FX The Americans - Dizi Yorumları

1x3. bölüm

yine güzel bir bölüm izledik

rusları biraz fazla duygusuz göstermişler ama olsun o kadarda olacak nede olsa amerikan dizisi :)
bebeğin annesine üzüldüm kadını güya kübaya gönderiyorlardı öldürdüler çocukta rusyaya paketlenmiş
philip ile elizabeth in arası gregor denen zenci nedeniyle açıldı gibi
paige denen kız çok sempatik umarım rolü artar ..

@OzaN sanırım terkedecek diziyi :) kendime bu dizi için yeni bir arkadaş bulmam lazım :) @gözlemci @Harunnn60 nerdesiniz ? çabuk diziye başlayın :)

1x3. bölüm

rusları biraz fazla duygusuz göstermişler ama olsun o kadarda olacak nede olsa amerikan dizisi :)
bebeğin annesine üzüldüm kadını güya kübaya gönderiyorlardı öldürdüler çocukta rusyaya paketlenmiş

@OzaN sanırım terkedecek diziyi :) kendime bu dizi için yeni bir arkadaş bulmam lazım :) @gözlemci @Harunnn60 nerdesiniz ? çabuk diziye başlayın :)
Ben daha elimdekileri bitiremedim :ss

1x3. bölüm

Ben bu acıya katlanamam destere çok Üzgünüm :F

1x4. bölüm

@OzaN dizi gittikçe daha bir açılıyor sakın bırakma :)

regan ın vuruluşunu gördük iki kutupluu dünyanın nükleer savaşın eşiğinden dönüşüne şahit olduk bu arada elizabeth den hoşlanmaya başladım kadın gitttikçe güzelleşiyor :)
görevine elizabeth daha çok sadık , philip ise arada bir kendi yorumunuda katıyor işin içine bazı bilgilere rusyaya iletmiyor insiyatif kullanıyor bu sefer philip haklı çıktı ama her zaman haklı çıkacağını sanmam casusların işi yaş bıçak sırtında yaşıyorlar
stan adlı fbı ajanının casusluk faaliyetleriyle ilgili komşuları elizabeth le philip e bilgi vermesi ilginçti aynı vatandaş bir çok bilgiyi karısına bile söylemezken komşularıyla paylaşabiliyor :)

@Harunnn60 ilk bölümü mutlaka izle sonra karar ver :)

@gözlemci ilk bölüm hakkındaki yorumlarını bekliyoruz :)

1x5. bölüm

güzel bir bölümdü

nina adlı kadın dizinin görüntü kalitesini biraz daha yukarılara çıkardı gibi :) yalnız kadına çok yükleniyorlar hem ABD hem Rusya adına kadına yüklenip duruyorlar kadın kimin masasının altına gireceğini şaşırdı :)

elizabeth in bilgi almak için her türlü fedakarlığı yapışı göz yaşartıyor :) ama kadın çok becerikli kırbaçlanmayı dahi göze aldı
ifşa olma tehlikesine giren vatandaşları anında harcıyorlar ..
stan ın da ailevi problemleri var sanırım o da zaman geçtikçe bilgi almak için kullandığı tombişik ninaya aşık olacak :)
nina güzel kadın ama şu sakso olayını bırakması lazım :)
elizabeth in FBI arabasından şifreyi alışı güzeldi

1x6. Bölüm

harika muhteşem bir bölümdü

philip ile elizabeth in kaçırılışı işkenceye maruz kalışı buna rağmen konuşmayışları güzel sahnelerdi ?
en iyi ajanlarını bile en ufak şüphede bu kadar işkenceden geçiriyorlarsa ajanlık berbat meslek diyebilirim :)
elizabeth muhteşem kadın ya bir önceki bölümde adamı alnında vurmuştu bu bölümde ise kaçırılmadan önce ayı gibi adamı evire çevire dövdü sonra rus neneyi haşat etti nenenin ağzı burnu yamuldu elizabeth i takdir ettim muhteşem kadın :)
bölümdeki en çarpıcı yerlerden biri rus S müdürü vasili adlı moruğun stan tarafından tuzağa düşürülüşüydü? moruk ninayla sevişmenin bedelini ağır ödedi sonunda rusyaya postaladılar :)

@destere ben bu diziyi yazın indirecektim de bir sorun olmuştu o yüzden yoksa listemde bu dizi vardı :)
şu ana kadar güzel gidiyor gerçi bana öneren @OzaN yarı yolda bıraktı bizi ama ben başladığıma pişman değilim :) şu an diziler ara vermişken bu dizi ilaç gibi geldi :)

1x6. Bölüm

harika muhteşem bir bölümdü

philip ile elizabeth in kaçırılışı işkenceye maruz kalışı buna rağmen konuşmayışları güzel sahnelerdi ?
en iyi ajanlarını bile en ufak şüphede bu kadar işkenceden geçiriyorlarsa ajanlık berbat meslek diyebilirim :)
elizabeth muhteşem kadın ya bir önceki bölümde adamı alnında vurmuştu bu bölümde ise kaçırılmadan önce ayı gibi adamı evire çevire dövdü sonra rus neneyi haşat etti nenenin ağzı burnu yamuldu elizabeth i takdir ettim muhteşem kadın :)
bölümdeki en çarpıcı yerlerden biri rus S müdürü vasili adlı moruğun stan tarafından tuzağa düşürülüşüydü? moruk ninayla sevişmenin bedelini ağır ödedi sonunda rusyaya postaladılar :)

şu ana kadar güzel gidiyor gerçi bana öneren @OzaN yarı yolda bıraktı bizi ama ben başladığıma pişman değilim :) şu an diziler ara vermişken bu dizi ilaç gibi geldi :)
Sevmediğim diziler bile birilerinin işine yarıyor ne mutlu bana. :D

yine böyle sevmediklerinden varsa önerebilirsin :) bazen denk geliyor başroldekinin huyu suyu falan derken bir yerden dizi yakalıyor beni :)
Yakın zamanda değil ama aylar önce izleyip bıraktığım Turn var, Tyrant var belli bir kalite çizgisinin üzerinde ama sevemediğim diziler. :)

Yakın zamanda Leftovers var ama onun daha ilk bölümünü izledim, devam edeceğim belki severim. :D

1x7. bölüm

rusların güzellik standardı gerçekten yüksek casuslar iki dirhem bir çekirdek :)

@xemrexxx , irina ile ninayı görsen dibin düşer? ama sen yumoşların başrolde olduğu glu glu vakvaktan şaşma sakın :)

ninaya hayran olmuştukki philip in eskiden rusyadaki çaylaklık döneminden kalma irinayı gördük mutlu olduk kadın dörtdörtlük mükemmel bişey , o da casus o da her haltın içinde zamanında philiple peydahladıkları bir oğlu varmış, philip in yeni haberi oldu oğlancıkta 20 li yaşlarda nerdeyse :)
polonya kaçkını muhalefet liderine çok kötü bir oyun oynadılar adam eşekten düşmüş karpuza döndü :) yalnız adamın irinanın bacağındaki kanı temizlerken salyaları akıyordu:)
kadınların casusluğu erkeklere göre daha bir etkili :)
stan adlı Cia ajanı vatandaşta nina ile halvete girdi:) onunda artık karısıyla arasının düzeleceğini sanmam nina dan sonra karısına dönerse malın tekidir :)

Yakın zamanda değil ama aylar önce izleyip bıraktığım Turn var, Tyrant var belli bir kalite çizgisinin üzerinde ama sevemediğim diziler. :)

Yakın zamanda Leftovers var ama onun daha ilk bölümünü izledim, devam edeceğim belki severim. :D
turn ve tyrant ın konusu berbat gibi hiç benlik değil :) biri amerikan iç savaşıymış biri ortadoğuda kendini bulan amerikan ailesinin dramı ?
leftovers ilginç bir konuya sahip ona bir ara bakayım @Çiğdem- in fantazik dizilerini çağrıştırıyor gizem var sanki :)

1x8 . bölüm

heyecan fırtınası devam ediyor :)

@OzaN bu dizinin açıklık oranıda bayağı yüksek her bölüm çarpıcı sahneler çıkmaya devam ediyor :) çarpıcı sahnelerden memnunuz ama beklenmedik yerden çıkınca ortamı ayarlamayı başaramıyorum :)

elizabeth ile philip ailesine bayağı alıştım umarım ikilinin başına bişey gelmez :)

rusya kiralık katil yollayıp ABD dedeki bilim adamlarını öldürtmek istemiş son andada vazgeçiyorlar ama bu seferde katile ulaşamıyorlar emri iptal edecekler katil ortada yok :)
yine iş eliza ile phil e kaldı onlar zamanında yetişti şişko katili iptal ettiler ama bir bilim adamı o arada öldürülmüş oldu :)

rus nene elizabeth i philip e karşı kışkırtmakla meşgul bir bölüm önce phil ile irina oynaşmıştı hafiften , nene anında yetiştirdi elizabeth e durumu:)
nina ile stan arasında hem bilgi alışverişi hemde yataktaşlık son hızla devam ediyor
philip iş icabı kazulet martha yla sevişip oynaşıyor bu arada bayağı işe yarar bilgiler almayı başarıyorda yalnız martha nın keltoş askıntısı marthadan şüphelenmeye başladı sanırım :)
paige in rolü artsın diyoruz inadımıza kızın rpolleri çok kadük kalıyor ?

@Harunnn60 @gözlemci siz başlayana kadar ben hem bu sezonu hemde ikinci sezonu bitireceğim sanırım :)

1x8 . bölüm

heyecan fırtınası devam ediyor :)

@OzaN bu dizinin açıklık oranıda bayağı yüksek her bölüm çarpıcı sahneler çıkmaya devam ediyor :) çarpıcı sahnelerden memnunuz ama beklenmedik yerden çıkınca ortamı ayarlamayı başaramıyorum :)

elizabeth ile philip ailesine bayağı alıştım umarım ikilinin başına bişey gelmez :)

rusya kiralık katil yollayıp ABD dedeki bilim adamlarını öldürtmek istemiş son andada vazgeçiyorlar ama bu seferde katile ulaşamıyorlar emri iptal edecekler katil ortada yok :)
yine iş eliza ile phil e kaldı onlar zamanında yetişti şişko katili iptal ettiler ama bir bilim adamı o arada öldürülmüş oldu :)

rus nene elizabeth i philip e karşı kışkırtmakla meşgul bir bölüm önce phil ile irina oynaşmıştı hafiften , nene anında yetiştirdi elizabeth e durumu:)
nina ile stan arasında hem bilgi alışverişi hemde yataktaşlık son hızla devam ediyor
philip iş icabı kazulet martha yla sevişip oynaşıyor bu arada bayağı işe yarar bilgiler almayı başarıyorda yalnız martha nın keltoş askıntısı marthadan şüphelenmeye başladı sanırım :)
paige in rolü artsın diyoruz inadımıza kızın rpolleri çok kadük kalıyor ?

@Harunnn60 @gözlemci siz başlayana kadar ben hem bu sezonu hemde ikinci sezonu bitireceğim sanırım :)
Çok açık sahneler varmış ben izleyemem o zaman