Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
uygulamalar yöntemler taktikler birebir benzerdir yani olayın içindeki biri gizli bilgi almayı bilgi sızdırmayı kamufle olmayı en iyi bilecek konumdadır sadece olaylar birebir aynı değildir taktiklerde aynısının tıpkısını kopyaladığını sanıyorum
uygulamalar yöntemler taktikler birebir benzerdir yani olayın içindeki biri gizli bilgi almayı bilgi sızdırmayı kamufle olmayı en iyi bilece konumdadır sadece olaylar birebir aynı değildir taktiklerde aynısının tıpkısını kopyaladığını sanıyorum
paramparça yı kaliteli buluyorsun yani? izlemeye gelince bende izliyorum hem OHB yi hem paramparçayı arada bir mecburda olsa göz atıyoruz, ama baştan sona bilindik tırıvırı sahneler abartılı sahneler entrikalar arkadan iş çevirmeler , hele bir kızların tepkileri var evlere şenlik hiç normal tek davranış yok , bunlara kaliteli dizi diyorsun ama yabancı dizileri kalitesiz buluyorsun?
zaten kaliteli dediğin dizileri öğrendikten sonra ben sana yanlış dizi önerdiğimi anladım
Mevcutları içinden sordun dahaiyisi vardae söyle onu izleyek senin önrrdigin house of cards da mantık hatası çıktı bizimkiler yapsa yerden yere vurmuşlardır.. Parpancanin kullen iyi buluyor değilim, kaliteli de demedim. hikayenin gidasi beklediğinden iyi çıktı dedim yani basta kötü bekliyordum idare eder cikti)))
Ben sana kefil olabileceğim 4film söylerim diğerlerine kefil olmam
Mevcutları içinden sordun dahaiyisi vardae söyle onu izleyek senin önrrdigin house of cards da mantık hatası çıktı bizimkiler yapsa yerden yere vurmuşlardır.. Parpancanin kullen iyi buluyor değilim, kaliteli de demedim. hikayenin gidasi beklediğinden iyi çıktı dedim yani basta kötü bekliyordum idare eder cikti)))
Ben sana kefil olabileceğim 4film söylerim diğerlerine kefil olmam
ayrıca bana bozuk saat misali bir örnek demişsin ama ben sana 2 dizi önerdim , twd ilk 2 sezonu begendin sonra bozdun dedin( bu diziye başlamadan önce ergen dizisi demiştin buda önyargı ) , House of cards ilk bölümlerini çok beğenmiştin yani sana önerdiğim diziler çok kötü değildi yine abartmışsın işte
ayrıca bana bozuk saat misali bir örnek demişsin ama ben sana 2 dizi önerdim , twd ilk 2 sezonu begendin sonra bozdun dedin( bu diziye başlamadan önce ergen dizisi demiştin buda önyargı ) , House of cards ilk bölümlerini çok beğenmiştin yani sana önerdiğim diziler çok kötü değildi yine abartmışsın işte
Bi izleyelim bakalım hicbirseyi beğenmeyen bir adam 4 filmi beğenmiş ve tavsiye ediyor bu yüzden merak ettim
Hatta bu siteyi senaristler takip ediyorsa inş buraları okurlar
geçen sezon finalinde zor durumdayken bıraktığımız
elizabeth bu bölümde iyileşip evine döndü philiple birlikte mutlu etti bizi elizabeth siz dizi izlenmezdi zaten
ailenin ufak kızı paige anne babasını öyle gördükten sonra hayata küstü
tamda elizabeth le philip 69 pozisyonundaydı paige kapıyı çalmadan içeri daldı, gördüğü manzaradan sonra bir daha kapalı kapılara asla dokunmaz.
bu tarz bir hayat yaşayan insanların ortalama ömürlerinin çok kısa olduğunu düşünüyorum devamlı diken üstünde stres içinde bir hayat mı olur çekilecek gibi değil
emmet ile leanne ailesi çocuklarıyla birlikte katledildi , bu işten philip son anda sıyırmayı başardı gibi ?
philip o strese rağmen hala martha ile sahte evlilik oyununa devam ediyor?
nina ile stan ilişkisinde yeni bir gelişme yok sadece nina stan a sahte bilgi verme çabasında , stanla karısının arası düzeldi gibi
geçen sezon finalinde zor durumdayken bıraktığımız
elizabeth bu bölümde iyileşip evine döndü philiple birlikte mutlu etti bizi elizabeth siz dizi izlenmezdi zaten
ailenin ufak kızı paige anne babasını öyle gördükten sonra hayata küstü
tamda elizabeth le philip 69 pozisyonundaydı paige kapıyı çalmadan içeri daldı, gördüğü manzaradan sonra bir daha kapalı kapılara asla dokunmaz.
bu tarz bir hayat yaşayan insanların ortalama ömürlerinin çok kısa olduğunu düşünüyorum devamlı diken üstünde stres içinde bir hayat mı olur çekilecek gibi değil
emmet ile leanne ailesi çocuklarıyla birlikte katledildi , bu işten philip son anda sıyırmayı başardı gibi ?
philip o strese rağmen hala martha ile sahte evlilik oyununa devam ediyor?
nina ile stan ilişkisinde yeni bir gelişme yok sadece nina stan a sahte bilgi verme çabasında , stanla karısının arası düzeldi gibi
Bi izleyelim bakalım hicbirseyi beğenmeyen bir adam 4 filmi beğenmiş ve tavsiye ediyor bu yüzden merak ettim
Hatta bu siteyi senaristler takip ediyorsa inş buraları okurlar
das experementin finalini sevmedim klasik amerikan vari yapmışlar kader tartışmasız en iyi türk filmi @destere nin sevdiği bir kız oynuyor (Vildan Atasever) ve ödüll aldı zatem
das experementin finalini sevmedim klasik amerikan vari yapmışlar kader tartışmasız en iyi türk filmi @destere nin sevdiği bir kız oynuyor (Vildan Atasever) ve ödüll aldı zatem
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.