ATV Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz - Dizi Yorumları

şunlara bir film çekmediler ayoll erdal ve babaının hayatını konu alan bir film olsaydı murolardan bence daha çok ilgi görürdü :F:F:F
En az 2-3 milyon gişe yapar yeminle, genci yaşlısı herkes izler. :)

Kadir İnanır olmaz da Bulut Aras olabilir belki.

Ne zamandır sormayı unuttum @beyazsoy sen baktın mı diziye?
Biraz baktım. Kadinlar arası hikâye iyi. Vadi ekibinin en iyi işi. Vadi sonrası bütün işlerde kadın hikâyelerine fazla yer vermemişlerdir bu bakımdan hatlarını telafi etmişler. Erkek hikâyesi klasik vadi ekibinin burada tecrübesi var orda sıkıntı yaşamaz . geçen seneki herkes dusmanj bilecek işte çok çok karışıktı burada kim kim anlaşılıyor

Biraz baktım. Kadinlar arası hikâye iyi. Vadi ekibinin en iyi işi. Vadi sonrası bütün işlerde kadın hikâyelerine fazla yer vermemişlerdir bu bakımdan hatlarını telafi etmişler. Erkek hikâyesi klasik vadi ekibinin burada tecrübesi var orda sıkıntı yaşamaz . geçen seneki herkes dusmanj bilecek işte çok çok karışıktı burada kim kim anlaşılıyor
Breaking Bad'in spin-off'u Better Call Saul gibi diyebiliriz yani. Aslında dünyanın her yerinde böyle kardeş dizi örnekleri var. Fear the Walking Dead'de mesela The Walking Dead’in kardeş dizisi. Daha birçok örnek sayabiliriz.

Dizideki düsmanlarin biraz daha güclü olmasi lazim gibime geliyor ne diyorsun abi bu konuda ? @sürgünüm
Aynen, sadece Ünal ve Özer yetmez. Kara mesela boşta, ondan çok iyi bir kötü adam olabilir. Eski Vadi'den de birçok isim var boş da.

Mutlaka takviye olacaktır zaten. Şu da var tabii kadro ne kadar şişerse o kadar fazla para harcıyorsun. Böyle iddialı isimlerde bölüm başı 20-30 binden aşağı oynamazlar. Dizi reyting alıp yapımcı para kazanmaya devam ederse takviye olur.

Son düzenleme:
Breaking Bad'in spin-off'u Better Call Saul gibi diyebiliriz yani. Aslında dünyanın her yerinde böyle kardeş dizi örnekleri var. Fear the Walking Dead'de mesela The Walking Dead’in kardeş dizisi. Daha birçok örnek sayabiliriz.

Aynen, sadece Ünal ve Özer yetmez. Kara mesela boşta, ondan çok iyi bir kötü adam olabilir. Eski Vadi'den de birçok isim var boş da.

Mutlaka takviye olacaktır zaten. Şu da var tabii kadro ne kadar şişerse o kadar fazla para harcıyorsun. Böyle iddialı isimlerde bölüm başı 20-30 binden aşağı oynamazlar. Dizi reyting alıp yapımcı para kazanmaya devam ederse takviye olur.
Şurada ki rolu hala aklimda benim. Efsane oyunculuk sergilemisti. İyi karakterlere her ne kadar yakissa da kotu rollere de bir o kadar yakisiyor.

Eşkıya 4. bölümü Youtube'da 6 günde 1.023.000 izlendi.
Kurtlar Vadisi Pusu 264-265. tek parça bölümleri 6 günde 670.000 izlendi.

Vadi parça parça yüklendiğinde 1 milyonu geçiyor ama bu rakamlarla sezon içinde Eşkıya'nın Vadi'yi reytinglerde geçeceğini düşünüyorum.

Vadi parça parça yüklendiğinde 1 milyonu geçiyor ama bu rakamlarla sezon içinde Eşkıya'nın Vadi'yi reytinglerde geçeceğini düşünüyorum.
Emin misin :D

Son düzenleme:

Aga senle ilgili baya supheler olusmaya basladi kendince birseyler diyonda komik oluyosun sana cevap bile vermeye tenezzul etmiyorum

şunlara bir film çekmediler ayoll erdal ve babaının hayatını konu alan bir film olsaydı murolardan bence daha çok ilgi görürdü :F:F:F
muronun filmi o kadar güzel değildi yoksa o dönem sağlam bi filmle ortalığı toz duman edebilirlerdi acayip popülerdi muro ve ekibi
ama ama ama abuzer kömürcü Türk tv tarihinin efsanevi karakteridir 7 den 77 sine herkesin sevdiği ve hayran olduğu diziyi izlemeyen çok ufak bir kesimin bile hayran olduğu bir karakterdi
abuzer kömürcü ve erdal aynı rolde film yapılsa yeminle recep ivedik falan kalmaz 10 milyon gişe garanti ah ah :D mercimeği fırına verdin mi lan it :D

vadinin 670 i nerden geliyor onu anlamadım
264.bölüm 2 parça şeklinde ve geç yüklendi 1.5 milyon izlendi geç yüklenmesine rağmen daha sonraki günlerde ayrıyetten tek parça yüklendi o da 163.000
265.bölüm fragmanı 2.237.464 kez izlendi!
265.bölüm yine geç yüklendi hemde baya bi geç diğer gün yüklendi ona rağmen 520.000 izlendi
yani yaptığın hesap baştan sona yanlış agaaa

Son düzenleme: