hayır güzel gidiyor dizi zoraki izlediğim tek dizi var şu anda the missing onun haricindekiler cillop gibi@destere zoraki izlemiyorsun dimi ? gerçi diziyi begenmissin
hayır güzel gidiyor dizi zoraki izlediğim tek dizi var şu anda the missing onun haricindekiler cillop gibi@destere zoraki izlemiyorsun dimi ? gerçi diziyi begenmissin
Ben daha elimdekileri bitiremedim :ss1x3. bölüm
yine güzel bir bölüm izledik
rusları biraz fazla duygusuz göstermişler ama olsun o kadarda olacak nede olsa amerikan dizisi
bebeğin annesine üzüldüm kadını güya kübaya gönderiyorlardı öldürdüler çocukta rusyaya paketlenmiş
philip ile elizabeth in arası gregor denen zenci nedeniyle açıldı gibi
paige denen kız çok sempatik umarım rolü artar ..
@OzaN sanırım terkedecek diziyi kendime bu dizi için yeni bir arkadaş bulmam lazım @gözlemci @Harunnn60 nerdesiniz ? çabuk diziye başlayın
şu anda kaç yabancı dizi izliyorsun ?Ben daha elimdekileri bitiremedim :ss
bir the killing izliyordun ? vikings e başladınmı ?3 sanırım
Yok bea killinge hiçmi hiç bakmadım sanki larsenler çıktıkdan sonra tadı kalmadı ama bitiricem ebette , The Walkind Dead ve HIMYMbir the killing izliyordun ? vikings e başladınmı ?
Ben bu acıya katlanamam destere çok Üzgünüm1x3. bölüm
yine güzel bir bölüm izledik
rusları biraz fazla duygusuz göstermişler ama olsun o kadarda olacak nede olsa amerikan dizisi
bebeğin annesine üzüldüm kadını güya kübaya gönderiyorlardı öldürdüler çocukta rusyaya paketlenmiş
philip ile elizabeth in arası gregor denen zenci nedeniyle açıldı gibi
paige denen kız çok sempatik umarım rolü artar ..
@OzaN sanırım terkedecek diziyi kendime bu dizi için yeni bir arkadaş bulmam lazım @gözlemci @Harunnn60 nerdesiniz ? çabuk diziye başlayın
şu ana kadar güzel gidiyor gerçi bana öneren @OzaN yarı yolda bıraktı bizi ama ben başladığıma pişman değilim şu an diziler ara vermişken bu dizi ilaç gibi geldi@destere ben bu diziyi yazın indirecektim de bir sorun olmuştu o yüzden yoksa listemde bu dizi vardı
Sevmediğim diziler bile birilerinin işine yarıyor ne mutlu bana.1x6. Bölüm
harika muhteşem bir bölümdü
philip ile elizabeth in kaçırılışı işkenceye maruz kalışı buna rağmen konuşmayışları güzel sahnelerdi ?
en iyi ajanlarını bile en ufak şüphede bu kadar işkenceden geçiriyorlarsa ajanlık berbat meslek diyebilirim
elizabeth muhteşem kadın ya bir önceki bölümde adamı alnında vurmuştu bu bölümde ise kaçırılmadan önce ayı gibi adamı evire çevire dövdü sonra rus neneyi haşat etti nenenin ağzı burnu yamuldu elizabeth i takdir ettim muhteşem kadın
bölümdeki en çarpıcı yerlerden biri rus S müdürü vasili adlı moruğun stan tarafından tuzağa düşürülüşüydü? moruk ninayla sevişmenin bedelini ağır ödedi sonunda rusyaya postaladılar
şu ana kadar güzel gidiyor gerçi bana öneren @OzaN yarı yolda bıraktı bizi ama ben başladığıma pişman değilim şu an diziler ara vermişken bu dizi ilaç gibi geldi
yine böyle sevmediklerinden varsa önerebilirsin bazen denk geliyor başroldekinin huyu suyu falan derken bir yerden dizi yakalıyor beniSevmediğim diziler bile birilerinin işine yarıyor ne mutlu bana.
Yakın zamanda değil ama aylar önce izleyip bıraktığım Turn var, Tyrant var belli bir kalite çizgisinin üzerinde ama sevemediğim diziler.yine böyle sevmediklerinden varsa önerebilirsin bazen denk geliyor başroldekinin huyu suyu falan derken bir yerden dizi yakalıyor beni
turn ve tyrant ın konusu berbat gibi hiç benlik değil biri amerikan iç savaşıymış biri ortadoğuda kendini bulan amerikan ailesinin dramı ?Yakın zamanda değil ama aylar önce izleyip bıraktığım Turn var, Tyrant var belli bir kalite çizgisinin üzerinde ama sevemediğim diziler.
Yakın zamanda Leftovers var ama onun daha ilk bölümünü izledim, devam edeceğim belki severim.
Çok açık sahneler varmış ben izleyemem o zaman1x8 . bölüm
heyecan fırtınası devam ediyor
@OzaN bu dizinin açıklık oranıda bayağı yüksek her bölüm çarpıcı sahneler çıkmaya devam ediyor çarpıcı sahnelerden memnunuz ama beklenmedik yerden çıkınca ortamı ayarlamayı başaramıyorum
elizabeth ile philip ailesine bayağı alıştım umarım ikilinin başına bişey gelmez
rusya kiralık katil yollayıp ABD dedeki bilim adamlarını öldürtmek istemiş son andada vazgeçiyorlar ama bu seferde katile ulaşamıyorlar emri iptal edecekler katil ortada yok
yine iş eliza ile phil e kaldı onlar zamanında yetişti şişko katili iptal ettiler ama bir bilim adamı o arada öldürülmüş oldu
rus nene elizabeth i philip e karşı kışkırtmakla meşgul bir bölüm önce phil ile irina oynaşmıştı hafiften , nene anında yetiştirdi elizabeth e durumu
nina ile stan arasında hem bilgi alışverişi hemde yataktaşlık son hızla devam ediyor
philip iş icabı kazulet martha yla sevişip oynaşıyor bu arada bayağı işe yarar bilgiler almayı başarıyorda yalnız martha nın keltoş askıntısı marthadan şüphelenmeye başladı sanırım
paige in rolü artsın diyoruz inadımıza kızın rpolleri çok kadük kalıyor ?
@Harunnn60 @gözlemci siz başlayana kadar ben hem bu sezonu hemde ikinci sezonu bitireceğim sanırım