Bunu başardımYarına erkenciyim.
Geç saatte kahve içtim.
Buna rağmen en geç 12 gibi uyumuş olacağım inşallah![]()
Bunu başardımYarına erkenciyim.
Geç saatte kahve içtim.
Bunu başardım![]()
Diva da @Angelica gibi sert erkek seviyormuşTebrikler![]()
Diva da @Angelica gibi sert erkek seviyormuş@Royal_Highness @Zeyno @The_Erinch @Bully @Emre Ozansoy
yine ayni tarifeYarına erkenciyim.
Geç saatte kahve içtim.
Olm dün gece şişme gökberk bebeğini gösterdi ya 😄😄😄😄Diva da @Angelica gibi sert erkek seviyormuş@Royal_Highness @Zeyno @The_Erinch @Bully @Emre Ozansoy
Fenerbahçe’ye seçim için baskı yapıyorlar eğer olmazsa Mahkeme kararı ile Nihat Özdemir’i getirecekler @The_Erinch @12.AdamMide bul
Olm dün gece şişme gökberk bebeğini gösterdi ya 😄😄😄😄
@Zeyno @Angelica @Royal_Highness @Mr.At @Yakamoz-Asi @Emre Ozansoy
Tatile doydun maşallah bu ara, belki de doymamışsındır
Sende camdan ekmeğe ban.Tatile doydun maşallah bu ara, belki de doymamışsındırTatilden bıkılacağını sanmıyorum
![]()
Daha 1 hafta bu ayarlarda olacağım. Yakalarsın belkiSeni gece elbet yakalarım ama ötekisi arazi oluyor.@Bully
Tatile doyulur mı hiçTatile doydun maşallah bu ara, belki de doymamışsındırTatilden bıkılacağını sanmıyorum
![]()
Tenhada yakalamak kolay esas iş Şerif @TenTen varken bulmak.Daha 1 hafta bu ayarlarda olacağım. Yakalarsın belki
Tatile doyulur mı hiç
Yani biraz gezme tozma ile geçip gitti ama erken işe başladığım günler kalan zamanı evde dinlenerek geçirdim ve bu bile bana yeterli oldu bir nevi
------
Geceye ne gerek kaldı, sabahında yakaladın @12.Adam![]()
Onun stilini biliyorum. İsim gördüğüm an anlamak için en ufak bir efor bile harcamıyorumBen anlıyorum da, sana zor geliyor değil mi? 😁 İdrak etmekte zorlanıyorsun. 😅
@12.Adam yeter be oğlum. 😄