Oha abartma.Beni başrol yapmazsan bak gördüğün gibi köstek olurum programa.
@Reytinger bence yaş sorununu aile sorun eder. Annenle yaşıt bir gelin istemez kimse.
Engellerim seni konudan.Beni başrol yapmazsan bak gördüğün gibi köstek olurum programa.
@Reytinger bence yaş sorununu aile sorun eder. Annenle yaşıt bir gelin istemez kimse.
Dizide karakter çok, biliyorsun. Elbet sen de olacaksın.Has tky izleyicisi olan beni almayan @ozgur2113 ve @Billy Kane yi kınıyor ve izlemiyorum.
Beni başrol yapmazsan bak gördüğün gibi köstek olurum programa.
8 yaş ne annesi beee abla deseniz neyse gerçi yazın öyküsündeki kadın 10 yaş küçük olan kıza anne rolu yapıyorduYa cidden komedi annesi yaşında kişiyle sevgili olmak
Engellerim seni konudan.
Dizide karakter çok, biliyorsun. Elbet sen de olacaksın.
Jeneriği kısa tutmak istedim o yüzden herkesi yazmadım yoksa bir sürü karakter var.Jeneriğe almadıysan karakter olupta napayım başarılar size .ss
24 yaşındayım ama 30 göstermiyorum hala genc kızım@Reytinger hayatın gerçekleri bunlar. 3. Bölüm Çiko'yu.
@ozgur2113 senin engellerin beni kesmez. Derin forumdanım ben.
@Çiğdem- sen 23 diyon ana 30 gösteriyorsun. Hiç kaçışı yok. Bu ilişki elde patlar.
La napayım. Toprak olsam da Selin'i Eren olsam Aslı'yla sevgili olacaktım. Forumda 16 yaşında kız yok napayım.@Reytinger hayatın gerçekleri bunlar. 3. Bölüm Çiko'yu.
@ozgur2113 senin engellerin beni kesmez. Derin forumdanım ben.
@Çiğdem- sen 23 diyon ana 30 gösteriyorsun. Hiç kaçışı yok. Bu ilişki elde patlar.
24 yaşındayım ama 30 göstermiyorum hala genc kızım
hayırrrrrrrr en iyi rolu ben almısım neden terk ediyorum başrol gibiyimÇiko bu projeyi terk et. Bu proje senin bitimine yol açar.
La napayım. Toprak olsam da Selin'i Eren olsam Aslı'yla sevgili olacaktım. Forumda 16 yaşında kız yok napayım.
Çiko küllerinden doğacak bu projeyle.Çiko bu projeyi terk et. Bu proje senin bitimine yol açar.
Benim için hava hoş. 16 yaşında kimlerle çıkıom.Seni az etkiler zaten bu proje Çiğdem'i bitirir. Ayy istenmeyen gelinde oldun @Çiğdem- 😱
Benim için hava hoş. 16 yaşında kimlerle çıkıom.
Barış hakkında öyle konuşamazsın. @Çiğdem- sevgiline ne diyolar.Evde kalmış Çiğdem ile. Barış bu arada içine kapanık, sünepe bir şey. Yani seni kötü etkileyebilir bu rol.
Barış hakkında öyle konuşamazsın. @Çiğdem- sevgiline ne diyolar.