Ben de diğer kızlara asılırım.Çiğdem seni 3 bölüme terk eder.Sonuçta Hande gözü yüksekte olan biri.
Sen fakirsin. yyy.
![]()
Ben de diğer kızlara asılırım.![]()
![]()
![]()
Yok ya.16 yaşında liseliyi kim napsın.Fırsatın varken kaç buradan.
![]()
Çiğdem seni 3 bölüme terk eder.Sonuçta Hande gözü yüksekte olan biri.
Sen fakirsin. yyy.
![]()
caleb eğilmi orjinalde reytinger ben zaten caleb hayranıyım
Yok ya.Ben kızlarla takılırım en azından bana işi düşer bunların.
![]()
Ölen kız ayça mesaj çeken A ihtimalinden de kaybolan kızın ismi A ile başlıyor. Sizin kaybolan kızınız D ile başlıyorO niyeymiş?![]()
caleb eğilmi orjinalde reytinger ben zaten caleb hayranıyım![]()
-A çok daha güzel duruyor.Ölen kız ayça mesaj çeken A ihtimalinden de kaybolan kızın ismi A ile başlıyor. Sizin kaybolan kızınız D ile başlıyor
Ölen kız ayça mesaj çeken A ihtimalinden de kaybolan kızın ismi A ile başlıyor. Sizin kaybolan kızınız D ile başlıyor
Evet oyum sanırsam.caleb eğilmi orjinalde reytinger ben zaten caleb hayranıyım![]()
Daha görmedim.Kılzarı gördün hemen dibin düştü.İnsan kariyerini düşünür. Senin menejerin olayım en iyisi ben.
![]()
İlk bölümü sadece izledim o kadar kalmış aklımda.Ayça değil açelya ama doğru söylüyorsun bizdekilerde aynı mantıkla yaptı, doğru yere değindin.![]()
Yooo Caleb eğil diğer hani bilgisayarcı.
@ozgur2113 kimin kim olduğunu bile bilmiyorum.Ne saçma bir dizi olacak böyle bu.
![]()
aaa naısl yanı @Reytinger caleb değilmi @ozgur2113 😱😱😱Evet oyum sanırsam.![]()
Evet oyum sanırsam.
Daha görmedim.Yok sağol teklifleri değerlendirecem.
![]()
Lan yok ben o kovulan değil caleb im ben.aaa naısl yanı @Reytinger caleb değilmi @ozgur2113 😱😱😱
aa bu hannanın ilk sevgilisimi yoksa o sünefe çocuk kıçına tekmeyi atıcam zoaman ben bunun 1-2 bölüm sonra![]()
Yok bu iyi şimdilik.Daha iyi dizi bulurdum.:/
aaa naısl yanı @Reytinger caleb değilmi @ozgur2113 😱😱😱
aa bu hannanın ilk sevgilisimi yoksa o sünefe çocuk kıçına tekmeyi atıcam zoaman ben bunun 1-2 bölüm sonra![]()
öyle olsa kadroya senide alırdıkBekliyoruz ama ben bu dizinin orjinalini izleyecektim nasıl takip ederim bilemiyorum.Hayırlı olsun.
Bu ismi benden mi esinlendiniz bu arda.![]()
bende seni ona benzettiğim için hanna yaptım zatenhanna olrurum ben @Billy Kane bni hannaya benzetende olmustu
ayy ayrıca sen ne anlarsın @sokak sanati![]()
bu sefer yardımcım var uzun soluklu olacak inşallahDizinin durumu malum, @Billy Kane'in projelerinin uzun soluklu olmaması malum, senin uğursuzluğun malum bakalım neler olacak çok merak ediyorum açıkçası.![]()
kızmıcanı bildiğim için aldım 😛 ya birde forumda bayan üye malum eksiğimiz vardı mecbur aldım öyle yaniBen tamam dememiştim kiama artık yazmışsın kalsın bari 😛
![]()
biz ilk kadroyu oluşturduğumuzda sen yoktun o zaman hazırladık bunu yoksa varsın önemli rolde hemde