FX The Americans - Dizi Yorumları

aslında teyzenin gözü bayram etmiştir ama işte sosyal baskılardan dolayı öyle tepki vermek zorunda kalmış :) bilmeden teyzeye iyilik yapmışsın :)
Yok bir soracaktım sen kocanla ne ettin :) de ayıplıyorsun ve ben film izliyorum öyle sahneler yabancı filmlerde normal diyecektim kalktı :)

1x11. Bölüm

bir önceki bölüme göre biraz daha durgundu ama yinede güzeldi

kğb nin başındaki zuvkov öldürüldü CİA tarafından , bu işin sorumlusunuda elizabeth öldürmek için yeminler etti planlar yaptı philip in yardımıyla paketleyip ambara attılar adamı ,ama son anda elizabeth öldürmekten vazgeçti oysa tamda kıvamına getirmişti elizabeth de duygusallık ağır basıyor gittikçe oysa bildiğimiz haşin ve sert kadın onu öldürmeden bırakmazdı :)
elizabeth in philip le arasını düzeltmeye çalıştığını görüyoruz onun eve gelmesini istiyordu ama philip istekli davranmayınca kadın hayal kırıklığına uğradı

stanla karısıda sorunlar yaşamaya başladı stan cillop gibi ninaya alıştıki karısını artık gözü görmüyor :)
ninada bırakılacak gibi değil yani muhteşem bişey :)

1x12. Bölüm

harikaydı yine son sahnede altüst oldu herşey

philip in martha adlı salakla sahte evliliği ve evlenme törenine karısı elizabeth ile claudia adlı casusbaşı neneyi annesi diye getirmesi komik ve güzel sahnelerdi :)
martha saftiriği philip (clark) in her dediğini yapacak kadar gözü karartmış ondan başkasını gözü görmüyor mikrofon yerleştirilmiş kalemi şefin odasına yerleştirişi, philip için büyük baaşrıydı ..
philiple elizabeth in kızları paige, stan ın oğlu mathew a aşık gibi..
nina, arkadaşı vlad ın stan tarafından öldürüldüğünü anlayıp, bu sefer tekrar rus tarafına geçişi arkady e FBI için ajanlık yaptığını itiraf edişi şok sahnelerdi, nina bu işi başarırsa bu sefer cia e kazık atacak gibi

@xemrexxx dizideki Nina (anet mahendru ) böyle bişey dizinin görsel kalitesini tavanlara vurduruyor :)

03-75764467.jpg

Son düzenleme:
1x13. Bölüm

birinci sezon FİNALİ

HARİKA BİR SEZON VE HARİKA BİR FİNAL
elizabeth im tehlikeye girdi, son anda da olsa nina nın haber vermesiyle, claudia adlı rus ajan nenenin yardımlarıyla, philip in arabadaki ustalığıyla yakalanmaktan kurtuldu elizoş :)
nina çark etti stan ava giderken avlandı gibi stan moruğu kıza aşık bundan sonra nina nın işi kolay sanırım adamı parmağında oynatır :)
paige evin bodrumuna ilk kez iniyor sanırım annesine ait kıyafetlere rastladı o kız ağzından bişey çıkarırsa stan olaydan şüphelenmeye başlayacaktır ,
cladia teyzeye çok sinir oluyordum ama bu bölümde bayağı sempatik geldi bana :) kadın yılların tecrübesiyle tehlikeyi uzaktan seziyor , önce gidip zukov u ildüren adamı yaşlı kadın kılığıyla şok edip boynunu kesmesi ,sonra elizabet i son anda kurtarmaya çalışması kadının değerini arttırdı :)

heyecanın asla düşmediği aksiyon ve gerilimin doruklara ulaştığı muhteşem bir bölümle sezon finalini yaptı dizi @OzaN erken bıraktığına pişman olduysan hala dönebilirsin geç diil hiç bir şey için :) ayrıca @xemrexxx baskülünü , @Harunnn60 kaçağını, fantazi dizi avcısı @Çiğdem- i , killing kazazedesi @gözlemci yi böyle heyecanlı ve kaliteli bir diziye bekliyoruz umarım tez vakit başlarlarda gözleri kalite görür :)
@Nisa ya da haber verelim belki kaka yerli dizilerden kurtulurda güzel bir dizi izler :)

@Forumdash foruma uğrarsan bu diziden başla the missing i bıraksanda olur :)

@beyazsoy sende bir bak bu tarz dizileri seversin gibime geliyor :)

@Çiğdem- le @Harunnn60 u yine yanlış etiketlemişim :) çiğdemdeki eksi işareti harundaki N harfi bolluğu hep hata yapmamıza yol açıyor :)

1x13. Bölüm

birinci sezon FİNALİ

elizabeth im tehlikeye girdi, son anda da olsa nina nın haber vermesiyle, claudia adlı rus ajan nenenin yardımlarıyla, philip in arabadaki ustalığıyla yakalanmaktan kurtuldu elizoş :)
nina çark etti stan ava giderken avlandı gibi stan moruğu kıza aşık bundan sonra nina nın işi kolay sanırım adamı parmağında oynatır :)
paige evin bodrumuna ilk kez iniyor sanırım annesine ait kıyafetlere rastladı o kız ağzından bişey çıkarırsa stan olaydan şüphelenmeye başlayacaktır ,
cladia teyzeye çok sinir oluyordum ama bu bölümde bayağı sempatik geldi bana :) kadın yılların tecrübesiyle tehlikeyi uzaktan seziyor , önce gidip zukov u ildüren adamı yaşlı kadın kılığıyla şok edip boynunu kesmesi ,sonra elizabet i son anda kurtarmaya çalışması kadının değerini arttırdı :)

heyecanın asla düşmediği aksiyon ve gerilimin doruklara ulaştığı muhteşem bir bölümle sezon finalini yaptı dizi @OzaN erken bıraktığına pişman olduysan hala dönebilirsin geç diil hiç bir şey için :) ayrıca @xemrexxx baskülünü , @Harunnn60 kaçağını, fantazi dizi avcısı @Çiğdem- i , killing kazazedesi @gözlemci yi böyle heyecanlı ve kaliteli bir diziye bekliyoruz umarım tez vakit başlarlarda gözleri kalite görür :)
@Nisa ya da haber verelim belki kaka yerli dizilerden kurtulurda güzel bir dizi izler :)

@Çiğdem- le @Harunnn60 u yine yanlış etiketlemişim :) çiğdemdeki eksi işareti harundaki N harfi bolluğu hep hata yapmamıza yol açıyor :)
yakında o n leri çıkarıcam çok saçma duruyor hatta 60 da çıkarırım :D

bu arada sezon finaline gelince yani bir dizi sonuçta destere , sen her diziyi izliyorsun anlamadım ben , hani seçiciydin ?
tamam bu dizi güzel bunu biliyorumda yani gittin jane eyre filan izliyorsun :D :X
@Çiğdem-

yakında o n leri çıkarıcam çok saçma duruyor hatta 60 da çıkarırım :D

bu arada sezon finaline gelince yani bir dizi sonuçta destere , sen her diziyi izliyorsun anlamadım ben , hani seçiciydin ?
tamam bu dizi güzel bunu biliyorumda yani gittin jane eyre filan izliyorsun :D :X
@Çiğdem-
jane eyre toplam 4 bölümdü ? birde ruth wilson vardı :)

neyse bu arada ben onu dün izledim yarın ayrıntılı yorum yaparım :) bu arada kankin @sürgünüm etiketlememişsin konuya :X :D
@sürgünüm ün elindeki dizi sayısı çok o yüzden onu başta etiketledimde daha modern family i bitirip öyle gelecekmiş modern family dediğide 20 yıllık 500 bölümden oluşuyor yani bu yıl bitiremez o yüzden etiketlemedim :)

@sürgünüm ün elindeki dizi sayısı çok o yüzden onu başta etiketledimde daha modern family i bitirip öyle gelecekmiş modern family dediğide 20 yıllık 500 bölümden oluşuyor yani bu yıl bitiremez o yüzden etiketlemedim :)
bu arada bu dizi tv2 de yayınlanıyordu bir ara orada grmüştüm bu diziyi

neyse bu arada ben onu dün izledim yarın ayrıntılı yorum yaparım :) bu arada kankin @sürgünüm etiketlememişsin konuya :X :D
Silicon Valley'i bitirdim ve Masters of Sex'i izlemeye devam ediyorum. Modern Family'in sezon sayısı çokmuş şimdi başlayamam. :X

o zaman kısa zamanda buna başlarsın artık :)

tv2 de 45 dakikalık diziyi 35 dakikaya indiriyorlardır :) ninalı bölümler çıkarılıyordur :)
Sen ilk sezonu bitirmişsin bile ben ne zaman başlayacağım. Hem Masters of Sex çok güzel olduğu için az az izliyorum bitmesin diye. Daha 14 bölüm var, rahat 1 hafta sürer. :)

Sen ilk sezonu bitirmişsin bile ben ne zaman başlayacağım. Hem Masters of Sex çok güzel olduğu için az az izliyorum bitmesin diye. Daha 14 bölüm var, rahat 1 hafta sürer. :)
the americans çok çok heyecanlı ve gerilim dozu çok yüksek bir dizi , her bölüm bittiğinde büyük bir merakla diğer bölüme geçiyorum çünkü o heyecanı yaşamak çok güzel bir duygu , o yüzden çabucak bitirebildim bölümleri ?:) mesela birazdan ikinci sezona başlarım artık :)

ben aileli diziler seviyorum senin önerdiklerin aileli değil malesef oturup tek başıma izlemeyide sevmiyorum :D
sen o zaman the simpsons ları south park larıda izleyemezsin :)

the americans çok çok heyecanlı ve gerilim dozu çok yüksek bir dizi , her bölüm bittiğinde büyük bir merakla diğer bölüme geçiyorum çünkü o heyecanı yaşamak çok güzel bir duygu , o yüzden çabucak bitirebildim bölümleri ?:) mesela birazdan ikinci sezona başlarım artık :)

ya tmm biraz abarttım ama tek izleyince ruhum daralıyor böyle, neyse buna bakarım diyeceğim ama sen çok hızlı gidiyorsun :X

Yeni sezon dizileride başlayacak bi soluk alalım bakalım bu sezon 30 dizi bitirdik. :)

zaten bir haftaya kalmaz ben bunun ikinci sezonunu bitiririm ondan sonrası kolay artık yavaş yavaş dizilerimiz geliyor :)
Ben abartmıyorum yeminle Masters of Sex gibi son zamanlarda güzel dizi izlemedim. Acayip güzel ya. Dizi seksten ibaret değil sen ilk bölümden yanlış fikre kapıldın son bölüm acayip duygusaldı mesela.

1x13. Bölüm

birinci sezon FİNALİ

Allah korusun sana ne zaman uysam pişman oluyorum ))

Allah korusun sana ne zaman uysam pişman oluyorum ))
bu sefer şansını dene bence sürpriz olacaktır bu :))

Ben abartmıyorum yeminle Masters of Sex gibi son zamanlarda güzel dizi izlemedim. Acayip güzel ya. Dizi seksten ibaret değil sen ilk bölümden yanlış fikre kapıldın son bölüm acayip duygusaldı mesela.
ben olayın sex olup olmamasına bakmadım tamamen oyunculara başroldeki oyuncuları sevemedim o dizide yoksa açık olup olmaması o kadar önemli değil :)