Polat Şaşmaz
Favori Üye
Yakismis mi sence ? Bence sesi tam psikopatlik
Yakismis mi sence ? Bence sesi tam psikopatlik
Yok böyle Racon.Yakismis mi sence ? Bence sesi tam psikopatlik
Raciler fena senaryo yaziyor su adamlarin kalemine hastayimYok böyle Racon.
Dediğin gibi sesi psikopat karakterine cuk oturmuş.
Öldürdüğü adamların ismini sayıyormuş.Abdulun adi Fahri olmus
kenan çoban sesini çok geliştirmiş vadi döneindeyken felaketti çocuk sesi gibi çok tuhaf komik bir sesi vardı ne olmuş nasıl bukadar geliştirmiş sesini gerçekten helal olsun kenan çobana çünkü bu karizmasını sesi çok bozuyordu onuda dengelemeyi başarmış@Çiğdem- yeni bölüm başlayınca 2 sohbetin belini kıralım.
Diyaloglar 10 numara. Senaryo işi Raci'de bitmiş, üstüne kimseyi tanımam.Raciler fena senaryo yaziyor su adamlarin kalemine hastayim
Yeni saç stili de psikopat karakterine cuk oturmuş.kenan çoban sesini çok geliştirmiş vadi döneindeyken felaketti çocuk sesi gibi çok tuhaf komik bir sesi vardı ne olmuş nasıl bukadar geliştirmiş sesini gerçekten helal olsun kenan çobana çünkü bu karizmasını sesi çok bozuyordu onuda dengelemeyi başarmış
şuan dizi iyi başladı bence inş kadın sahneleri çok sıkıcı olmaz bu tempo düşmesinDiyaloglar 10 numara. Senaryo işi Raci'de bitmiş, üstüne kimseyi tanımam.
Yeni saç stili de psikopat karakterine cuk oturmuş.
Ne reklamı daha yeni başladı. 21:45'e kadar reklamsız gider bence. Bu taktik için en başta reklam verdiler ya.Şimdi reklam girer
Ben bu taktik islerinden anlamiyorum ki salladik ya tutarsa misaliNe reklamı daha yeni başladı. 21:45'e kadar reklamsız gider bence. Bu taktik için en başta reklam verdiler ya.
atv şaşırtıcı şekilde iyi taktik yapıyor vadiye bukadar reklam düzeni yapmıyordu maç olduğu gün özetsiz başlayıp maçla çok çakışmasını engellediler dizinin reytingimizi korumuştuk atv çok iyi strateji uyguluyor eşkiyaya ayy belliki raci bey işi sıkı tutuyorNe reklamı daha yeni başladı. 21:45'e kadar reklamsız gider bence. Bu taktik için en başta reklam verdiler ya.
izliyorum bakalım dikkatimi çeken birşey olursa yazarız 🙂 geçen haftaya göre iyi başladı@-KADİR- aga gel 2 sohbet edelim. Beğenmediğin yerleri eleştir yine, sana eleştirme diyen yok rahat ol yani.
Haklılık payı var. Biraz sabret yalnız Hızır ve Fahri kapışması var. Ayrıca Hızır'ı öldürmeye çalışacaklar falan.yine başladı kadın sahneleri ben sevmiyorumda işte bu sahneler olduğu için dizi reyting alıyor