ATV Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz - Dizi Yorumları

Hep ablan yaşındaki kızlara asılıyorsun, kendi yaşıtlarının peşinden koşsana hasta mısın? :)
Filmlerde de benden buyuk kizlar var benim sucum mu :D Gercek hayatta durum farkli tabii üniversite de bir kiz bulur olayi kapatiriz İnşallah ki yine kiz erkek ayri olmaz resmen hayatimizla oynuyorlar :D

Filmlerde de benden buyuk kizlar var benim sucum mu :D Gercek hayatta durum farkli tabii üniversite de bir kiz bulur olayi kapatiriz İnşallah ki yine kiz erkek ayri olmaz resmen hayatimizla oynuyorlar :D
Aynısı benim başıma geldi anlatayım hemen: İlkokulu köyde okudum, orta okula kayıt olacağım. Köyün en güzel kızı İmam Hatip Lisesi'ne kayıt oldu. Ben de onunla aynı okulda okumak için kaydımı aynı okula yaptırdım.

Şimdi bendeki düztabanlığa bak. :) Kaydı yaptırdım tam okullar açılacak, kızları bizim binadan ayırıp 3 kilometre ötede başka binaya taşıdılar. Orta okulda tam 3 sene boyunca dişi sinek görmedim. :T:

Aynısı benim başıma geldi anlatayım hemen: İlkokulu köyde okudum, orta okula kayıt olacağım. Köyün en güzel kızı İmam Hatip Lisesi'ne kayıt oldu. Ben de onunla aynı okulda okumak için kaydımı aynı okula yaptırdım.

Şimdi bendeki düztabanlığa bak. :) Kaydı yaptırdım tam okullar açılacak, kızları bizim binadan ayırıp 3 kilometre ötede başka binaya taşıdılar. Orta okulda tam 3 sene boyunca dişi sinek görmedim. :T:

İnsanın içine cok fena cokuyor biliyorum o duyguyu. Bizde de ayni durum benimde kiz vardi acilmaya yaklastim ki okullari ayirdilar. Onlarin okula da yaklastirmiyorlardi guvenlik vardi esek gibi bende pesini kolay biraktim olmaz bana bakmaz diye belki kolay birakmasam belki olabilirdi.

Son yarım saat hareketliydi beğendim ama Abdül düşman olarak giriyor fazla yaşamaz. :D

Selçuk Yöntem'in menajeri açıklama yaptı. Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz veya hiçbir dizi ile anlaşmaları yokmuş. :( Tabii bu ilerde olmayacağı anlamına gelmiyor. Hala bir umudum var Oktay Kaynarca yakın arkadaşını ikna edebilir. @Çiğdem- @Felon

Selçuk Yöntem'in menajeri açıklama yaptı. Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz veya hiçbir dizi ile anlaşmaları yokmuş. :( Tabii bu ilerde olmayacağı anlamına gelmiyor. Hala bir umudum var Oktay Kaynarca yakın arkadaşını ikna edebilir. @Çiğdem- @Felon
ayy hadi oktay beyle resim çektirebilir ama tarık ünlüoğlu ile çektirince umutlanmıştım ben ama anlaşmışta olabilirler belki süpriz yapmak istiyorlardır er geç ben diziye katılıcağına inanıyorum ama gürkan uygun haberlerine inanmıyorum bence gürkan bey bu saatten sonra başka diziye girmez hep kendisi bir dizide başrol olur kendi dizisinde oynar :F

ayy sorucam sorucam forum çöküyor soramıyorum ayoll :F:F:F

@sürgünüm pembe oda ne demek çakırla şahin ağa arasında geçmişti🙂🙂🙂

Fragmanda mı anlamadım? Çakır'a işkence edecekleri oda dır. Biz askerde iken de disko ve segere vardı. :)
yok ayoll bölümde forum çöküyor sürekli soramadım çakırla şahin ağa konuşurken hapishanede pembe oda var dediler ama anlamadım hapishanede pembe oda ne oluyor
:F:F:F

5. bölümden kareler.

Wq7cjC4OJYDGnRYvzuNtKaB4.jpg

elf0D1zQhDsEYMMdfxck9GYW.jpg

a8QLaVNt6pgpbnaZku8n43f2.jpg

4X4f6lMWMaafflaUe2RtjYq8.jpg

Z2XhGZ6c9JSSJmeeYFqc3zSD.jpg

TIrCRj0Og947OuA0t4KmsSI7.jpg

B9bsdHShxJzkvYzqZ1D5YslZ.jpg

oigy8fM2BpkubXSwAFUq32nB.jpg

pv8IjR236c7DOzvIWWO6J0Gs.jpg

@Çiğdem- @Castei @legolas9900 @Billy Kane @Polat Şaşmaz @EFE UYSAL @Felon @turkuazz

@Çiğdem- hapishanede ozelliklede ciftlerin magdur olmamasi icin hapishanede pembe odalar kuruldu evli olanlar talep etmeleri halinde belirli kurallar olmak kaydiyla birlikte oluyorlar