yeni sezon başlamadan yetiş bize (pardon bana yetiş, benden başka izleyen yok )Yok izlemiyorum @destere .
yeni sezon başlamadan yetiş bize (pardon bana yetiş, benden başka izleyen yok )
zaten ilk bölüme baksan bırakmazsın da hastaymışsın ? neyse yarın başlarsın artıkBilmiyorum bugün hiç bir şey izleyemiyorum biraz hastayım ma düşünürüz.
zaten ilk bölüme baksan bırakmazsın da hastaymışsın ? neyse yarın başlarsın artık
Sıkıldım demiyorsunda ))))3. bölümü yetiştirmedik dün acayip uyku bastı
ne sıkılması bu dizi kadar kaliteli üç dört dizi anca çıkar... başlasan bırakamayacağın dizilerden, ama sen git @Çiğdem- in döküntü arrow unu seyret böyle kaliteli dizilere gelme )Sıkıldım demiyorsunda ))))
Ya ben bu diziyi indiricektim yazın ama siteler bu diziyi almamış alsalar hemen ceza keserlermişne sıkılması bu dizi kadar kaliteli üç dört dizi anca çıkar... başlasan bırakamayacağın dizilerden, ama sen git @Çiğdem- in döküntü arrow unu seyret böyle kaliteli dizilere gelme )
Ya ben bu diziyi indiricektim yazın ama siteler bu diziyi almamış alsalar hemen ceza keserlermiş
TWD 2x7
2x7 pardon Sophiakızın ismi neydi ?
helal olsun valla süper hafıza var2x7 pardon Sophia
Şimdi ki hali çok iyi ))
Evt onun kızı romanda halen yaşıyor bu kız ama dizide çok erken öldürdülerhelal olsun valla süper hafıza var
ben resmi gördüğümde bir saat düşündüm kızın ismini, bu carol un kızı değilmiydi?
ben tüm sezonlarını seviyorum sevmediğim sezonu yok TWD nin ama isimleri çabuk unutuyorum )@destere noldu ?
Twd en güzel sezonu 2.sezondur hala hatırlarım
Anladım ) bende dedim bu twd muhabbetini nereye bağlayacak diye bekledim ama ucu açık kaldı birazdan ozan gelir spoiler vermeyin diyeben tüm sezonlarını seviyorum sevmediğim sezonu yok TWD nin ama isimleri çabuk unutuyorum )