FX The Americans - Dizi Yorumları

Anladım :)) bende dedim bu twd muhabbetini nereye bağlayacak diye bekledim ama ucu açık kaldı :D birazdan ozan gelir spoiler vermeyin diye :A
ucu açık niye kalsın şimdi ben sabah internette dizi resimlerine bakıyordum , ordan twd sayfasına geçtim orda resimlere bakarken bu kızı gördüm kız çok net aklımda ama düşün düşün bulamadım ismini sonra aklıma geldi ismi ? :) demin hazır bu sayfada seni yakalamışken dedim bir sorayım bu vatandaşta benim gibi donup kalacakmı diye ? :))

@OzaN bu sayfaya gelmez bir daha ilk bölümü izleyip kaçtı onun için the americans a benden başka uğrayan kimse yok istediğin kadar her diziden spoiler verebilirsi harun :))

ucu açık niye kaslın şimdi ben sabah internette dizi resimlerine bakıyordum , ordan twd sayfasına geçtim orda resimlere bakarken bu kızı gördüm kız çok net aklımda ama düşün düşün bulamadım ismini sonra aklıma geldi ismi ? :) demin hazır bu sayfada seni yakalamışken dedim bir sorayım bu vatandaşta benim gibi donup kalacakmı diye ? :))
Haha :D anladım yok söz konusu twd olunca donup kalmam :F ayrica bu forumda mı twd resimleri var ? :)))

ucu açık niye kalsın şimdi ben sabah internette dizi resimlerine bakıyordum , ordan twd sayfasına geçtim orda resimlere bakarken bu kızı gördüm kız çok net aklımda ama düşün düşün bulamadım ismini sonra aklıma geldi ismi ? :) demin hazır bu sayfada seni yakalamışken dedim bir sorayım bu vatandaşta benim gibi donup kalacakmı diye ? :))

@OzaN bu sayfaya gelmez bir daha ilk bölümü izleyip kaçtı onun için the americans a benden başka uğrayan kimse yok istediğin kadar her diziden spoiler verebilirsi harun :))
The Affair konusu en son kilitlenmişti :D

Haha :D anladım yok söz konusu twd olunca donup kalmam :F ayrica bu forumda mı twd resimleri var ? :)))
article-2449239-189795D600000578-345_634x356.jpg

bu kızı tanıdınmı :))

3x3. Bölüm

harikaydı enfesti mükemmeldi ..

elizabeth le philip ted paaswell adlı cia ajanından bilgi alacağım derken nerdeyse gümbürtüye gidiyorlardı
özelllikle elizabeth yine tehlikeyi kıl payı savuşturdu
telsizlerdeki frekans karıştıma sahnesi güzeldi kaza güzeldi ,
philip le elizabeth in paige i ajan olarak yetiştirme isteği yok hala direniyorlar, bencede iyi yapıyorlar ajanlık çekilecek hayat değil her gün diken üstünde bir hayat çileye döner:)
martha çocuk istiyor :) clarke diye bildiği kişinin rus ajanı philip olduğunu bilse zaten şaşkınlıktan bir çocuk pırtlar anında :)

3x4. bölüm

güzeldi yine
uzun bir aradan sonra tekrar elizabethe kavuştum
paige i casus olarak hazırlayacaklardı kız vaftiz olmak istiyor :)

paige rahip ve eşini yemeğe davet edip vaftiz olmak istediğini açıkladığında anne ile baba neye uğradığını şaşırdı
kimberly adlı kız sanırım philip e aşık oldu gibi :)

dizi sayesinde 1980 lerden albüm dinleme şansını yakaladık yazoo dan albüm dinle @xemrexxx buda senin divalardan :)

@Çiğdem- in kıskanamayacağı bayan tipi böyle bişey olmalı :)

Son düzenleme:
3x4. bölüm

güzeldi yine
uzun bir aradan sonra tekrar elizabethe kavuştum
paige i casus olarak hazırlayacaklardı kız vaftiz olmak istiyor :)

paige rahip ve eşini yemeğe davet edip vaftiz olmak istediğini açıkladığında anne ile baba neye uğradığını şaşırdı
kimberly adlı kız sanırım philip e aşık oldu gibi :)

dizi sayesinde 1980 lerden albüm dinleme şansını yakaladık yazoo dan albüm dinle @xemrexxx buda senin divalardan :)

@Çiğdem- in kıskanamayacağı bayan tipi böyle bişey olmalı :)
hahahahah yok birşey söylemem buna sanırım :A:A:A

Bu diziyi çevremdeki 1-2 arkadaş çok tavsiye ediyor. En kısa zamanda başlayacağım. belki vizelerden sonra.:X