha Abdül yeni katıldı üstünden birkaç hafta geçsin bakalım.
kadın sahneleri dahada azalır ozaman ama 3.bölümle birlikte bu sahneler azalmıştı zaten ilk 2 bölüm haric dizide aşk yok bu bölüm bence 3. bölümden sonrakı en iyi bölüm şuana kadar memnunum benHızır öğrenirse onu keser heralde. Dizide ufak tefek hatlar olsa da zamanla oturacaktır daha 5. bölümü izliyoruz. En az 10-15 bölüm geçmesi gerekiyor.
Hem bildiğim kadarıyla ilk 5 bölüm stok vardı. Gelen eleştirilere göre senaristler yanlışlarını düzeltip daha iyi şeyler yazacaklardır. Oyuncu takviyesi de bekliyorum ama hemen şimdi değil. Daha Abdül yeni katıldı üstünden birkaç hafta geçsin bakalım.
Enişte adam olsa iç güveyi oturmaz.Eniste iyidir abi ugrasmayin Eniste ile
Şom ağzını açma bir 15 dakika daha devam edecektir.Bölümün sonu herhalde Nazlının bebegini dusurdu yalanini Cakira soylemesi ile biter
Musicsurvivor yüzünden Hızır'ın kavgasından sonraki yerleri izleyemedim.kadın sahneleri dahada azalır ozaman ama 3.bölümle birlikte bu sahneler azalmıştı zaten ilk 2 bölüm haric dizide aşk yok bu bölüm bence 3. bölümden sonrakı en iyi bölüm şuana kadar memnunum ben
kenanın çakırı kurtardığı kısmı görmüşsündür umarım cnmEnişte adam olsa iç güveyi oturmaz.
Şom ağzını açma bir 15 dakika daha devam edecektir.
Musicsurvivor yüzünden Hızır'ın kavgasından sonraki yerleri izleyemedim.
4 degil su ana kadar 2 reklam verdiler biterkende reklam verir 3 reklamBu hafta 4 reklama geçiş yapmışız, bu kadar aceleleri neydi?
Kenan kim? Fahri kurtardı ya.kenanın çakırı kurtardığı kısmı görmüşsündür umarım cnm
20:00 - 20:15 1 reklam4 degil su ana kadar 2 reklam verdiler biterkende reklam verir 3 reklam
ayy işte ne haltsa ismi sürekli unutuyorum cnm henüz ezberleyemedimKenan kim? Fahri kurtardı ya.
Şİmdi Nazlı, Meryem Hızır'la pembe odada yiyişecekler diye mi öyle söyledi?
20:00 - 20:15 1 reklam
21:30 - 21:45 2 reklam
22: 30 - 22:45 3 reklam
...ve biterken de girecekler toplam 4.
Nazlı soruma cevap vermedin?ayy işte ne haltsa ismi sürekli unutuyorum cnm henüz ezberleyemedim
bu tipi çok komik
o konu hiç ilgilendirmiyor beni vllaNazlı soruma cevap vermedin?
Pembe odaya kim gider ben en çok onu merak ediyorum. Meryem soyunmaz da, Nazlı'da irispi tipi var o soyunur bence. @legolas9900o konu hiç ilgilendirmiyor beni vlla
ama artık dizi bitene kadar aksiyon düşmez bence kolay kolay
Enişte adam olsa iç güveyi oturmaz.
Şom ağzını açma bir 15 dakika daha devam edecektir.
Musicsurvivor yüzünden Hızır'ın kavgasından sonraki yerleri izleyemedim.