Gel kardeşim bizde Sevimli Minik Palavracılar'ı yazalım.
2.bölümde.
Ayy yok kalsın.
Neyse ben biraz kafa dinleyeceğim. Size bys @Çiğdem- @Reytinger
Gel kardeşim bizde Sevimli Minik Palavracılar'ı yazalım.
2.bölümde.
Ay Hande'm ne tatlı öyle nesini beğenmedin.ıyyyyyyyyy bunlar ne öyle beee @Reytinger biz çıkalım bence diziden soğudum vlla tiplere bak @sokak sanati @ozgur2113
Ay Hande'm ne tatlı öyle nesini beğenmedin.
İlk bölüm geldiğinde görürsünüz şimdi herkesi açıklasak olmaz.Hani karakter hangi üye onu yazsaydınız bari.
biz orjinale göre yazmıcazki şu anlık ikiniz çift olcaksınız işte@Reytinger benim kovucağım çocukmu olucak yoksa caleb mi olucak @sokak sanati aklımı karıştıdrı benim
İlk bölüm geldiğinde görürsünüz şimdi herkesi açıklasak olmaz.
biz orjinale göre yazmıcazki şu anlık ikiniz çift olcaksınız işte
ayol konuya yazın forum üyelerini ve canlandıracağı karakterleri vlla kim kimiz ancadan beridir bunu kafa aptlatıyoruz yazsanıza konuyaAy Hande'm ne tatlı öyle nesini beğenmedin.
TKY'de bu akşam dönüyor zaten. Sen de dönersin bir şekilde.Canlandırmakta güçlük çekmeyeceğim bir karakterim varmış. Neyse ama siz diziye fazla bağlı kalmayın, reytingler düşerse felan diye Özcan Deniz gibi geri dönme ihtimalini de bi düşünün. @Billy Kane @ozgur2113
Umarım dönüşümüz muhteşem olur diyeyim o zaman. En çok ve en keskin diyalogların bana ait olması gibi. @Billy KaneTKY'de bu akşam dönüyor zaten. Sen de dönersin bir şekilde.
olmaz o zaman her şey açığa çıkar.ayol konuya yazın forum üyelerini ve canlandıracağı karakterleri vlla kim kimiz ancadan beridir bunu kafa aptlatıyoruz yazsanıza konuya
moderatör olduğun için giremedin kadroyaBana rol yoksa takip etmem
sende amma masraflı çıktın yok başrolmüş yok diyalogmuş.Umarım dönüşümüz muhteşem olur diyeyim o zaman. En çok ve en keskin diyalogların bana ait olması gibi. @Billy Kane
İnsan mı kayırıyorsunuz sizolmaz o zaman her şey açığa çıkar.
moderatör olduğun için giremedin kadroya
sende amma masraflı çıktın yok başrolmüş yok diyalogmuş.
yanii. biraz öyle oldu.İnsan mı kayırıyorsunuz siz