Ben de diğer kızlara asılırım.Çiğdem seni 3 bölüme terk eder. Sonuçta Hande gözü yüksekte olan biri. Sen fakirsin. yyy.
Ben de diğer kızlara asılırım.
Yok ya. Ben kızlarla takılırım en azından bana işi düşer bunların.16 yaşında liseliyi kim napsın. Fırsatın varken kaç buradan.
Çiğdem seni 3 bölüme terk eder. Sonuçta Hande gözü yüksekte olan biri. Sen fakirsin. yyy.
caleb eğilmi orjinalde reytinger ben zaten caleb hayranıyımBarış hakkında öyle konuşamazsın. @Çiğdem- sevgiline ne diyolar.
Yok ya. Ben kızlarla takılırım en azından bana işi düşer bunların.
Ölen kız ayça mesaj çeken A ihtimalinden de kaybolan kızın ismi A ile başlıyor. Sizin kaybolan kızınız D ile başlıyorO niyeymiş?
Şimdiden -A tahminlerinize başlayın.
caleb eğilmi orjinalde reytinger ben zaten caleb hayranıyım
-A çok daha güzel duruyor.Ölen kız ayça mesaj çeken A ihtimalinden de kaybolan kızın ismi A ile başlıyor. Sizin kaybolan kızınız D ile başlıyor
Ölen kız ayça mesaj çeken A ihtimalinden de kaybolan kızın ismi A ile başlıyor. Sizin kaybolan kızınız D ile başlıyor
Evet oyum sanırsam.caleb eğilmi orjinalde reytinger ben zaten caleb hayranıyım
Daha görmedim. Yok sağol teklifleri değerlendirecem.Kılzarı gördün hemen dibin düştü. İnsan kariyerini düşünür. Senin menejerin olayım en iyisi ben.
İlk bölümü sadece izledim o kadar kalmış aklımda.Ayça değil açelya ama doğru söylüyorsun bizdekilerde aynı mantıkla yaptı, doğru yere değindin.
Yooo Caleb eğil diğer hani bilgisayarcı.
@ozgur2113 kimin kim olduğunu bile bilmiyorum. Ne saçma bir dizi olacak böyle bu.
aaa naısl yanı @Reytinger caleb değilmi @ozgur2113 😱😱😱Evet oyum sanırsam.
Evet oyum sanırsam.
Daha görmedim. Yok sağol teklifleri değerlendirecem.
Lan yok ben o kovulan değil caleb im ben.aaa naısl yanı @Reytinger caleb değilmi @ozgur2113 😱😱😱
aa bu hannanın ilk sevgilisimi yoksa o sünefe çocuk kıçına tekmeyi atıcam zoaman ben bunun 1-2 bölüm sonra
Yok bu iyi şimdilik.Daha iyi dizi bulurdum.:/
aaa naısl yanı @Reytinger caleb değilmi @ozgur2113 😱😱😱
aa bu hannanın ilk sevgilisimi yoksa o sünefe çocuk kıçına tekmeyi atıcam zoaman ben bunun 1-2 bölüm sonra
öyle olsa kadroya senide alırdıkBekliyoruz ama ben bu dizinin orjinalini izleyecektim nasıl takip ederim bilemiyorum. Hayırlı olsun.
Bu ismi benden mi esinlendiniz bu arda.
bende seni ona benzettiğim için hanna yaptım zatenhanna olrurum ben @Billy Kane bni hannaya benzetende olmustu
ayy ayrıca sen ne anlarsın @sokak sanati
bu sefer yardımcım var uzun soluklu olacak inşallahDizinin durumu malum, @Billy Kane'in projelerinin uzun soluklu olmaması malum, senin uğursuzluğun malum bakalım neler olacak çok merak ediyorum açıkçası.
kızmıcanı bildiğim için aldım 😛 ya birde forumda bayan üye malum eksiğimiz vardı mecbur aldım öyle yaniBen tamam dememiştim ki ama artık yazmışsın kalsın bari 😛
biz ilk kadroyu oluşturduğumuzda sen yoktun o zaman hazırladık bunu yoksa varsın önemli rolde hemde @adımutlulukk sende varsın merak etme.