FX The Americans - Dizi Yorumları

1x13. Bölüm

birinci sezon FİNALİ

HARİKA BİR SEZON VE HARİKA BİR FİNAL
elizabeth im tehlikeye girdi, son anda da olsa nina nın haber vermesiyle, claudia adlı rus ajan nenenin yardımlarıyla, philip in arabadaki ustalığıyla yakalanmaktan kurtuldu elizoş :)
nina çark etti stan ava giderken avlandı gibi stan moruğu kıza aşık bundan sonra nina nın işi kolay sanırım adamı parmağında oynatır :)
paige evin bodrumuna ilk kez iniyor sanırım annesine ait kıyafetlere rastladı o kız ağzından bişey çıkarırsa stan olaydan şüphelenmeye başlayacaktır ,
cladia teyzeye çok sinir oluyordum ama bu bölümde bayağı sempatik geldi bana :) kadın yılların tecrübesiyle tehlikeyi uzaktan seziyor , önce gidip zukov u ildüren adamı yaşlı kadın kılığıyla şok edip boynunu kesmesi ,sonra elizabet i son anda kurtarmaya çalışması kadının değerini arttırdı :)

heyecanın asla düşmediği aksiyon ve gerilimin doruklara ulaştığı muhteşem bir bölümle sezon finalini yaptı dizi @OzaN erken bıraktığına pişman olduysan hala dönebilirsin geç diil hiç bir şey için :) ayrıca @xemrexxx baskülünü , @Harunnn60 kaçağını, fantazi dizi avcısı @Çiğdem- i , killing kazazedesi @gözlemci yi böyle heyecanlı ve kaliteli bir diziye bekliyoruz umarım tez vakit başlarlarda gözleri kalite görür :)
@Nisa ya da haber verelim belki kaka yerli dizilerden kurtulurda güzel bir dizi izler :)

@Forumdash foruma uğrarsan bu diziden başla the missing i bıraksanda olur :)

@beyazsoy sende bir bak bu tarz dizileri seversin gibime geliyor :)

@Çiğdem- le @Harunnn60 u yine yanlış etiketlemişim :) çiğdemdeki eksi işareti harundaki N harfi bolluğu hep hata yapmamıza yol açıyor :)
yaw abicim sınavlar boğdu beni :) bir kurtulsam neye istersen ona başlayacam

2x2. bölüm

yine güzel bir bölümdü her zamanki gibi

bir önceki bölümde öldürülen emmet karısı ve çocularını araştırıyor philiple elizabet ?
philip keltoş fred in evine gizlice girince elektrik akımına kapıldı :)
elizabeth çocukları için ilk defa bu kadar endişeli meslektaşlarının çocuklarını katledilmiş görünce kadın yolda geçen herşeyden şüphe etmeye başladı :)
nina stan a tuzak kurma planları yapıyor ?

Ondan dizi battı))
senin özcan deniz kazması diziyi batırmışdı :)

yaw abicim sınavlar boğdu beni :) bir kurtulsam neye istersen ona başlayacam
tamam iki hafta sonra diziye bekleriz :)

Son düzenleme:
2x3. Bölüm

elizabeth ile philip in çocuklarıyla yaşadığı sorunların işlendiği ölen ailenin toraman oğluna ait sahnelerin olduğu duygusal ağırlıklı ve güzel bir bölümdü
paige gittikçe büyüyor büyüdükçe daha bir güzeleşti sanki ama merakıda arttı kızın, herşeyi kurcalıyor sonu kötü gibi :)

elizabeth in derek adlı görevliyle diyaloğu güzeldi derek korkudan tir tir titriyordu öldüreleceğini sandı çocuklarının resmini göstermeye başladı ... normalde elizabeth adamı öldürürdüde bu son zamanlarda bayağı bir duygusal takılıyor kendi çocuklarını düşününce vijdana geliyor kadın :)
nina stanla oynaşmaya devam ediyor batı yakasında yeni bişey yok :)

2x4. bölüm

harikaydı hele son sahnesi muhteşemdi ...

elizabeth ve philip emmet ile leanne i öldüren katilin peşine düştü elizabeth brad isimli oğlancıkla arayı düzellti oğlancığın dünyadan haberi yok elizabeth için hafif geldi ?
son anda arabaya almaya çalıştıkların yahudi anton baklanov da işler sarpa sardı elizabeth kendini kaybetti adamı döverken arabayıda baklanovuda ellerinden kaçırdılar?

claudia nene bu sezon ilk kez gözüktü kadın diziye renk katıyor bayağıda bir vijdan sahibiymiş yetiştirdiği casusları çocuğu gibi görüyor :)

2x5. Bölüm

yine harika bir bölüm

elizabeth ile martha arasındaki sohbet güzeldi
ajanların duygusuz gibi davranması profesyonellikten kaynaklı ama eminim bir iş yaparken vicdanlarına ters gelirse o gün uyuyamıyorlardır ama yapacak bişey yok
philip in antonun tüm yalvarışlarına rağmen onu alıp rusyaya giden gemiye bindirişi ilginç sahnelerdi
philip le mosssad ajanı arasındaki diyaloğ tuvaletteki kıç temizleme ve kavğa sahnesi harikaydı :)
nina tehlikede oleg denen vatandaş çok kurnaz çıktı stan ın elinden kurtulmak için ninayı koz olarak kullanmaya başladı
claudia teyzemiz yerine diziye yeni aracı eklendi ? bundan böyle philip ile elizabeth in rusyayla bağlantısını kate adlı pfuduk kadın sağlayacak :)
claudia teyzeyi tekrar görmek isteriz renkli bir karakterdi ?

2x6. Bölüm

süperdi harikaydı yalnız bazı sahnelerini izlerken çevremi kolaçan ettim kimse varmı yokmu diye bayağı sakıncalı sahneler vardı :)

philip ile elizabet emmet leannen çiftini öldüren katil larrick in peşine düştü
lucia diye şeker gibi bir kız vardı dizide o da gidip bilgi almak için bazı yerlerini kullandı cesurca :)
neyse elizabeth kocasını marthadan kıskanmaya başladı philip in martha ya uyguladığı pozisyonları kedisinde denemesini istedi :)

@Çiğdem- diziye bekliyoruz seni:)

2x6. Bölüm

süperdi harikaydı yalnız bazı sahnelerini izlerken çevremi kolaçan ettim kimse varmı yokmu diye bayağı sakıncalı sahneler vardı :)

philip ile elizabet emmet leannen çiftini öldüren katil larrick in peşine düştü
lucia diye şeker gibi bir kız vardı dizide o da gidip bilgi almak için bazı yerlerini kullandı cesurca :)
neyse elizabeth kocasını marthadan kıskanmaya başladı philip in martha ya uyguladığı pozisyonları kedisinde denemesini istedi :)

@Çiğdem- diziye bekliyoruz seni:)
hayırr o en son domuzlu diziden sonra ben senin hiçöbir önerdiğin şeye artık bakmam :F

@sürgünüm @Tolstoyevski siz oz u izlememiştiniz değilmi şimdi americans ın 2x7 bölümünü izlerken andrew larrick diye bir karakter çıktı , karakteri oynayanda
Lee Tergesen bu adam Oz da harikalar yaratıyordu:) aklıma gelmişken sizede oz u hatırlatayım izlemediyseniz mutlaka göz atın :)

@sürgünüm @Tolstoyevski siz oz u izlememiştiniz değilmi şimdi americans ın 2x7 bölümünü izlerken andrew larrick diye bir karakter çıktı , karakteri oynayanda
Lee Tergesen bu adam Oz da harikalar yaratıyordu:) aklıma gelmişken sizede oz u hatırlatayım izlemediyseniz mutlaka göz atın :)

2x7. Bölüm

yine muhteşemdi

özellikle yalan makinasından geçme taktikleri hafızama kazındı diyebilirim adam kadına yalan makinasından nasıl geçeceğini bir türlü öğretemedi sonra kadına şöyle dedi evet hayır derken totonu sıkacaksın:) kadın bu taktiği uygulayınca yalan makinasından rahatlıkla geçti :) @xemrexxx sen casusluk mesleğini rahatlıkla yapabilirsin yalan makinasınıda kolay atlatırsın :) olay totoda bitiyormuş :)

nina stan ın yalan makinası teklifini kabul etti ama oleg tarafından güzel bir eğitimden geçtikten sonra yalan makinası kızı engelleyemedi artık nina daha bir profesyonel :)
baştada söylediğim gibi andrew larrick in lee tergesen olduğunu anlayınca karakteri daha bir dikkatli seyrettim çok tehlikeli adam
lucia çok hızlı gidiyor yakında kazığa oturturlar kızı :)
philip ile ayyaş charles ın bilgisayardaki bilgileri kopyalama girişimi heyecanlı ve güzel sahnelerdi :)

@destere ben 1x5 de takılı kalmıştım aslında bırakmadım ama nedense izlemeye elim gitmedi. Yakın zamanda Six Feet Under ile Oz'a yeniden devam etmeyi düşünüyorum zaten izlediğim dizi yok pek. :) Bir de The Sopranos 1x2 den devam etmeliyim.
OZ da 5. bölüme kadar gelipte nasıl durabildin demekki dizi herkesi aynı oranda etkilemiyor :) ben ilk bölümünü izleyince artık dizi vazgeçilmezlerimden oldu nasıl sezonları devirdiğimi anlayamadım bile, dizi bittikten sonra bir hafta kendimi boşlukta hissettim :)
özellikle cezaevi konulu veya western konulu veya gerilim türü konuya sahip dizilere karşı daha bir ilgim var hele kadro ve senaryoda güzelse baştan sona soluksuz izleyebilirim :)

2x8. Bölüm

kalite ve heyecan fırtınası devam ediyor

lucia adlı kıza üzüldüm güzeldi ama çok saftı fazla gaza geldi
elizabeth in işine olan bağlılığı gözyaşartıyor idealleri uğruna kızı harcadı orda larrick kızı boğarken elizabeth ülkesinin çıkarlarını ön planda tuttu
henry adlı velede üzüldüm komşusunun evine oyun oynamak için girmişti bin pişman oldu yaptıklarına
oleg bayağı bir şahlandı ama stan karşı hamleye geçti
philip in oğlu henry ile beğenerek aldıkları araba elizabeth tarafından kabul görmedi, lüks araba başlarına iş açacak gibi

2x9 . Bölüm

philip resmen katliam yaptı üç askeri öldürdü birinin kafasını kesti tabi haliyle vatandaşın psikolojisi altüst oldu gidip çocukları henry ile paige e patladı
elizabet le philip in çalışma azmine hayranız adamlar normal sosyal hayatını yürütürken bile bilgi toplamayı ihmal etmiyorlar :)
philip in azgın kadın martha yı sahte kasetle kandırması güzel sahnelerdi

2x10. Bölüm

başarı için her yol mübahtır diyor elizabeth :)

kadın pakistanlıyı ikna etmek istiyordu philip izin vermedi , elizabeth yerine pakistanlıdan bilgi alma işi annelise e kaldı tabi bilgiyi kolay kolay alamıyorlar pakistanlıyla yatmak zorunda kaldı annelise ..
larrick elizabeth ve philip in haber kaynağı vatandaşı öldürdü larrick çok tehlikeli geliyor önlem almazlarsa karı koca hapı yutacak gibi
stan ın öldürülen rus ajan emmet le ilgili araştırması devam ediyor ,
stan ın karsı kocasından aşağı kalmamak için kendisine bir sevgili yaptı durum bir bir :)

2x11. Bölüm

yine harika bir bölüm, heyecanıyla aksiyonuyla muhteşemdi ..

larrick denen psikopat, kate i çok kötü sıkıştırdı adam george u öldürdükten sonra kate inde boynunu kırdı,
larrick in amacı elizabeth le philip e ulaşmak bakalım işler nerelere ulaşacak ..

nina tehlikede ya stan dan bilgi alacak yada rusyaya gönderilip öldürülecek ama nina bu işin altından kalkacak gibi
paige ile anne babası arasındaki sorunlar devam ediyor
philip in eski gizili proje çalışanı kanserli bilim adamına yakınlaşması ve ondan parayla bilgi alması etkileyici sahnelerdi

geldik son iki bölüme bu gece maalesef ikinci sezonda bitiyor

2x12. Bölüm
sezon finaline bir bölümcük kaldı :)

larick kate le george u halleti şimdi jared adlı çocuğun peşinde
elzabeth in jared in tüm eşyalarını bavula doldurup çöpe atması güzel fikirdi ama larrick in vazgeçmesine yol açmadı bu durum larrick takibe devam ediyor sezon finalinde umarım larrick in sonu gelir .

uçakların radarda görünmemesini sağlayacak olan boyalı maddeyi philip eski çalışan dan almayı baaşrmıştı

fred boyalı maddeyi ayakkabı tavanında taşıma işini kabul etti bakalım becerebilecemi?

nina büyük bir kumar oynuyor stan a karşı tezgah kurdular stan eğer echo ile ilgili bilgiyi getirirse kız kurtulacak aksi halde ninanın durumu tehlikede
oleg ninaay aşık oldu sanırım kızın kaçmasından yana gibi .
paige gittikçe saflaşıyormu güzelleşiyormu karar veremedim :)

2x13. Bölüm SEZON FİNALİ

Tüm sezon harikaydı ama sezon finali hepsinden dahada muhteşemdi

jared dediğimiz emmetle lyanne in oğlu meğersem kate tarafından ajan olarak yetişrtiriliyormuş , ve bu ergen jared ağlayıp sızlıyordu acıyordum çocuğa ,anne babasınıda bu kerkenez vurmuş..

artık ruslar ikinci kuşak ajan yetiştirme peşinde bu sebeple birinci kuşak ajanların çocuklarına kafayı takmış durumdalar, aynı teklifi elizabeth le philip e de yaptılar, kızı maggie yi ajan olarak yetiştirmek istiyorla,r elizabeth ilk başta şok olmasına rağmen sonunda kabul edecek gibi ..

larrick in elizabeth ile philip e tuzak kuruşu onları araba bağajına kapatma girişimleri ergen jared in engeline takıldı , elizabeth in larrick ile mücadelesi muhteşemdi sonunda philip in arkadan silahla adamı doğrayışıda harikaydı. olan jared ergenine oldu, iyide oldu yani mutlu oldum :)

stan hem karısından kazık yemişti üstüne birde ruslar ninaya karşılık bilgi için zorlayınca vatandaş bir ara bunalıma girdi ama sonunda ruslara bilgi vermekten vazgeçti olan nina ya oldu kız rusya yolcusu :)

fred ayakkabıyla boya toplayacaktı öldürdüler vatandaşı ama boya örneği almayı başardı ?

bu dizinin 3. sezonu başlayana kadar tatile çıkmak lazım başka zaman geçmiyor :)