herkesin beğenebileceği bir konusu yok ama beğenirsende bırakman imkansızBu diziyi çevremdeki 1-2 arkadaş çok tavsiye ediyor. En kısa zamanda başlayacağım. belki vizelerden sonra.
herkesin beğenebileceği bir konusu yok ama beğenirsende bırakman imkansızBu diziyi çevremdeki 1-2 arkadaş çok tavsiye ediyor. En kısa zamanda başlayacağım. belki vizelerden sonra.
Birlikte başlayalım mı?Bu diziyi çevremdeki 1-2 arkadaş çok tavsiye ediyor. En kısa zamanda başlayacağım. belki vizelerden sonra.
Bunu kabul etmiyorum Marco Polo'ya başlamadım diye bişey yok. Elimde izlemem gereken bir çok dizi vardı onları bitirdim. Sen çok erken başlamıştın diziye nasıl yetişecektim sana.
Masters of Sex, Black Mirror ve Modern Family bitmeden bu diziyede başlayamam öncelik onların.
evet başlamamışsın da ben epey zorlamışım başlatmak için ama hep bir bahane bulmuşsun sürgünüm )
tarihi kanıtlar burda ? bak bahanen neymiş modern family i bitirip öyle başlayacağım demişsin bu sözünden sonra 1 yıl geçmiş )
hep beni oyalayıp kandırıyormuşsun iyiki tahi kayıtlar varda ortaya çıkıyor gerçekler tek tek )
bu diziye @Harunnn60 la @sokak sanati nıda eklemiştik zamanında onlarda kaçmak için kırk türlü takla atmış )
Outlander ile Bates Motel'e izledim birde aklımda Poldark var. Yeter bence bunlar bu diziye gerek yok.evet başlamamışsın da ben epey zorlamışım başlatmak için ama hep bir bahane bulmuşsun sürgünüm )
tarihi kanıtlar burda ? bak bahanen neymiş modern family i bitirip öyle başlayacağım demişsin bu sözünden sonra 1 yıl geçmiş )
hep beni oyalayıp kandırıyormuşsun iyiki tahi kayıtlar varda ortaya çıkıyor gerçekler tek tek )
bu diziye @Harunnn60 la @sokak sanati nıda eklemiştik zamanında onlarda kaçmak için kırk türlü takla atmış )
O dediğimin üstüne en az 10 dizi bitirmiştirim, boş durmuyorum ki yılın 365 günü aralıksız dizi izliyorum. Mesela şu an Chuck izliyorum 4. sezon bitmek üzere her sezon 24 bölümden oluşuyor yaklaışık 100 bölüm izlemişim.evet başlamamışsın da ben epey zorlamışım başlatmak için ama hep bir bahane bulmuşsun sürgünüm )
o diyen halttetmiş benden dahamı iyi biliyor hem diyen kişi 3. sezona kadar gelmiş izlemiş, bir bölümü beğenmeyip yeni gelecek olanlara engelmi olmaya çalışıyormuş onu taksim meydanında asacaksın bakalım bir daha böyle pis dedikodular çıkıyormu ortaya ?Beni unut. Sıkıcı dediler. 3. Sezon saçmalamiş.
poldark a başladıysan senin kredin çok bende, diğer önerdiğim 5 diziyi izlemesende olurOutlander ile Bates Motel'e izledim birde aklımda Poldark var. Yeter bence bunlar bu diziye gerek yok.
o diyen halttetmiş benden dahamı iyi biliyor hem diyen kişi 3. sezona kadar gelmiş izlemiş, bir bölümü beğenmeyip yeni gelecek olanlara engelmi olmaya çalışıyormuş onu taksim meydanında asacaksın bakalım bir daha böyle pis dedikodular çıkıyormu ortaya ?
Yok daha başlamadım bir yakın zamanda başlayacağım.o diyen halttetmiş benden dahamı iyi biliyor hem diyen kişi 3. sezona kadar gelmiş izlemiş, bir bölümü beğenmeyip yeni gelecek olanlara engelmi olmaya çalışıyormuş onu taksim meydanında asacaksın bakalım bir daha böyle pis dedikodular çıkıyormu ortaya ?
poldark a başladıysan senin kredin çok bende, diğer önerdiğim 5 diziyi izlemesende olur