Lan ben dizide öyle karakter bilmiyom.O badigard gibi olan değil bu bu şey hani internet üzerinden satış yapan.Bilgisayarcı. Açelya'nın ezip durduğu.
Gay sanıyorlardı ilk başta seni @Reytinger .
![]()
Hmm tamam o zaman.öyle olsa kadroya senide alırdık
bende seni ona benzettiğim için hanna yaptım zaten
bu sefer yardımcım var uzun soluklu olacak inşallah
kızmıcanı bildiğim için aldım 😛 ya birde forumda bayan üye malum eksiğimiz vardı mecbur aldım öyle yani
biz ilk kadroyu oluşturduğumuzda sen yoktun o zaman hazırladık bunu yoksa varsın önemli rolde hemde@adımutlulukk sende varsın merak etme.
![]()
@Reytinger benim kovucağım çocukmu olucak yoksa caleb mi olucak @sokak sanati aklımı karıştıdrı benimöyle olsa kadroya senide alırdık
kızmıcanı bildiğim için aldım 😛 ya birde forumda bayan üye malum eksiğimiz vardı mecbur aldım öyle yani
biz ilk kadroyu oluşturduğumuzda sen yoktun o zaman hazırladık bunu yoksa varsın önemli rolde hemde@adımutlulukk sende varsın merak etme.
![]()
öyle olsa kadroya senide alırdık
![]()
@Reytinger benim kovucağım çocukmu olucak yoksa caleb mi olucak @sokak sanati aklımı karıştıdrı benim![]()
aaaa hanna ilk sevgilisini neden kovuyordu tövbe tövbe @Reytiger rezil olucak vllaCaleb dizinin ilk başında mı geliyor.
O sarışın değil Kucas yok mu yaa.O olması lazım.
![]()
aaaa hanna ilk sevgilisini neden kovuyordu tövbe tövbe @Reytiger rezil olucak vlla
![]()
Kız biz yerli versiyona göre yapıyoruz boşver Hanna, Caleb falan.aaaa hanna ilk sevgilisini neden kovuyordu tövbe tövbe @Reytiger rezil olucak vlla
![]()
lucasmıydı bilmiyorum hannanın ilk sevgilisi farklı birisiydi sankı @sokak sanati hanna yakınlaşmaya çalısıyordu çocuğa ama çocuk sürekli kaçıyordu ilişkiden ve hannada temeyi atmıştı çocuğaLucas ile sevgili oldular mı hatırlamıyorum ben o derece.
Neyse bakalım ne oalcak.![]()
lucasmıydı bilmiyorum hannanın ilk sevgilisi farklı birisiydi sankı @sokak sanati hanna yakınlaşmaya çalısıyordu çocuğa ama çocuk sürekli kaçıyordu ilişkiden ve hannada temeyi atmıştı çocuğa![]()
Niye
Ya hayır türk uyarlamasını uyarlıyorlar orda da ilk bölümde dahil oluyorCaleb dizinin ortasında dahil oluyor.![]()
ıyyyyyyyyy bunlar ne öyle beee @Reytinger biz çıkalım bence diziden soğudum vlla tiplere bak @sokak sanati @ozgur2113Kız biz yerli versiyona göre yapıyoruz boşver Hanna, Caleb falan.
Siz busunuz işte.
![]()
Ya hayır türk uyarlamasını uyarlıyorlar orda da ilk bölümde dahil oluyor![]()
Valla Barış'ın tipini ben de sevmem de.ıyyyyyyyyy bunlar ne öyle beee @Reytinger biz çıkalım bence diziden soğudum vlla tiplere bak @sokak sanati @ozgur2113![]()
Hayır Emre ile Özgür Kore versiyonunu uyarlıyor adı Tatlı Küçük Koreliler. Daha romantik versiyonu yani. 2. sezonda dahil oluyor.Ya hayır türk uyarlamasını uyarlıyorlar orda da ilk bölümde dahil oluyor![]()
1-2 fark etmez ya erkenden atılıyor.Gel kardeşim bizde Sevimli Minik Palavracılar'ı yazalım.
2.bölümde.![]()
Sezen Aksu böyle davrandğın için eksi 10 bundan sonra.Hayır Emre ile Özgür Kore versiyonunu uyarıyor adı Tatlı Küçük Koreliler. Daha romantik versiyonu yani. 2. sezonda dahil oluyor.
Off iyi saçmaladım.![]()