Lan ben dizide öyle karakter bilmiyom. Noluyo la.😱O badigard gibi olan değil bu bu şey hani internet üzerinden satış yapan. Bilgisayarcı. Açelya'nın ezip durduğu. Gay sanıyorlardı ilk başta seni @Reytinger .
Hmm tamam o zaman.öyle olsa kadroya senide alırdık
bende seni ona benzettiğim için hanna yaptım zaten
bu sefer yardımcım var uzun soluklu olacak inşallah
kızmıcanı bildiğim için aldım 😛 ya birde forumda bayan üye malum eksiğimiz vardı mecbur aldım öyle yani
biz ilk kadroyu oluşturduğumuzda sen yoktun o zaman hazırladık bunu yoksa varsın önemli rolde hemde @adımutlulukk sende varsın merak etme.
@Reytinger benim kovucağım çocukmu olucak yoksa caleb mi olucak @sokak sanati aklımı karıştıdrı benimöyle olsa kadroya senide alırdık
kızmıcanı bildiğim için aldım 😛 ya birde forumda bayan üye malum eksiğimiz vardı mecbur aldım öyle yani
biz ilk kadroyu oluşturduğumuzda sen yoktun o zaman hazırladık bunu yoksa varsın önemli rolde hemde @adımutlulukk sende varsın merak etme.
öyle olsa kadroya senide alırdık
@Reytinger benim kovucağım çocukmu olucak yoksa caleb mi olucak @sokak sanati aklımı karıştıdrı benim
aaaa hanna ilk sevgilisini neden kovuyordu tövbe tövbe @Reytiger rezil olucak vllaCaleb dizinin ilk başında mı geliyor.
O sarışın değil Kucas yok mu yaa. O olması lazım.
aaaa hanna ilk sevgilisini neden kovuyordu tövbe tövbe @Reytiger rezil olucak vlla
Kız biz yerli versiyona göre yapıyoruz boşver Hanna, Caleb falan.aaaa hanna ilk sevgilisini neden kovuyordu tövbe tövbe @Reytiger rezil olucak vlla
lucasmıydı bilmiyorum hannanın ilk sevgilisi farklı birisiydi sankı @sokak sanati hanna yakınlaşmaya çalısıyordu çocuğa ama çocuk sürekli kaçıyordu ilişkiden ve hannada temeyi atmıştı çocuğaLucas ile sevgili oldular mı hatırlamıyorum ben o derece.
Neyse bakalım ne oalcak.
lucasmıydı bilmiyorum hannanın ilk sevgilisi farklı birisiydi sankı @sokak sanati hanna yakınlaşmaya çalısıyordu çocuğa ama çocuk sürekli kaçıyordu ilişkiden ve hannada temeyi atmıştı çocuğa
Niye
Ya hayır türk uyarlamasını uyarlıyorlar orda da ilk bölümde dahil oluyorCaleb dizinin ortasında dahil oluyor.
ıyyyyyyyyy bunlar ne öyle beee @Reytinger biz çıkalım bence diziden soğudum vlla tiplere bak @sokak sanati @ozgur2113Kız biz yerli versiyona göre yapıyoruz boşver Hanna, Caleb falan.
Siz busunuz işte.
Ya hayır türk uyarlamasını uyarlıyorlar orda da ilk bölümde dahil oluyor
Valla Barış'ın tipini ben de sevmem de. O saçı özellikle.ıyyyyyyyyy bunlar ne öyle beee @Reytinger biz çıkalım bence diziden soğudum vlla tiplere bak @sokak sanati @ozgur2113
Hayır Emre ile Özgür Kore versiyonunu uyarlıyor adı Tatlı Küçük Koreliler. Daha romantik versiyonu yani. 2. sezonda dahil oluyor.Ya hayır türk uyarlamasını uyarlıyorlar orda da ilk bölümde dahil oluyor
1-2 fark etmez ya erkenden atılıyor.Gel kardeşim bizde Sevimli Minik Palavracılar'ı yazalım.
2.bölümde.
Sezen Aksu böyle davrandğın için eksi 10 bundan sonra.Hayır Emre ile Özgür Kore versiyonunu uyarıyor adı Tatlı Küçük Koreliler. Daha romantik versiyonu yani. 2. sezonda dahil oluyor.
Off iyi saçmaladım.