Gaziantep FK 0-1 Galatasaray | Trendyol Süper Lig 22. Hafta Maçı

TenTen

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
4,749
Puanı
410
1000008080.jpg

Lider Galatasaray 22. haftanın kapanış mücadelesinde Gaziantep FK ile karşı karşıya geliyor.

Gaziantep FK - Galatasaray mücadelesi bugün saat 20.00'da spor severler ile buluşacak.

Maç, Gaziantep Stadyumunda oynanancak. Fav10 ailesi olarak iki takıma da başarılar dileriz. Keyifli seyirler...

Gaziantep FK XI: Burak, Arda, Viana, Mandouki, Sorescu, Kozlowski, Ndiaye, Mustafa, Lungoyi, Maxim, Okereke.

Galatasaray XI: Muslera, Davinson, Abdülkerim, Kaan, Sallai, Torreira, Sara, Jelert, Mertens, Ahmed Kutucu, Osimhen.

Kişisel Not: Maç konusu Galatasaray taraftarlarına ve spor severlere emanet. Zira ben misafirlikteyim. @Bully

• Beğendim
Reactions: Bully
Gaziantep FK XI: Burak, Arda, Viana, Mandouki, Sorescu, Kozlowski, Ndiaye, Mustafa, Lungoyi, Maxim, Okereke.

Galatasaray XI: Muslera, Davinson, Abdülkerim, Kaan, Sallai, Torreira, Sara, Jelert, Mertens, Ahmed Kutucu, Osimhen.

Kişisel Not: Maç konusu Galatasaray taraftarlarına ve spor severlere emanet. Zira ben misafirlikteyim. @Bully
Ben buralardayım ama başka yorumlayan olmazsa kendi kendime konuşurum artık :A

• Güldürdün
Reactions: TenTen
Yeni transferimiz Ahmed Kutucu ilk golünü attı!

Muslera yediriyordu, rakip neyse ki değerlendiremedi.

Gol ofsayt. GS'li oyuncu kalecinin etki alanında adam. Gaziantep atsa 10 saniyede iptal kararı çıkmıştı.

Penaltıyı neden vermedi mesela? Açıklaması ne? Her hafta GS ve FB maçlarında kurallar o maçlık değişiyor.

İlk yarı sonucu: Gaziantep FK 0-1 Galatasaray

Attığımız gol net ofsayt. VAR'dan nasıl dönmedi o. Davinson'un pozisyonu da kesinlikle penaltı. Gaziantep, haklı bence ısrarlarında her iki konuda.

-FB kural dışı bir şey yapar.-

GS'liler: Fener'e bu nasıl çalınır abi? Böyle şey mi olur? Yapı işte bu.

-Aynısı onlara verilir.-

GS'liler: Abi kural böyle. Fener'e de aynısını çalmışlardı.

(FB maçında da takımları yer değiştirip okuyabilirsiniz.)

• Beğendim
Reactions: Gerekli24
Ahmed o topu kaleciyle birlikte içeri sokacaksın abicim.

Şimdi bir fırsat daha kaçtı.

Aramayız inşallah bunları.

Morata oyunda, bakalım neler yapacak

Şu zorlu deplasmandan galibiyetle çıktık, şükürler olsun :A

Maçı izleyemedim. Umarım haftaya kartlar 0 olsun diye sarı kart alanları aramaz Galatasaray. Birden fazla kart alan olmuş sanırım.

• Güldürdün
Reactions: Bully
Maçı izleyemedim. Umarım haftaya kartlar 0 olsun diye sarı kart alanları aramaz Galatasaray. Birden fazla kart alan olmuş sanırım.
Derbi öncesi kartları sıfırladık, haftaya sahamızda Adana ile oynayacağız. GS her an her şeyi yapabilecek bir takım. İnşallah bir kaza yaşamayız :A