FX The Americans - Dizi Yorumları

1x4

Genel bir yorum yapayım;

Diziyi izlerken resmen şunu yapsınlar felan diye istediğim oluyor. :D Keri ile araları bozulmasın felan piskopata bağladım.

Dizi gerçekten bölüm boyu gerebiliyor bu şekilde, izlemekten zevk alıyorum. -American Horror Story'den geldim sağolsun. :D

Cuma Cumartesi Pazar. (2. bir arrow vakası yaşıyorum galiba)

2x12

2 sezon boyunca yemedim içmedim diziyi izledim. O kıza kıl oluyorum, rahat durmuyor iki dakika.

FBI ajanı hikayesi eğlenceliydi -Kel elemanı öldürdüler ki yapmamaları lazımdı adam komediydi biraz- Bu adamıda harcalarsa ki öyle gözüküyor hikaye farklı yere kayacak gibi.

5 günde diziyi bitirdim. :F

3x8

Martha ne yapacak merak ediyorum, şimdi hain olduğunu anladımı anlamadımı ne oldu çözemedim. :D Yatakta idiler gün sonu yine, Bence FBI'da ki adam karısını geri kazandığı gibi Nina geri dönücek felan acayip dibine vurucaklar işin.

Russel kocasını dinleyip kızının yakasını bırakmalı, kızında aklıı başına alıp normal biri olmalı, yoksa ölüp gidicek bı akılla. :(

3x5. Bölüm

güzeldi

philip in ufak kız kimberly le diyaloğları güzeldi adam kıza kıyamıyor ama kızda az değil :)
elizabeth in lisa ile ilgili çalışmaları devam ediyor
stan oleg le nina konusunda anlaşmaya çalışıyor ..

Uplanmışken bende yazayım,

3x10

Yapmasınlar etmesinler dedim ama kaçınılmaz son.

En sonunda söylediler, kızın bu kadar meraklı olması ayrı bir gariplikti. Ve kız bela olacak başlarına öyle veya böyle. :D Öldürtücek kendini benden söylemesi.

3x6. Bölüm

yine güzel bir bölümdü

kimberly le yatmamak için philip her yolu deniyor adamın karakteri sağlam , hem iş icabı kızla yakınlaşması şart hemde ondan uzak durmaya çalışıyor çünkü karşıdaki kızı yaşında yinede olay hafta bir ziyaret şekline dönüşünce philip in yapacak pek bişeyi kalmadı ya kızla dua ede ede harbiden dini bütün bir vatandaş olacak ya da kızla yatacak başka yolu yok :)
elizabeth kızıyla yavaş yavaş konuşmaya başladı bakalım kızına tüm sırlarını açıklayabilecemi kızı paige nasıl bir tepki verecek ?

bayağı hızlı gitmişsin @kaan955 :) ben arada boşta kaldığım vakit birer bölüm şeklinde izliyorum ...

3x11

İnsanın çocuk yapmayısı geliyor şu kızı görünce. :A Ulan 10 yaşında bebesin sana mı söyleyeceklerdi herkesten gizledikleri sırrı.

İkili daha fazla götüremiyecek gibi duruyor, benim isteğimde o umarım şu kalan 2 bölümde isyan edip ayrılırlar. :D

3x12

Paige'e acayip kıl oluyorum ama bi yandanda haklı gibi kız. :D Sanırım küçükken baş belası olduğumu kabullenmek istemememden kaynaklanıyor. :D

Haftaya son bölüm olması lazım ama henüz bir final havası göremedim nedendir bilinmez. Philip, marta'ya karşı son kozunu oynadı kimliğini açığa çıkarttı ama işe yarayacaktır. Muhtemelen Elizabeth ve paige Rusya'ya gidemez bir iş açılır başlarına diye tahmin ediyorum.

3x13 (Sezon Finali)

Paige'in özürlülük hareketleriyle devam eden bir bölüm daha. Geçen bölümde finale yakın bir hava yoktu şimdide. Sezon finali normal bir bölümden bile sıkıcı geçti denilebilir.
2. Sezonda bitirselermiydi diye düşünmeden edemiyorum. Elin keko din adamına ailesinin sırrını açıkladı, ölümlerine sebep olacak.

Bunu kabul etmiyorum Marco Polo'ya başlamadım diye bişey yok. Elimde izlemem gereken bir çok dizi vardı onları bitirdim. Sen çok erken başlamıştın diziye nasıl yetişecektim sana. :)

Masters of Sex, Black Mirror ve Modern Family bitmeden bu diziyede başlayamam öncelik onların. :)

evet başlamamışsın :) da ben epey zorlamışım başlatmak için ama hep bir bahane bulmuşsun sürgünüm :))
tarihi kanıtlar burda ? bak bahanen neymiş modern family i bitirip öyle başlayacağım demişsin bu sözünden sonra 1 yıl geçmiş :))
hep beni oyalayıp kandırıyormuşsun:) iyiki tahi kayıtlar varda ortaya çıkıyor gerçekler tek tek :))

bu diziye @Harunnn60 la @sokak sanati nıda eklemiştik zamanında onlarda kaçmak için kırk türlü takla atmış :))

evet başlamamışsın :) da ben epey zorlamışım başlatmak için ama hep bir bahane bulmuşsun sürgünüm :))
tarihi kanıtlar burda ? bak bahanen neymiş modern family i bitirip öyle başlayacağım demişsin bu sözünden sonra 1 yıl geçmiş :))
hep beni oyalayıp kandırıyormuşsun:) iyiki tahi kayıtlar varda ortaya çıkıyor gerçekler tek tek :))

bu diziye @Harunnn60 la @sokak sanati nıda eklemiştik zamanında onlarda kaçmak için kırk türlü takla atmış :))

Beni unut.:F Sıkıcı dediler. 3. Sezon saçmalamiş.:A

Outlander ile Bates Motel'e izledim birde aklımda Poldark var. :D Yeter bence bunlar bu diziye gerek yok. :D

O dediğimin üstüne en az 10 dizi bitirmiştirim, boş durmuyorum ki yılın 365 günü aralıksız dizi izliyorum. Mesela şu an Chuck izliyorum 4. sezon bitmek üzere her sezon 24 bölümden oluşuyor yaklaışık 100 bölüm izlemişim. :)

Sen bana diyorsunda @sokak sanati'na dizi bozmuş demişsin ve 3. sezonu tamamlamamışsın ne iş?:)

Beni unut.:F Sıkıcı dediler. 3. Sezon saçmalamiş.:A
o diyen halttetmiş benden dahamı iyi biliyor:) hem diyen kişi 3. sezona kadar gelmiş izlemiş, bir bölümü beğenmeyip yeni gelecek olanlara engelmi olmaya çalışıyormuş :) onu taksim meydanında asacaksın bakalım bir daha böyle pis dedikodular çıkıyormu ortaya ? :)

Outlander ile Bates Motel'e izledim birde aklımda Poldark var. :D Yeter bence bunlar bu diziye gerek yok. :D
poldark a başladıysan senin kredin çok bende, diğer önerdiğim 5 diziyi izlemesende olur

o diyen halttetmiş benden dahamı iyi biliyor:) hem diyen kişi 3. sezona kadar gelmiş izlemiş, bir bölümü beğenmeyip yeni gelecek olanlara engelmi olmaya çalışıyormuş :) onu taksim meydanında asacaksın bakalım bir daha böyle pis dedikodular çıkıyormu ortaya ? :)

@sürgünüm destere dememiş tamam.:F Bizim fakülteden çocuk dedi her halde.:F

Neyse bir ara bakarız. Şu sıralar sınavlar var. Olive var. Devam eden diziler var:(

poldark a başladıysan senin kredin çok bende, diğer önerdiğim 5 diziyi izlemesende olur
Yok daha başlamadım bir yakın zamanda başlayacağım. :A