@OzaN bile begenmemişş zorlama istersen)) marco poloyu bile öven adamdan tavsiye alınır mı be ))) bu arada kış uyukusu izliyorum beni hiç şaşırtmamıyorsun))bu sefer şansını dene bence sürpriz olacaktır bu )
@OzaN bile begenmemişş zorlama istersen)) marco poloyu bile öven adamdan tavsiye alınır mı be ))) bu arada kış uyukusu izliyorum beni hiç şaşırtmamıyorsun))bu sefer şansını dene bence sürpriz olacaktır bu )
bu mesajını okuyanda sanki senin @OzaN ın tüm izlediği dizileri kaçırmadığını sanır belki ozanın izlemediği sevmediği dizileri sen beğeniyorsundur olamazmı@OzaN bile begenmemişş zorlama istersen)) marco poloyu bile öven adamdan tavsiye alınır mı be ))) bu arada kış uyukusu izliyorum beni hiç şaşırtmamıyorsun))
Bunu masaya yatıralım Lizzy Caplan'ı mesela Ekşi'de dahil beğenmeyen tek yorum yok. Kaldıki dizi hakkında sen hariç tek eleştiri okumadım. Sakın yanlış anlama seni diziyi izlesin diye söylemiyorum hatta bugün başlasan seni beklemem bile ben tek başıma izlemeyide çok seviyorum. Hayatımda çok yalnızlık çektim alışkınım yani Nickimin anlamıda o yüzden Sürgünüm. Bir birinden bağımzsız bir yorum oldu ama idare et artık. )bu sefer şansını dene bence sürpriz olacaktır bu )
ben olayın sex olup olmamasına bakmadım tamamen oyunculara başroldeki oyuncuları sevemedim o dizide yoksa açık olup olmaması o kadar önemli değil
zaten ekşi sözlükte diziyi övenler diziyi severek izleyenlerdir izlemeyi başaramayan benim gibiler niye dizi hakkında kötü yorum yapsınki bende diyorum bir çok aykırı hatta iğrenç hatta olmadık gerçek dışı sahneler izlemişimdir bu tarz sahneler beni rahatsız etmez ama başroldeki oyunculara ısınamadığım vakit konuda ilgimi çekmiyor öyle olunca dizi tamamen işkenceye dönüyorBunu masaya yatıralım Lizzy Caplan'ı mesela Ekşi'de dahil beğenmeyen tek yorum yok. Kaldıki dizi hakkında sen hariç tek eleştiri okumadım. Sakın yanlış anlama seni diziyi izlesin diye söylemiyorum hatta bugün başlasan seni beklemem bile ben tek başıma izlemeyide çok seviyorum. Hayatımda çok yalnızlık çektim alışkınım yani Nickimin anlamıda o yüzden Sürgünüm. Bir birinden bağımzsız bir yorum oldu ama idare et artık. )
Bu arada @Forumdash ile dizi yorumlamayı özlemedinmi?zaten ekşi sözlükte diziyi övenler diziyi severek izleyenlerdir izlemeyi başaramayan benim gibiler niye dizi hakkında kötü yorum yapsınki bende diyorum bir çok aykırı hatta iğrenç hatta olmadık gerçek dışı sahneler izlemişimdir bu tarz sahneler beni rahatsız etmez ama başroldeki oyunculara ısınamadığım vakit konuda ilgimi çekmiyor öyle olunca dizi tamamen işkenceye dönüyor
bu durumda ne kendime eziyet edeyim nede diziyi izleyenleri rahatsız edeyim diye diziden vazgeçiyorum
dediğin doğru belki 100 izleyenden biri olumsuz yorumda yapmış olabilir hatta binde bir olumsuz yorumda olabilir ama ben işte o binde birlik kısma düştüm nedense
ayrıca the knick da bende sürgün hayatı yaşıyordum şimdi the americans da @sürgünüm
ozan ortalama zevki tesil eder o begeniyorsa dizi idare eder ama ben idare eder filimleri izlemem o ayarı )) senin zevkin iki güzel kız iki güzel manzara ötesi yok )))bu mesajını okuyanda sanki senin @OzaN ın tüm izlediği dizileri kaçırmadığını sanır belki ozanın izlemediği sevmediği dizileri sen beğeniyorsundur olamazmı
özlemez olurmuyuz? @Forumdash ı oraya buraya alakasız yerlere etiketleyip duruyordum ses versin diye kayboldu gitti bir ara bir cevap verdi gibi oldu ben daha cevaba yetişemeden baktım yine yok ortadaBu arada @Forumdash ile dizi yorumlamayı özlemedinmi?
ezberlemişsin aynı yerden gidiyorsun bugüne kadar sana 20 dizi 10 film önerdim hadi bunlardan yarısı güzel kızları için izlediklerim olsun hiç mi kalitelisine rastlamadın ? biraz insaf olur insanda aha daha demin bisiklet hırsızlarını izleyip beğenmişsin ordadamı kız vardı onu geç House of cards ı izledin ordadamı konu bulamadın )ozan ortalama zevki tesil eder o begeniyorsa dizi idare eder ama ben idare eder filimleri izlemem o ayarı )) senin zevkin iki güzel kız iki güzel manzara ötesi yok )))
twd nin sadece 2. sezonu elel tutulur 3. sezonu idare eder okadar house of card bir hayal kırıklığı zeka özürlü bir dizi olarak tarihte yerini aldı zaten twd yi de h@harunnn60 önerdi zATEN( bozuk saat ) bir yerde duracak illa ))özlemez olurmuyuz? @Forumdash ı oraya buraya alakasız yerlere etiketleyip duruyordum ses versin diye kayboldu gitti bir ara bir cevap verdi gibi oldu ben daha cevaba yetişemeden baktım yine yok ortada
ezberlemişsin aynı yerden gidiyorsun bugüne kadar sana 20 dizi 10 film önerdim hadi bunlardan yarısı güzel kızları için izlediklerim olsun hiç mi kalitelisine rastlamadın ? biraz insaf olur insanda aha daha demin bisiklet hırsızlarını izleyip beğenmişsin ordadamı kız vardı onu geç House of cards ı izledin ordadamı konu bulamadın )
ayrıca TWD var başlıbaşına ayrı bir tür ayrıca the missing var orda güzel kızmı vardı
haa unutmadan orphan black i mutlaka izle tatiana maslany kaçmaz
burda @Harunnn60 a gönderme yapmışsın etiketliyeyim harunu kulakları çınlasıntwd nin sadece 2. sezonu elel tutulur 3. sezonu idare eder okadar house of card bir hayal kırıklığı zeka özürlü bir dizi olarak tarihte yerini aldı zaten twd yi de h@harunnn60 önerdi zATEN( bozuk saat ) bir yerde duracak illa ))
@beyazsoy Karı kız olmayan dizileri saymış sana ama inanma. Saydığı dizilerin hiçbirini beğenerek izlemedi. The Missing'i kendisi önerdi bize eminim o da yarıda bırakmıştır. House of Cards'ı da mı güzel kızlar var diye izliyorum diye sormuş? Aynen öyle. Şimdi bu dizide Zoe Barnes bir hatun var. Devamını 2.sezon 1.bölümü izlediysen oku:özlemez olurmuyuz? @Forumdash ı oraya buraya alakasız yerlere etiketleyip duruyordum ses versin diye kayboldu gitti bir ara bir cevap verdi gibi oldu ben daha cevaba yetişemeden baktım yine yok ortada
ezberlemişsin aynı yerden gidiyorsun bugüne kadar sana 20 dizi 10 film önerdim hadi bunlardan yarısı güzel kızları için izlediklerim olsun hiç mi kalitelisine rastlamadın ? biraz insaf olur insanda aha daha demin bisiklet hırsızlarını izleyip beğenmişsin ordadamı kız vardı onu geç House of cards ı izledin ordadamı konu bulamadın )
ayrıca TWD var başlıbaşına ayrı bir tür ayrıca the missing var orda güzel kızmı vardı
haa unutmadan orphan black i mutlaka izle tatiana maslany kaçmaz
çogunlukla sevdiğin dizi ve filimler de öyle sahnelerin olması tesadüf diyorsun yani )) senin için öyle sahnelerin önemi açık ara var hatta öyle sahnelerde güzel bir hatun iyi oynuyorsa o diziye tututlup kalıyorsun)))burda @Harunnn60 a gönderme yapmışsın etiketliyeyim harunu kulakları çınlasın
şimdi şöyle bişey var tüm güzel kızlı diziler izlenmiyor hem konu kaliteli olacak hem başroldeki oyunculara ısınacaksın hemde bunun üstüne sevdiğin konulu sevdiğin oyunculara sahip dizide ya da filmde güzel kızlarda arada bir endamını gösteriyorsa haliyle o kızlardan bahsediyoruz yani tek başına güzel kız diziyi ya da filmi kurtarmıyor? izleyebilmem için bir çok faktör içiçe geçmeli
ama nasıl olur yorumda fark olur ? biri diziyi izler ''adam ne güzel vurdu ya kodumu oturttu çok aksiyonik film sevdim filmi veya diziyi '' diye yorum yapar, kimide benim gibi ''kız ne güzel oynaşıyordu ya kızı 5 dakika seyretmek bile yorgunluğumuzu aldı'' diye yorum yapar sadece yorumda fark var yoksa dizi yada filmi izleyebilmek için o arada bahsettiğimiz üç beş dakikalık kısımlar yeterli olmuyor tümden bir ilgi ve alaka duymamız lazım )
aynen house of cardsı bende izledim yaptıgı uyanıklıgı farkettim ))))@beyazsoy Karı kız olmayan dizileri saymış sana ama inanma. Saydığı dizilerin hiçbirini beğenerek izlemedi. The Missing'i kendisi önerdi bize eminim o da yarıda bırakmıştır. House of Cards'ı da mı güzel kızlar var diye izliyorum diye sormuş? Aynen öyle. Şimdi bu dizide Zoe Barnes bir hatun var. Devamını 2.sezon 1.bölümü izlediysen oku:
Zoe Barnes varken @destere'nin diziye verdiği puan ortada bakabilirsin. O öldükten sonra sevemedi diziyi beraber izlediğimiz için bırakmada bırakamadı ama sürekli başımızın etini yedi dizi bozdu diye.
zoe barnes arada diziyi güzelleştiren renklerden biri ama dizinin herşeyi değil ben diziyi niye bıraktım peki zoe hala vardı her dizide bir tarafın hikayesi bana daha yakın gelir bu dizidede russo ve ailesinin başarılı olmasını istiyordum@beyazsoy Karı kız olmayan dizileri saymış sana ama inanma. Saydığı dizilerin hiçbirini beğenerek izlemedi. The Missing'i kendisi önerdi bize eminim o da yarıda bırakmıştır. House of Cards'ı da mı güzel kızlar var diye izliyorum diye sormuş? Aynen öyle. Şimdi bu dizide Zoe Barnes bir hatun var. Devamını 2.sezon 1.bölümü izlediysen oku:
Zoe Barnes varken @destere'nin diziye verdiği puan ortada bakabilirsin. O öldükten sonra sevemedi diziyi beraber izlediğimiz için bırakmada bırakamadı ama sürekli başımızın etini yedi dizi bozdu diye.
bu tarzla alakalı dünyayı alğılayış şekliyle alakalı bir durum? yorumuna şaşırmadım işte sen içi boş aksiyonları daha çok sevebilirsin, sana daha gerçekçi gelebiliyor o tür demekki ? bende o tarz boş aksiyonları sevmiyorumçogunlukla sevdiğin dizi ve filimler de öyle sahnelerin olması tesadüf diyorsun yani )) senin için öyle sahnelerin önemi açık ara var hatta öyle sahnelerde güzel bir hatun iyi oynuyorsa o diziye tututlup kalıyorsun)))
bu arada kış uykusunun yarsındayım ve içimi baydı bu ne ya)))) vallahi sinemaya gitseydim yarısında bırakıp giderdim )))) allahtan ileriye alıyorum. ))) manzara olmasa bu kadar bayıcı filme dayananam güya filimin içinde fikir var peh peh peh boş fikirleri doldurup ona karşı tez üretmek ne fikir ne de sanat. bu arada nuri bilge ceylan sırf ödül almak için dindarlara çakmış arada yahudilere selam çakmış arada igilizlere ve amerikalılara selam çakmış ))))) resmen ödül almak için yapılmış berbat bir film. tek dogru yaptıgı sahne yazım kuralını iyi uygulamK ondaM belki aşırı sıkıcı olmamış okdar. birde aşırı samimiyetsiz oldugunu kanıtlamış. dizi oyuncularına çakıp filminde en tutulan dizilerin kaymagını yiyen oyuncuları oynatması tam bir uyanıklı yok böyle bir şey ya))))
aynen house of cardsı bende izledim yaptıgı uyanıklıgı farkettim ))))
sana ben sevdiğim filimleri söyledim hangisi aksiyondu )) hepside psikolojik ve felsefik filimler. aksine ben psikolojik felsefik ve sosyolojik filimleri severim forumda da beni bilen bilirzoe barnes arada diziyi güzelleştiren renklerden biri ama dizinin herşeyi değil ben diziyi niye bıraktım peki zoe hala vardı her dizide bir tarafın hikayesi bana daha yakın gelir bu dizidede russo ve ailesinin başarılı olmasını istiyordum
öyle olunca diziyi zoe bile kurtaramadı demekki zoe lerinde etkisi bir yere kadarama hödük senaristler russo yu öldürdü çocuğu ortada kaldı
bu tarzla alakalı dünyayı alğılayış şekliyle alakalı bir durum? yorumuna şaşırmadım işte sen içi boş aksiyonları daha çok sevebilirsin, sana daha gerçekçi gelebiliyor o tür demekki ? bende o tarz boş aksiyonları sevmiyorum
tamam o zaman şöyle sorayım sevdiğin şu anda yayında olan herhangi bir yabancı dizi veya yerli dizi ismi söyle baştan sona beğenerek izlediğin tek bir dizi ismi söyle ?sana ben sevdiğim filimleri söyledim hangisi aksiyondu )) hepside psikolojik ve felsefik filimler. aksine ben psikolojik felsefik ve sosyolojik filimleri severim forumda da beni bilen bilir
Şuan takip ettiğim dizi yokAma paramparçanin hikayesi ve senaryosu beklediğinden iyi çıktı. Gönül işlerine başlarken senaryosu ve hikayesi güzel olduğunu yazdım. Ha bur de senaryosu berbat olsa da yeşil denize oyunculuk ve ortam için bakarımtamam o zaman şöyle sorayım sevdiğin şu anda yayında olan herhangi bir yabancı dizi veya yerli dizi ismi söyle baştan sona beğenerek izlediğin tek bir dizi ismi söyle ?
paramparça yı kaliteli buluyorsun yani? izlemeye gelince bende izliyorum hem OHB yi hem paramparçayı arada bir mecburda olsa göz atıyoruz, ama baştan sona bilindik tırıvırı sahneler abartılı sahneler entrikalar arkadan iş çevirmeler , hele bir kızların tepkileri var evlere şenlik hiç normal tek davranış yok , bunlara kaliteli dizi diyorsun ama yabancı dizileri kalitesiz buluyorsun?Şuan takip ettiğim dizi yokAma paramparçanin hikayesi ve senaryosu beklediğinden iyi çıktı. Gönül işlerine başlarken senaryosu ve hikayesi güzel olduğunu yazdım. Ha bur de senaryosu berbat olsa da yeşil denize oyunculuk ve ortam için bakarım
Sen sanırım ertuğrul'a takildin.))) Ben o dizinin surekli aksiyon olmasını eleştirdim bastan beri . aç oku
emin misin ?the americans dizisinin konusu gerçeklerden alınmış senaryolaştıran işin uzmanıymış zaten dizinin bu kadar gerçekçi ve kaliteli olmasından anlaşılıyordu
eski CIA ajanı Joe Weisberg tarafından oluşturulup üretilmiş dizi, @OzaN @sürgünüm @Harunnn60 @gözlemci
amerika böyle şeylere izin vermez ya o yüzden sordumemin olmasam yazarmıyım buraya