Oha abartma.Beni başrol yapmazsan bak gördüğün gibi köstek olurum programa.
@Reytinger bence yaş sorununu aile sorun eder.Annenle yaşıt bir gelin istemez kimse.
![]()
Engellerim seni konudan.Beni başrol yapmazsan bak gördüğün gibi köstek olurum programa.
@Reytinger bence yaş sorununu aile sorun eder.Annenle yaşıt bir gelin istemez kimse.
![]()
Dizide karakter çok, biliyorsun.
Beni başrol yapmazsan bak gördüğün gibi köstek olurum programa.
![]()
8 yaş ne annesi beee abla deseniz neyse gerçi yazın öyküsündeki kadın 10 yaş küçük olan kıza anne rolu yapıyorduYa cidden komedi annesi yaşında kişiyle sevgili olmak![]()
Engellerim seni konudan.
Dizide karakter çok, biliyorsun.Elbet sen de olacaksın.
![]()
Jeneriği kısa tutmak istedim o yüzden herkesi yazmadım yoksa bir sürü karakter var.Jeneriğe almadıysan karakter olupta napayım başarılar size .ss
24 yaşındayım ama 30 göstermiyorum hala genc kızım@Reytinger hayatın gerçekleri bunlar. 3. Bölüm Çiko'yu.
@ozgur2113 senin engellerin beni kesmez. Derin forumdanım ben.
@Çiğdem- sen 23 diyon ana 30 gösteriyorsun. Hiç kaçışı yok. Bu ilişki elde patlar.![]()
La napayım.@Reytinger hayatın gerçekleri bunlar. 3. Bölüm Çiko'yu.
@ozgur2113 senin engellerin beni kesmez. Derin forumdanım ben.
@Çiğdem- sen 23 diyon ana 30 gösteriyorsun. Hiç kaçışı yok. Bu ilişki elde patlar.![]()
24 yaşındayım ama 30 göstermiyorum hala genc kızım![]()
hayırrrrrrrr en iyi rolu ben almısım neden terk ediyorum başrol gibiyimÇiko bu projeyi terk et. Bu proje senin bitimine yol açar.![]()
La napayım.Toprak olsam da Selin'i Eren olsam Aslı'yla sevgili olacaktım. Forumda 16 yaşında kız yok napayım.
![]()
Çiko küllerinden doğacak bu projeyle.Çiko bu projeyi terk et. Bu proje senin bitimine yol açar.![]()
Benim için hava hoş.
Benim için hava hoş.16 yaşında kimlerle çıkıom.
![]()
Barış hakkında öyle konuşamazsın.Evde kalmış Çiğdem ile.Barış bu arada içine kapanık, sünepe bir şey.
Yani seni kötü etkileyebilir bu rol.
![]()