Gel kardeşim bizde Sevimli Minik Palavracılar'ı yazalım.
2.bölümde.![]()
Ayy yok kalsın.
Neyse ben biraz kafa dinleyeceğim.
Gel kardeşim bizde Sevimli Minik Palavracılar'ı yazalım.
2.bölümde.![]()
Ay Hande'm ne tatlı öyle nesini beğenmedin.ıyyyyyyyyy bunlar ne öyle beee @Reytinger biz çıkalım bence diziden soğudum vlla tiplere bak @sokak sanati @ozgur2113![]()
Ay Hande'm ne tatlı öyle nesini beğenmedin.![]()
İlk bölüm geldiğinde görürsünüz şimdi herkesi açıklasak olmaz.Hani karakter hangi üye onu yazsaydınız bari.![]()
biz orjinale göre yazmıcazki şu anlık ikiniz çift olcaksınız işte@Reytinger benim kovucağım çocukmu olucak yoksa caleb mi olucak @sokak sanati aklımı karıştıdrı benim![]()
İlk bölüm geldiğinde görürsünüz şimdi herkesi açıklasak olmaz.![]()
biz orjinale göre yazmıcazki şu anlık ikiniz çift olcaksınız işte![]()
ayol konuya yazın forum üyelerini ve canlandıracağı karakterleri vlla kim kimiz ancadan beridir bunu kafa aptlatıyoruz yazsanıza konuyaAy Hande'm ne tatlı öyle nesini beğenmedin.![]()
TKY'de bu akşam dönüyor zaten.Canlandırmakta güçlük çekmeyeceğim bir karakterim varmış.Neyse ama siz diziye fazla bağlı kalmayın, reytingler düşerse felan diye Özcan Deniz gibi geri dönme ihtimalini de bi düşünün. @Billy Kane @ozgur2113
![]()
Umarım dönüşümüz muhteşem olur diyeyim o zaman.TKY'de bu akşam dönüyor zaten.Sen de dönersin bir şekilde.
![]()
olmaz o zaman her şey açığa çıkar.ayol konuya yazın forum üyelerini ve canlandıracağı karakterleri vlla kim kimiz ancadan beridir bunu kafa aptlatıyoruz yazsanıza konuya![]()
moderatör olduğun için giremedin kadroyaBana rol yoksa takip etmem![]()
sende amma masraflı çıktın yok başrolmüş yok diyalogmuş.Umarım dönüşümüz muhteşem olur diyeyim o zaman.En çok ve en keskin diyalogların bana ait olması gibi. @Billy Kane
![]()
İnsan mı kayırıyorsunuz sizolmaz o zaman her şey açığa çıkar.
moderatör olduğun için giremedin kadroya
sende amma masraflı çıktın yok başrolmüş yok diyalogmuş.![]()
yanii. biraz öyle oldu.İnsan mı kayırıyorsunuz siz![]()