ATV Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz - Dizi Yorumları

Haklılık payı var. Biraz sabret yalnız Hızır ve Fahri kapışması var. Ayrıca Hızır'ı öldürmeye çalışacaklar falan. :)

Bu arada Allah sahibine bağışlasın Nazlı çok güzel. Vallahi insan bunun için karısını aldatır. :A
aga zaten izleyecek birşey yok ki ne izleyecem
aman aga duymamış olayım ben o tip insanları hiç sevmem 😀 erkek de namuslu olmalı aga öyle tek taraflı namus anlayışına karşıyım

aga zaten izleyecek birşey yok ki ne izleyecem
aman aga duymamış olayım ben o tip insanları hiç sevmem 😀 erkek de namuslu olmalı aga öyle tek taraflı namus anlayışına karşıyım
Düşün ben dün yokluktan Kırgın Çiçekler izledim. Kemal'e kızdığım için kumandayı fırlattım. Daha da izlemem o dizi acayip sinirimi bozuyor. :)

hapishane sahneleri bu bölümde çok heyecanlı kenan çoban şahin ağadan daha çok heyecan kattı hapishaneye :F:F:F

abdül devlet için çalışıyor muhtemelen zaten aynı senaryoyunun uyarlamsını yapıyorlar bu da öyle çıkacak

Çakırı korumak icin oraya girdigi belli oluyor bakalim bolum sonunda ne olacak
3.bölümle birlikte dizide aşk olayı bitti yanı oyüzden kadın sahneleride okadar göze batmıyor kadınlar vadidende hiç eksik olmadı biz kadınların olmasına tepki göstermiyorduk aşk olmasına tepki gösteriyorduk yanı dizide vıcık vıcık aşk olmasın yeter 3.bölümden itibarende aşk olayı yok senaryoda çok şükür :F:F:F

İlla öleceğim diyorsan, git kendini öldür... #reis

CQpx0-CUAAIK7MQ.jpg

Bu hafta 4 reklama geçiş yapmışız, bu kadar aceleleri neydi?

raci beyler memati abdülhey gibi birisini çıkardılar ilyas :love1::love1::love1:
vaide çok uğraştı memati abdülheyden sonra birisini çıkarmaya akif cahit yusuf hiçbiri olmadı raci bey ilyası çıkardı işte adam işini biliyor ilyas çok iyi rol yapıyor gerçekten :love1:

raci beyler memati abdülhey gibi birisini çıkardılar ilyas :love1::love1::love1:
vaide çok uğraştı memati abdülheyden sonra birisini çıkarmaya akif cahit yusuf hiçbiri olmadı raci bey ilyası çıkardı işte adam işini biliyor ilyas çok iyi rol yapıyor gerçekten :love1:
İlyas çok fevri olduğu için Memati'ye benzetende var. :)