Yeni yaptırdığını düşünürsek, şişmiş olabilir suratı. Ama bence düzelecektir.Valla andırmıyor değil Mine Tugay olmasını da istemiyorum açıkçası..
Yeni yaptırdığını düşünürsek, şişmiş olabilir suratı. Ama bence düzelecektir.Valla andırmıyor değil Mine Tugay olmasını da istemiyorum açıkçası..
Biliyorum reis takipteyim ben zaten MineyiYahu şu kadının ınstagramına girin bakın öyle değil kadın algı yapılıyor kadına.
O işte ben de varım öyle kolay önerdiğim kişiyi ilk başlardan eletmeyizNeyse belli oldu Mineli grupta bol bol fotoğraf paylaşımı yapacağız algıları yıkmak için
Güzel sevmeyen birisinin jüri olmasini istemiyorum malesef @Dosi .🥲 😀Olurum ama çağırdığında sevmediğim isimler varsa oy kullanmam şimdiden söyleyeyim.
Burcu Biricik@Aserat @Polat Şaşmaz @batuhankaralar yok mu güzel öneriniz?
Kişi başı 2 tane önerebilirsiniz.
------
Etkinliğin kurucusu @BesaleT öneri yapmamış 😱 Bekliyoruz senden de...
Ben karar veremiyorum o yüzden. Şaka bi yana Türkçe dizi vs izlemediğimden çok yenilerden kim var tam bilemiyorum.@Aserat @Polat Şaşmaz @batuhankaralar yok mu güzel öneriniz?
------
Aralarında 2 tane seçmen gerekiyor ve 18 yaş üstü olacağı için Ülkü liste dışı. Emin değilsen ilk 2 ismi ekleriz belirttiklerin arasındaBen karar veremiyorum o yüzden. Şaka bi yana Türkçe dizi vs izlemediğimden çok yenilerden kim var tam bilemiyorum.
Ama illa birileri isteniyorsa yazılmamış olma ihtimallerinden bunları yazıyorum.
Nil Sude Albayrak
Sera Kutlubey
Mine Kılıç
Ümit Beste Kargın
Ülkü Hilal Çiftçi
Alisa Sezen Sever
Burcu Biricik ile geleceğinden çok emindimBurcu Biricik
Meryem Uzerli
@Aserat @Polat Şaşmaz @batuhankaralar yok mu güzel öneriniz?
------
Devrim Özkan@batuhankaralar haydi öner bakalım iki güzeli (not: ilk sayfada spoi içinde önerilen güzeller alfabeye göre sıralanmıştır)
Ohooo ekleyin diyonuz ekliyoruz sonra yok 2 yok 5Aralarında 2 tane seçmen gerekiyor ve 18 yaş üstü olacağı için Ülkü liste dışı. Emin değilsen ilk 2 ismi ekleriz belirttiklerin arasında
Burcu Biricik ile geleceğinden çok emindim
Neyi?
güzel seçimler.Devrim Özkan
Elçin Sangu
Bunlar da benden gelsin o zaman
Konun kendisinde miktar yazıyor. Daha ilk gün senle burda yazışırken aynısını yazdım. Sende cevap verip zorlanıyorum dedin. Şimdi niye sıfırdan yazılmış gibi tepki veriyorsunOhooo ekleyin diyonuz ekliyoruz sonra yok 2 yok 5
Hangileri ekli değilse onları ekleyin işte. O da olmadı al ilk 2 sini.
Seçemem aralarından anlamında dedim zaten.
Ona ne şüphe.
Konuyu okumadığın belli
Sadece 2 öneri hakkın var. Konuda spoi kutusunda önerilenleri görebilirsin
Ne yapıyor muşuz biz 😱
Konun kendisinde miktar yazıyor. Daha ilk gün senle burda yazışırken aynısını yazdım. Sende cevap verip zorlanıyorum dedin. Şimdi niye sıfırdan yazılmış gibi tepki veriyorsun
O piti piti yap bariBen karar veremiyorum o yüzden. Şaka bi yana Türkçe dizi vs izlemediğimden çok yenilerden kim var tam bilemiyorum.
Ama illa birileri isteniyorsa yazılmamış olma ihtimallerinden bunları yazıyorum.
Nil Sude Albayrak
Sera Kutlubey
Mine Kılıç
Ümit Beste Kargın
Ülkü Hilal Çiftçi
Alisa Sezen Sever
Bizce sadece tarihler değişir. Başka değişiklik olmaz ama sende haklısınO o zamandı. Her şey değişebilir bizim ülkede gündem o kadar değişiyor ki değişikliklere alıştık artık sabit olunca bi kural şaşırıyoruz.