'Tatlı Küçük Üyeler' Geliyor!

öyle olsa kadroya senide alırdık :F

bende seni ona benzettiğim için hanna yaptım zaten :F

bu sefer yardımcım var uzun soluklu olacak inşallah :A

kızmıcanı bildiğim için aldım 😛 ya birde forumda bayan üye malum eksiğimiz vardı mecbur aldım öyle yani :D

biz ilk kadroyu oluşturduğumuzda sen yoktun o zaman hazırladık bunu yoksa varsın önemli rolde hemde :bhr: @adımutlulukk sende varsın merak etme. :D
Hmm tamam o zaman.:bhr:

kızmıcanı bildiğim için aldım 😛 ya birde forumda bayan üye malum eksiğimiz vardı mecbur aldım öyle yani :D

biz ilk kadroyu oluşturduğumuzda sen yoktun o zaman hazırladık bunu yoksa varsın önemli rolde hemde :bhr: @adımutlulukk sende varsın merak etme. :D
@Reytinger benim kovucağım çocukmu olucak yoksa caleb mi olucak @sokak sanati aklımı karıştıdrı benim :F:F:F

Ben öyle Selinin babası falan olmak istemem Aslının kardeşide olmuyayım onların etkisi yok zaten ama Eren falan olabilirim Cesur da :A En önemlisi Janset kim olacak. :D Birde A seçtiğiniz kişiye söyleyin -A mesajlarını o yazsın daha güzel olur bence. :bhr: A tek kişi değil demi :F

@Reytinger benim kovucağım çocukmu olucak yoksa caleb mi olucak @sokak sanati aklımı karıştıdrı benim :F:F:F

Caleb dizinin ilk başında mı geliyor.:F
O sarışın değil Lucas yok mu yaa.:F O olması lazım.

latest

Lucas ile sevgili oldular mı hatırlamıyorum ben o derece.:F
Neyse bakalım ne oalcak.:A
lucasmıydı bilmiyorum hannanın ilk sevgilisi farklı birisiydi sankı @sokak sanati hanna yakınlaşmaya çalısıyordu çocuğa ama çocuk sürekli kaçıyordu ilişkiden ve hannada temeyi atmıştı çocuğa :F:F:F