2025 En Favori Güzel 2025 Başlıyor!

Yahu şu kadının ınstagramına girin bakın öyle değil kadın algı yapılıyor kadına.

Neyse belli oldu Mineli grupta bol bol fotoğraf paylaşımı yapacağız algıları yıkmak için :A

Bugünlük benden bu kadar. Hadi herkese iyi geceler :)

Sonunda fiyasko bir sonucun çıkacak etkinliği 80 mesajla canlandırmışım ben de kaçayım :A

• İlginç
Reactions: RüzgarGülü
Olurum ama çağırdığında sevmediğim isimler varsa oy kullanmam şimdiden söyleyeyim. :A
Güzel sevmeyen birisinin jüri olmasini istemiyorum malesef @Dosi .🥲 😀

Bu işlerden anlayan birisi olmalı baktığında estetik ile doğal güzel arasındaki farkı anlayabilmeli. :D

Serhat erkekleri seçer :D

• Güldürdün
Reactions: serhatt and Dosi
@Aserat @Polat Şaşmaz @batuhankaralar yok mu güzel öneriniz? :A

Kişi başı 2 tane önerebilirsiniz.
------

Etkinliğin kurucusu @BesaleT öneri yapmamış 😱 Bekliyoruz senden de...
Ben karar veremiyorum o yüzden. :F Şaka bi yana Türkçe dizi vs izlemediğimden çok yenilerden kim var tam bilemiyorum. :D

Ama illa birileri isteniyorsa yazılmamış olma ihtimallerinden bunları yazıyorum. :D

Nil Sude Albayrak
Sera Kutlubey
Mine Kılıç
Ümit Beste Kargın
Ülkü Hilal Çiftçi
Alisa Sezen Sever

• Güldürdün
Reactions: Bully
Ben karar veremiyorum o yüzden. :F Şaka bi yana Türkçe dizi vs izlemediğimden çok yenilerden kim var tam bilemiyorum. :D

Ama illa birileri isteniyorsa yazılmamış olma ihtimallerinden bunları yazıyorum. :D

Nil Sude Albayrak
Sera Kutlubey
Mine Kılıç
Ümit Beste Kargın
Ülkü Hilal Çiftçi
Alisa Sezen Sever
Aralarında 2 tane seçmen gerekiyor ve 18 yaş üstü olacağı için Ülkü liste dışı. Emin değilsen ilk 2 ismi ekleriz belirttiklerin arasında :A
Burcu Biricik
Meryem Uzerli
Burcu Biricik ile geleceğinden çok emindim :A

Aralarında 2 tane seçmen gerekiyor ve 18 yaş üstü olacağı için Ülkü liste dışı. Emin değilsen ilk 2 ismi ekleriz belirttiklerin arasında :A

Burcu Biricik ile geleceğinden çok emindim :A
Ohooo ekleyin diyonuz ekliyoruz sonra yok 2 yok 5 :D
Hangileri ekli değilse onları ekleyin işte. :F O da olmadı al ilk 2 sini. :D

• İlginç
Reactions: Dosi
@Bully @Dosi hâlâ inatla aynı şeyi yapıyorsunuz. :A
Neyi? :A
Devrim Özkan
Elçin Sangu

Bunlar da benden gelsin o zaman :A
güzel seçimler.
Ohooo ekleyin diyonuz ekliyoruz sonra yok 2 yok 5 :D
Hangileri ekli değilse onları ekleyin işte. :F O da olmadı al ilk 2 sini. :D
Konun kendisinde miktar yazıyor. Daha ilk gün senle burda yazışırken aynısını yazdım. Sende cevap verip zorlanıyorum dedin. Şimdi niye sıfırdan yazılmış gibi tepki veriyorsun :A

Seçemem aralarından anlamında dedim zaten. :T: :F :J

Ona ne şüphe.
Konuyu okumadığın belli :A
Sadece 2 öneri hakkın var. Konuda spoi kutusunda önerilenleri görebilirsin:A

Konun kendisinde miktar yazıyor. Daha ilk gün senle burda yazışırken aynısını yazdım. Sende cevap verip zorlanıyorum dedin. Şimdi niye sıfırdan yazılmış gibi tepki veriyorsun :A

O o zamandı. Her şey değişebilir bizim ülkede gündem o kadar değişiyor ki değişikliklere alıştık artık sabit olunca bi kural şaşırıyoruz. :F

• Güldürdün

Nil Sude Albayrak
Sera Kutlubey
Mine Kılıç
Ümit Beste Kargın
Ülkü Hilal Çiftçi
Alisa Sezen Sever
O piti piti yap bari :A

Hadi be Çağlar 2 isim öner bize. Başarabilirsin :A

• Güldürdün
O o zamandı. Her şey değişebilir bizim ülkede gündem o kadar değişiyor ki değişikliklere alıştık artık sabit olunca bi kural şaşırıyoruz. :F
Bizce sadece tarihler değişir. Başka değişiklik olmaz ama sende haklısın :A
O zaman ilk iki ekliyorum?

• Beğendim
Reactions: BesaleT