ATV Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz - Dizi Yorumları

"Ben durduk yere güzel şeyler söyleyen bi adam olamadım be Meryem"

CQqE6GhXAAAQwbQ.jpg

ben o kadının iyilik yaptığına inanmıyorum nazlılara kesin bir planı var o cadolozun ama kokusu çıkar :F:F:F
Hızır öğrenirse onu keser heralde. :) Dizide ufak tefek hatlar olsa da zamanla oturacaktır daha 5. bölümü izliyoruz. En az 10-15 bölüm geçmesi gerekiyor.

Hem bildiğim kadarıyla ilk 5 bölüm stok vardı. Gelen eleştirilere göre senaristler yanlışlarını düzeltip daha iyi şeyler yazacaklardır. Oyuncu takviyesi de bekliyorum ama hemen şimdi değil. Daha Abdül yeni katıldı üstünden birkaç hafta geçsin bakalım. :)

Hızır öğrenirse onu keser heralde. :) Dizide ufak tefek hatlar olsa da zamanla oturacaktır daha 5. bölümü izliyoruz. En az 10-15 bölüm geçmesi gerekiyor.

Hem bildiğim kadarıyla ilk 5 bölüm stok vardı. Gelen eleştirilere göre senaristler yanlışlarını düzeltip daha iyi şeyler yazacaklardır. Oyuncu takviyesi de bekliyorum ama hemen şimdi değil. Daha Abdül yeni katıldı üstünden birkaç hafta geçsin bakalım. :)
Bölümün sonu herhalde Nazlının bebegini dusurdu yalanini Cakira soylemesi ile biter

kadın sahneleri dahada azalır ozaman ama 3.bölümle birlikte bu sahneler azalmıştı zaten ilk 2 bölüm haric dizide aşk yok bu bölüm bence 3. bölümden sonrakı en iyi bölüm şuana kadar memnunum ben :Z:Z:Z

Eniste iyidir abi ugrasmayin Eniste ile :A :D
Enişte adam olsa iç güveyi oturmaz. :)

Bölümün sonu herhalde Nazlının bebegini dusurdu yalanini Cakira soylemesi ile biter
Şom ağzını açma bir 15 dakika daha devam edecektir. :)

kadın sahneleri dahada azalır ozaman ama 3.bölümle birlikte bu sahneler azalmıştı zaten ilk 2 bölüm haric dizide aşk yok bu bölüm bence 3. bölümden sonrakı en iyi bölüm şuana kadar memnunum ben :Z:Z:Z
Musicsurvivor yüzünden Hızır'ın kavgasından sonraki yerleri izleyemedim. :(

Son düzenleme:
Kenan kim? Fahri kurtardı ya.

Şİmdi Nazlı, Meryem Hızır'la pembe odada yiyişecekler diye mi öyle söyledi?

20:00 - 20:15 1 reklam
21:30 - 21:45 2 reklam
22: 30 - 22:45 3 reklam

...ve biterken de girecekler toplam 4.
ayy işte ne haltsa ismi sürekli unutuyorum cnm henüz ezberleyemedim :F

bu tipi çok komik :F:F:F